Playstation 4

problém s připojením (9)

• filipes1980
    filipes1980

ok,zkusim díky...

• jack210
    jack210PS5

Nevim zda si to zkousel,ci to pomuze,ale zkus nastavit IP adresy atd manualne Ja mel trochu jiny problem a sice ze me nefungoval Voice chat na ps4,kdyz sem dal automaticke nastaveni neslo to,u manualniho nastaveni to najednou jde

• filipes1980
    filipes1980

Nebo napiste jaké máte routery na kterých vám to funguje bez problemů.Díky

• filipes1980
    filipes1980

vubec nevim,na tenhle router mi ps3 chodila bez problemu,tak fakt nevim cim by to mohlo být.....

• jeffoun
    jeffounbad.boyz.c

anebo u poskytovatele je něco blbě nastavenyho,kontaktuj je a řekni jim co ti to dělá

• filipes1980
    filipes1980

Nic nejde to.obtain IP adress successful,internet connection failed.už jsem hotovej,zkusil jsem snad vsechno.pritom mi to ukazuje ze sila signalu 100% kabel pripojen a nejde to... [s8]

• chudlas
    chudlas

U všeho se musí objevit successful.

• chudlas
    chudlas

Musíš u PS4 udělat znovu připojení :-) z Routeru kabel do konzole pak v konzoli settings/ network / setup internet connection/ use Lan cable bud easy nebo custom.

• filipes1980
    filipes1980

zdravím.mam problem s pripojením sveho ps4 k internetu mam wifi router D-LINK DIR-615 na kterem jsem byl normalne pripojený se svým ps3.takže jsem akorat prehodil kabel do ps4 a pise mi to connection failed,zkousel jsem i pripojeni pomoci wifi a stejna hlaska.router jsem restartoval i ho znovu instaloval.nakonec jsem jel do elektry,jestli neni problem v ps4 a tam se hned v pohode prihlasili na jejich wifinu.Takže ted jsem v koncích,vubec nevim cím by to mohlo být.podotýkám že jeste predevcirem jsem na ps3 normalne hral on-line.jo a jeste jeden malí detail,kdyz strcim kabel do routeru tak mi nejde internet ani v kompu ani mi nejde wifina.a pise mi to hlasku v pocitaci,ze se neni odezva VPN bo co. PROSÍM PORADTE

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.