Problémy, připomínky a rady

problem s pripojenim (11)

• elwiscz
    elwiscz

Ne nepripojis. To me nabidl T mobil, je to na PC.Navic je to omezeny na 40 Gb.Ja mam Fortech a zatim tech 7.dnu slape. Rychlost 12 mb cena 299 kc/mesicne. Chces telefon ? Jo a zapojeni do 1000 kc podle toho co chces

• G.a.s.p
    G.a.s.p

Zdravím.. prosím poraďte jestli se dá pripojit ps3 k netu pres mobilni internet (takovou tu flashku) kerou mam zapojenou do kompu.. jsem na tohle uplnej debil a nevim si rady.. predem dekuji za odpoved :D

• JimMrJim
    JimMrJim

Tak problém vyřešen.

Byly zablokované porty od UPS,po zavolání do pěti minut vše fungovalo a já se s tím se*u tak čtvrt roku :-D:-D

Juupi [s6]

• alex33cz
    alex33cz

Mne se stava tak 1x za mesic az 2 ze mi zacne padat pripojeni na ps3 prihlasim se a za 10min hups zase spadne a takhle se to porad opakuje. Uz to mam vychytane, vypnu zapnu wifi router a mam zase na mesic klid.

• JimMrJim
    JimMrJim

Tak jsem byl dnes u kámoše zkusit připojení PS3jky...a krásně jsem se připojil bez optíží,ale doma mi to nejde.Prosím o pomoc,co s tím bude,jak to řešit.

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

tohle mi radily vsichni jenze ja se nemohl dostat do routeru tak jsem to udelal jak uz jsem psal vys..

• awaren
    awaren

jak už jsem psal jinde... měl jsem podobnej problém a vyřešil jsem ho tak že jsem pro PSN provedl na routeru port forwarding a v menu ps3 vypnul připojování na media server od tý doby mi PSN nespadlo ani jednou

• romeno
    romeno

Nekdy pomuze nastavit rucne DNS . Je to dost individualni , taky zalezi na tvem providerovi .

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

driv jsem mel podobnej problem PS se mi odhlasila a uz jsem se neprihlasil tejden jsem zkoumal a resil co s tim nakonec jsem nasel stranku kde jsem si podle ni nastavil IP atd.. stalo se mi to pak jeste 2x pokazde jsem tam napsal to same a slapalo to jen ted uz tu stranku neznam preinstalovaval jsem si prohlizec

• Newman350
    Newman350

Taky mam ten problem...po nekolika min se odhlasi z uctu a nereaguje...

• romeno
    romeno

Zkus restartovat router (vypni ho ze zasuvky na minimalne deset sekund) . Pak si projed u ps3 znovu pripojeni v xmb menu setings , a nekde dole je to , ted z hlavy nevim . Ale je to i v manualu u konzole .

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.