Problémy, připomínky a rady

Problem s Online hranim (6)

• Shaker_CZ
    Shaker_CZ

Nojo,hledal problem jinde,ale ja uz zkusil opravdu vse a proto ted pisi sem protoze uz sem opravdu v koncich :(

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Upload je dany tvojim internetovym providerom, ak chces vyssi, musia ti ho zmenit tam (samozrejme za poplatok). Myslim ze ale 100kbps s dobrym pingom by na online hranie malo uplne stacit a problem by som hladal inde.

• Shaker_CZ
    Shaker_CZ

Jordi : jj,to uz mi par lidi rikalo ze potrebuju rychlejsi upload,ale ja nwm jak to zrychlit...

• sova655
    sova655gabrda_9

Já mám to samý u Uncharted 3.. prostě z ničeho nic.. to nikoho nenajde.. na PC se nenačte ani stránka.. statistika se samozřejmě neuloží a můžu ten net restartovat [s8][s8]

• Jordi
    Jordi

Potrebujes rychlejsi upload,ikdyz u 2 Mbps by mel mit vetsi hodnotu,udelej vic testu rychlosti jestli to kolisa nebo ne,ale i tak by bylo kolisani rychlosti spatny ke hrani

• Shaker_CZ
    Shaker_CZ

Ahoj,mam takovi problem hrat online uz od doby co sem psn koupil...

mam na psn 4 hry a jen jedna z nich a to uncharted 2 mi de hrat online a u ostastnich kdyz se pripojim do hry tak me to po nejake dobe proste bud hodi hned do hlavniho menu a nebo disconektne...

zkusim sem opravdu vse a nwm cim by to mohlo byt,pripadne tady posilam screeen meho nastaveni internetu v PS3. link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.