Problémy, připomínky a rady

Problém s multiplayerom (9)

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Dnes som zistil ze mame kazdy ineho dodavatela a ostatny spoluziaci sa mozu napajat na seba len ja na nich nie a ani oni na mna. Dalsia novinka pre mna je ze sa nemozem napojit uz ani na slovakov. Teraz uz vazne neviem co s tym je.

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Ok dik to s burnoutom si musim zapamatat, ale inak je to dost o hovne to s tou IP

• Michfa
    Michfa

já to nahouby že některé hry sdílené IP zakazují a nemůžete hrát spolu. Z moji zkušenosti jde hrát zatím Burnout Paradise.

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Lukysheq vďaka za radu. Zistil som ako môžem hrať spolu s kamošom. V Uncharted 2 sme si pridali jedného američana a keď chceme hrať tak sa pripojíme na jeho party. Aspoň, že ten Uncharted môžme hrať spolu.

• Michfa
    Michfa

ANo lukysheq ti to vysvětlil...

• Lukysheq
    Lukysheq

Lee_NR Sdílená IP znamená, že mate úplně stejnou IP od stejného poskytovatele.. Tím pádem se vám nejde spolu spojit, protože některé hry to zakazují. Jestli mate tedy sdílenou IP zjistíte např. na www.mojeip.cz

Taky mám s kamarádem úplně stejný problém máme stejného poskytovatele a měli jsme sdílenou IP, ale potom už jsem se naštval a přešel na Veřejnou IP u stejného poskytovatele ale stejně to nepomohlo protože na PS3 v Network Setting máme pořad oba dva stejný Default Router (Což naprosto nevím co je) .

Jediná ráda kterou ti mužu dát je. Jeden s vás si bude muset vyměnit poskytovatele internetu jinak se k sobě nikdy nepřipojíte.

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Nemohol by si prosim vysvetlit trochu jednoduchsie? V tychto veciach som dost velka lama :D

• Michfa
    Michfa

Nemáte sdílenou IP?

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Zdravím, už dlhšiu dobu mám problém s multiplayerom na ps3. Môžem hrať s čechmi, s američanmi, či iními no ani za boha mi nejde zapnúť multiplayer so spolužiakmi čo bývajú v tom istom meste ako ja. Skúšali sme už kopu hier a buď vypísalo error alebo nás vôbec nenašlo. Minule mi, ale spolužiak povedal, že hral aj s jedným trnavčanom tak potom neviem. Ak by mi niekto vedel poradiť bol by som rád. Vďaka

P.S.: Ak tu už také vlákno je tak sa ospravedlňujem.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.