Playstation 3

Problem s Facebook na PS3 (35)

• jose79
    jose79

Cimbu : No řekl bych ,že restart natvrdo neprospívá žádné elektronice...

Jinak prohlížeč v PStrojce jsem byl nucenej používat cca. jeden měsíc a nikdy více [s15]

EDIT: Účet na Facebooku se mi povedlo zaplaťpánbů smazat , fakt sranda číst ty srdceryvný slinty u posledního kroku :D

EDIT1:potrebuju si neco precist na fnukbuku a uz 4 posobe restartuju konzoli ...,to je preci takoj s**c :/ (mam novej ucet kde jsem ingonginto )

• Cimbu
    Cimbu

mam dotaz kdyz jdu na s ps3 na facebook tak mi vetsinou zamrzne a delaji to i jine stranky, potom musim ps3 restartovat. nemuze ji to nejak ublizit? to restartovani??

• Miska
    Miska

Za pravdu se bije co? Tak to je zjistuju kdo rekne pravdu hnet ma minusy.

• mastrx
    mastrxdamn it!

Chapu ze nekoho se dotkne kdyz pomluvi nekdo jeho modly ale nechapu lidi co davaj minuska nekomu kdo napise pravdu.Kdybych flamoval nebo psal nesmysly ale to ze web prohlizec v ps3 stoji za velke h.... a potreboval by upgrade je holy fakt a nic pomlouvatelneho.Kdyz si koupite auto s klimatizaci a ona by fungovala jen napul taky by vam to vadilo a nadavali by jste proc tam vubec je.Mimoto jak uz jsem psal Facebook neni jedina stranka ktera v PS3 blbne je jich mnohem vic.Tak sup inteligenti minuska zase muzete hazet ze pisu pravdu a pomlouvam vasi modlu.Ja treba s PS3 jsem zpokojen hry samozrejme skvele funkce taky ale zase kdyz funkce tak at funguji poradne ne jen aby se nereklo ze tam nejsou.

• PICEKcz
    PICEKcz

filom3n: Sorry ze sem se dotkl tvoje modly... Tam kde nekdo kritizuje Sony, se hned objevis a zastavas se... No a pokud de o to opraveni meho profilu, tak to menit nebudu. Jinak su s PS3 spokojeny snad maximalne, jenom me vadi, ze Sony resi veci, ktere su vetsine lidi u zadni casti tela misto teho aby fixli to, co je potreba...Podle me na to Sony sere, ale chapu ty, kteri su stim jak to je spokojeni. Me to momentalne nestaci a vzhlizim k E3 a doufam, ze s tim neco udelaju...Jinak me to tak pripadlo, ze to myslis na me s tim imbecilem. To se ti teda omlouvam, moja chyba. Ale radsi priste napis, ke smeruje tvuj koment. No nic du na druhu tretinu, drzme palce!!!!

• filom3n
    filom3nGrip

nedelam zadny ramena, pisu ze nadavate na sony a pritom to nemusi byt jejich chyba, viz moje argumenty, taky ted delas ramena a kdyby doslo na zalobu ze strany sony na tebe, tak bys asi urcite nepsal ze ste spolu husy nepasli, je mi jedno co si o tom myslis, mimochodem jestli se te dotkne urazka urcena nekomu jinemu tak jsi velice stahovacna osoba a nechtel bych s tebou zadne husy past, i kdyz husy se uz nepasou jako driv... sice jsem to prehnal (timto se opmlouvam tomu nademnou) ale taky jen slepe nadavat a nevidet proc se tak deje je dosti povrchni, proto se zastavam sony a vim ze i na normalnim pocitaci facebook nekdy vysira, a taky mne nebavi porad aktualizace java, aktualizace flash, aktualizace... na co kriste boze, proc se ty strankiy neudelaji poradne????? kde to sme?

picek:

Moje zájmy krom hraní her, oblíbené filmy, knihy ...

PS3 Forever!!! Oh Yeaaah!!!!!! :-)

----- uprav si to kdyz ti tolik sony leze krkem, PS3 prodej a mas pokoj ne?

edit: mimochodem vyhrozovat nekomu ramenama nazivo, kdyz ti tady davam padny argumenty, ze ty volis delnickou stranu... jasne, nejlip jak nekomu zavrit hubu je mu ji rozmlatit, to je asi to na co narazis ze?

• Miska
    Miska

Mala chybicka byla to Wikipedia napsal sem to spatne dik za pochopeni

• PICEKcz
    PICEKcz

filom3n: to bylo mysleno na me s tim imbecilem??? vaz slova, my sme spolu husy nepasly, je ti to jasne??? takych mam nejradsi, kteri delaju pres net ramena a ve skutecnost hovno... Tak se uklidni SonyBoy...

• Miska
    Miska

Musim opravdu souhlasit s Mastrx. Tenhle prohlizec dela problem i me nektere stranky se mi zobrazi na pul a nebo se mi kousnou a musim restartovat konzoli hlavne YOU TUBE ten kouse az az Tento tyden sem narazil na vadu Vikepadia zobrazi se stranka a pres nej dva prouzky a nevictetl jsem fakt nic chtel sem vedet kolik uz vyslo dohromady Need for speedu a byl sem zklaman tim problemem kterym tenhle prohlizec ma pokazila se stranka opravdu vynikajici a to GAME TRAILER uz se nejde ani prihlasit opravdu v ps3 je prohlizec problem nebudu vinit ps3 ale pral bych si aby vse fungovalo jak ma a neohrozoval svou konzoli neustalym restartovanim a nebo kolikrat vztekanim ps3 neni prece v optiznosti extrem na to sou prece hry nemyslite.

• mastrx
    mastrxdamn it!

Nemuzu jen souhlasit s tim ze Sony je neschopna zlepsit web prohlizec v PS3.Neni tyden nebo den kdy zjistim ze urcite stranky v PS3 proste nejdou zobrazit nebo nefunguji vubec ( viz treba faceboook,gametrailers,nebo uz i wikipedia)Nemluvim o tom ze stranky Youtube je nejvetsi peklo pro ps3 protoze neni chvile kdy by se konzole nekousla jen kvuli videi na Youtube.Kdyby Sony udelala poradny prohlizec na kterym by vsechny stranky fungovaly jak meli tak by bylo lip.A at mi nikdo nemluvi ze PS3 je herni konzole a na web mam pc.Tak potom nechapu na co ten prohlizec v te konzoli je kdyz funguje jen na pul a musim na vetsiny stranek zapinat notebook kdyz bych mohl pouzit ps3.Proste v tomhle me Sony stve a nic jinyho si nepreju jen zlepit internet browse ktery je ted dost na h....

• filom3n
    filom3nGrip

spis by se meli vsichni (sony+http sraci) domluvit na tom aby sjednotili nejaky standard a nemuseli se porad delat upgrady niceho, a ne furt plivat na sony kdyz za to oni nemuzou...

edit: kdyz se vam sony nelibi tak to zahodte, a jdete si na neco jineho ne? a nemusite tady na ne plivat, jeste k tomu neopravneny hnisy...

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

Stačilo by mít spolehlivý prohlížeč, který by se dal aktualizovat samostatně mimo aktualizaci FW a byl by klid...

• filom3n
    filom3nGrip

a to ze facebook a youtube neustale upravuji sve webove stranky, to te asi nenapadlo ze ty imbecile? myslis ze je to opravdu zpusobeno firmwarem konzole? a proc to tedy jeden den funguje a po udrzbe stranek FB/YT to nejde, tak si asi upadl ze zidle, myslis ze kvuli kazdymu kdo upravi kod stranky bude sony delat novy firmware??? dite se zahrabat s tema kecama ze za to muze sony...

• tomaskalecky
    tomaskaleckyAC BH

"za co minuse??? za pravdu, ze je Sony neschopna a ze kdyz vydaju update FW, tak min pulku veci co fungovala totalne dodrbu a nejsu schopni pridat neco co by bylo uzitecne??? Proberte se Sony boys a nenalhavejte si, ze pro nas PS3 hrace dela Sony maximum... Seru na nas nic vic!!!!"

jj, samy fanboyove

FUCK OFF FANBOYS!!

• PICEKcz
    PICEKcz

kusajgt: Nezbyva nam, nez spolehat na neschopnu Sony a doufat, ze upgradnu broswer... EDIT : za co minuse??? za pravdu, ze je Sony neschopna a ze kdyz vydaju update FW, tak min pulku veci co fungovala totalne dodrbu a nejsu schopni pridat neco co by bylo uzitecne??? Proberte se Sony boys a nenalhavejte si, ze pro nas PS3 hrace dela Sony maximum... Seru na nas nic vic!!!!

• kusajgt
    kusajgt

poradte mi ako spojaznim facebook na ps3, hm? nejak mi to nefunguje [s13]

• PICEKcz
    PICEKcz

Prosimte kde to tam prepnu?? nemozu to najit... diky

• KOZY99
    KOZY99

To PICEKcz: Prepni si to na FaceBook Lite a pak bys to mel mit v cajku.

• PICEKcz
    PICEKcz

Zdarec, nevite nekdo jak psat na facebook pres PS3 ??? Esi neni treba nejaky figl jak tam neco napsat...

• KOZY99
    KOZY99

To Skandy26: Musis najet na tu ikonu upozorneni (v pravo nahore) a drzet krizek (x) dokud se ti neotevre novy okno. Me to takhle funguje.

• play3man
    play3manYes, it is

Ked som surfoval cez PS3 na nete tak som narazil na jednu stranku kde bola nejaka chyba a namiesto stranky my napisalo nejaky error a pod tym boli vypisane parametre prehliadaca a tusim tam bol a tip pc z ktore surfujes. Pod tipom bol Playstation 3. A parametre boli tam tie flash veci atd... a v polozke tip prehliadaca bolo cisto FIREFOX. Toto sa my naozaj stalo keby som vedel aka je to stranka tak tam pojdem a odfotim to ale uz som zabudol [s8]

• sten32
    sten32loading...

armyk:Niekde som čítal že sa to už stalo...ale neverim tomu celkom

• armyk
    armyk

SONY by měli by dát zakázku Mozille, aby vytvořila novej "upravenej" Firefox only for PS3

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

hele a kdyz si vyberu ze chci zdilet trofeje tak to uvidi vsichni nebo jen ti co maj ps3 ... 90 procent mych pratel na facebooku vubec netusi co sou trofeje zac ???

• play3man
    play3manYes, it is

Keby tam dali najnovsi flashplayer tak ide vsetko....

• skandy26
    skandy26skandy26

me zase nejdou zobrazit UPOZORNENI :(((

• kaktusak_cz
    kaktusak_cz^^

tak ja se pripojim,ani me nejde vyhledavat,styejne tak napisu jmeno a search nereaguje,ani se neukaze ta ikonka na kliknuti [s14]

• skandy26
    skandy26skandy26

KOzy: to mi taky nejde, ale vyhledavat pratele mi jde.....

• KOZY99
    KOZY99

To Skandy26: Tak to je divny ze ti to jde. Me to taky nefunguje plus jeste dalsi veci (napr. chat, spatny rozlozeni stranky, nejde mi vytvorit udalost, aplikace - i lkdyz u nich jsem s tim pocital ze nebudou fungovat).

• skandy26
    skandy26skandy26

Kamo tag to ti neporadim, me to jde na PS3 uplne normalne

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.