Playstation 4

Problem s Bloodborne (5)

• honzicek32
    honzicek32

Tak už se mi to taky povedlo rozběhat.Odpoledne sem zkusil zapnout hru a najednou to šlo.Ale včera večer ani tuk.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Nedavno jse mi to stalo u dying light něco podobného. Abych mohl ppkračovat v příběhu tak jsem musel zmáčknout čtvereček a on nešel. Po opětovném spuštění hry bylo vše ok.

• RedDwarf
    RedDwarf

Když jsem hru nainstaloval, tak se začal stahovat Update... max nainstalovat update a snad pak pomůže.. Já osobně jsem si vytvořil postavu a pak zadával jméno a vše v pohodě :-)

• CZ-Honza-
    CZ-Honza-

s timto problemem jsem se nesetkal, ale pokud tu hru stahujes v digitalni verzi, tak me napada, ze by jeste nemusela byt dotazena

• honzicek32
    honzicek32

Potřebuju poradit s problemem s touhle hrou.Hned na začátku jak se vytváří postava nemužu zadat jméno postavy a tim pádem začít hrát.Když najedu na zadání jména tak potvrzovací tlačítko nefunguje.Na ostatních položkách funguje jak má.Nevíte někdo kde by moh bejt problem?Předem moc děkuju za rady.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.