Konzolista.cz

Problém nejspíš s mechanikou PS3 (14)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Marek Navrátil

Ahoj, chtel bych poradit co delat kdyz jsem dostal ps3 ktere bylo v opravne a ted kdyz tam dam hru tak ji nezaregistruje, jako kdyby tam nebyla. Prosim pomoc

Hugo Toxx

Čau,měl bych dotaz mám ps 3 a nějak se mi vymazali hry,a když jdu na playstation store tak se mi tam ukáže eror.a pomalá se načítáva ps..co mám dělat?

el-pedro

xpastic: Zkus napsat na servis-konzoli.cz Mně když se rozbila FATka tak mi za celkem rozumnou cenu komponenty vykoupili.

pastic

Prodam Blu-ray mechaniku na FAT,mam i HDD 60G,tak kdyby někdo chtěl napište.

Waldemard
Waldemard #ManOfFaith

Rohlais: Týjo, tak o tom ani nevím, že to jde, určitě to zkusím, snad stím nic nepokazím. Díky

Rohlais
Rohlais #PS5 / SD / PC

Waldemard zkoušel si resetovat mechaniku - podržet eject tlačítko dokud to nepipne, cca 10 sekund. Mě to tenkrát pomohlo..

Waldemard
Waldemard #ManOfFaith

Nazdar, mám takovej zvláštní problém asi s mechanikou. Často když chci vyměnit hru, tak se discu moc nechce ven.. myslím, že za to může guma, která chrání mechaniku od prachu. Převážně se mi to stává u novejch her, kdy je disc ještě moc hladkej a novej a mechanika jakoby ztrácela ten tah. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nemá podobnej problém? Popřípadě jestli někdo neví, co by se stalo, kdybych odstranil tu gumu, co chrání mechaniku? Mám ještě FATku 80G

play3man
play3man #Yes, it is

Ja som kúpil tak mesiac dozadu do slimky nový laser aj s poštovným za 21€, čo je 544kč

RobotCZ
RobotCZ #Dukla Jihlava

Jimbo... Já bych osobně novou konzoli kvůli tomu nekupoval. Mechanika se dá nechat vyměnit. Laser stojí ca 1,5tis + něco za práci v servisu...Já si myslim v servisu za komplet tak 2 tisíce.....Je ale taky možný, že ti to dělaji jen BR-D a mechanika je v pořádku. Občas taky koupím disk, kterej mi v mechanice vrčí. Holt špatný, nekvalitní výlisky

Ferdie

ja som myslel že je to bežné, moja slimka hučí ako stará tlačiareň, hlavne pri hraní Uncharted alebo Last of Us... je to poriadne otravné

Till
Till #Ponies

trophy se ti sesynchronizujou se serverem a savy si můžeš naházet na cloud či udělat zálohu na flashku. akorát potahat do nový konzole updaty, instalovat hry, dlcčka a vůbec to vše okolo to je strašněj oser. jo a jestli budeš kupovat novou, tak si nezapomeň deaktivovat účet ( oprava nemá smysl, vyjde tě líp nová konzole )

Jimbo
Jimbo #Jimbo

Mě to ale disk načte bez problému, jen to divně chrčí, tak mam celkem strach. Reklamovat už to snad ani nejde, mam jí hrozně dlouho. Spíš mam strach o Savy a Trophy...

Till
Till #Ponies

setkal. stalo se mi to samé. jeden den sem hrál, druhej den sem zapl, vložil disk, vrčelo to a disk nenačetlo. tady pomůže jen reklamace/koupě nový ps3

Jimbo
Jimbo #Jimbo

Když zapnu svou PS3, tak je všechno v naprostým pořádku, ale hned jak do ní vložim Blu-ray, tak začne podivně nahlas chrčet. Nechápu to, stalo se to ze dne na den. Určitě to musí být mechanika, protože to dělá to vrčení jen, když je tam hra. Chtěl bych poradit jestli se s tim někdo nesetkal a co bych měl dělat k vyřešení tohoto problému, děkuji!!