postup ? odnést do sony, počkat dva týdny na novej kus, nainstalovat zazálohovaný věci, nainstalovat game data...no srandy kopec :D během roku a půl třetí ps3...pokaždý mechanika.
to stejný co tobě mi dělal bf taky. spawn beze zbraně, zamrznutí atd. nakonec to odsrala mechanika a psko šlo na reklamaci...radši si udělej zálohu uložených pozic z her...
Možná v manuálu bude nějakej odkaz na stránky EA.Jestli ti to předtim šlo a ted ne tak si myslím,že se ti to spraví samo mě se občas taky děly takovýhle věci.
problém jménem Batttlefield 3 ?? (16)
co na to řekl tvůj psychiatr?
Mě,když nějaká hra fakt na*ere tak si dávám pozor,abych tu konzoli nerosflákal,jelikož mě na tomhle dost záleží a naštěstí se dokážu ovládnout.
Co? Battlefield se vzbouřil, vzal kladivo a rozbil ti Psko? [s6]
postup ? odnést do sony, počkat dva týdny na novej kus, nainstalovat zazálohovaný věci, nainstalovat game data...no srandy kopec :D během roku a půl třetí ps3...pokaždý mechanika.
mě taky ostatní hry šly. i ten Battle šel...ale pak jednoho krásného rána se ozvalo něco jako když drhneš plech a už psko nic nenačetlo :D
to stejný co tobě mi dělal bf taky. spawn beze zbraně, zamrznutí atd. nakonec to odsrala mechanika a psko šlo na reklamaci...radši si udělej zálohu uložených pozic z her...
Na PS3 nevím jak se to zálohuje,jestli to vůbec jde.
Tak to ti asi nedokážu pomoci jedině to reklamovat.
Tak to je určitě Bfkem.A funguje ti normální verze a blbne ti jenom Karkand nebo ti nejde obojí?
PS3kou to asi nebude.
Možná v manuálu bude nějakej odkaz na stránky EA.Jestli ti to předtim šlo a ted ne tak si myslím,že se ti to spraví samo mě se občas taky děly takovýhle věci.
Tak to teda nevím[s8]Ona cela hra poměrně blbne na tvym místě bych,když tak zavolal na technickou podporu.
Ty si to koupil ze Storu nebo z kamennýho obchodu?
restartuj konzoli a zkus to zapnout znovu - ja to downoadnul znovu z ps store rozbalil a hraju ted s qbu sniperkou [s4]
Stáhnout ji znovu, je to ta samá verze, nicméně opravená. Nic nemazat, akorát se přeinstaluje původní Karkand.
Odkaz na zbrane v B2K: link
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.