Playstation 4

Problém !! (14)

• xxxmanxxx
    xxxmanxxx

co mám dělat když mám PS4 v safe modu a nechci přijít o vše co mám rozehrané ?

• davirek
    davirekPSX - PS∞

Hmm. To mě taky napadlo. Ale je to celkem radikální řešení. To přece musí jít vyřešit nějak jinak.

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

Mel jsem podobnej problem, akorát s fb.... Az kompletně hodit ps4 do továrního nastavení mi pomohlo

• davirek
    davirekPSX - PS∞

Mam uz delsi dobu problem s uploadem obrazku na Twitter pres PS4. Drive mi to normalne fungovalo. Ted pri pokusu o upload napise cannot upload. Prihlaseny na uctu jsem. Zkusil jsem i odhlasit a znovu prihlasit.

A nic. Upload videi na You tube funguje. Jen ten Twitter zlobi. Byl bych vdecen za radu. Diky

• joui11
    joui11

že mu to žerete....[s8]

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.
    2

neběhají mi postavy[s6][s6][s6]..no to snad nee..není to rukama:)?

• NEMÁM PENÍZE NA KONZOLI
    NEMÁM PENÍZE NA KONZOLISONY ({})
    1

Zas otravuje ? Už to tady jednou bylo.

• maranelo
    maraneloN💩SR💩T!

Tak zrovna u orderu bych to neresil protože hra je tak udělána ze jde běhat jen nekde.

• RedDwarf
    RedDwarf

jj to mě nenapadlo :D díky za radu

• zuzzara
    zuzzara

Hmm tak to je opravdu zajímavé :D schválně zkus nějakýmu kámošovi tu hru půjčit přes share play,jestli mu to bude dělat taky

• RedDwarf
    RedDwarf

nn normálně jak chodím a zamáčku L3 tak neběží a dokonce u orderu 1886 když se začne střílet , nějaká akce tak mi normálně začne běhat a jak se dostřílí tak zase se začne procházet a jinak BAttlefield 4 mi běhá normálně ... nevím no :D

• zuzzara
    zuzzara

napadlo mě,jestli to L3 nepoužíváš špatně,protože jestli stojíš na místě,zmáčkneš L3 a pak teprv dáš páčku dopředu, tak to nefunguje,musíš zmáčknout to L3 už za chůze,takže když máš páčku dopředu. Třeba u některých her to funguje i na místě,že to přepneš jako do režimu běhu,nevím,ale u DL a ostatních hrách co znám to funguje takhle no

• RedDwarf
    RedDwarf

a nepříjdu o všechno v ps4 co mám nahrané??

• RedDwarf
    RedDwarf

Zdravím, potřebuji poradit, protože mi postavy neběhají, já vím zní to divně :D The order, Dying light atd.. postavy se jen prochází , ale když chci běhat, většinou přes klávesu l3 levý analog , tak prostě nic .... a běh je docela důležitý pro hraní :) zkoušel jsem odpojit a znovu spárovat ovládač a furt nic, dokonce mám 2 ovládače, ale u obou to je to samé... z 5 her mi tento problém udělají 3! Když se dívám na pasáže , kde postavy ve hrách běhají : youtube, tak mi v těch samých pasážích ne! prosím o radu! :-)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.