Momentálně The Last Guardian jsem opravdu zvědav jak to bude vypadat atd. pak určitě Final Fantasy 13 Versus...V nejbližší době se nejvíce těším ale na Super Street Fighter 4 :)
Manhunt zrusili uz davno ne ? navic delaji na LA a v budoucnu GTA takze bych moc neveril v oziveni , jestli jo tak super .. jednicka byla vyborna , samej skrytej sadista tady
Kamo ja verim tomu ze to vyjde driv nez ten doom.Vubec by mi nevadilo kdyby to vyslo na ps2+psp protoze tyhle serii sem totalne propadl a je mi jedno na cem to budu hrat.Na druhou stranu kdyby to vyslo na ps3 byla by to urcite destruktivni davka ultra nasili.
Hodne moc se tesim na Rage a Condemned 3 ale uplne nejvic slintam nad Doom 4 a specialne nad neofiko potvrzenym Manhunt 3 (jestli fakt vyjde,budu cakat blahem)
Kane & Lynch 2 , F1 2010 ... F1 CE a Kane s Lynchem patri k oblibenym hram kterych na PS3 moc nebylo ... takze tak. Mozna jeste ten Last Guardian , ale o tom nevim nic .. jen kdo na tom pracuje a to asi staci , 100% zaruka kvality :)
bioshock 2, a aut uz udelaj remake vsech DOOM a Heretic a Hexen a Blood a Shadow Warrior a Chasm a Descent a Witchhaven a quarantine, Dark forces, cyclones, magic carpet, dungeon keeper, syndyycate wars, serious sam, mexh warrior a kdovi co jeste do HD grafiky, nevm co jim tak trva, proc to jeste neni? ja to cci...
Trochu se divim, že nikdo nezmínil Zaklínače. To už jste ho všichni odpískali? Jen počkejte na Gamescom a ještě se budete zpětně lámat za hlavu, že jste ho tu nikdo neuvedl [s6]
Pro vás nejočekávánější hry ??? (94)
Přidávám King of Fighters XIII. Vypadá to na skvělou bojovku.
Momentálně The Last Guardian jsem opravdu zvědav jak to bude vypadat atd. pak určitě Final Fantasy 13 Versus...V nejbližší době se nejvíce těším ale na Super Street Fighter 4 :)
DEAD SPACE 2 !!! [s7] [s7] [s7]
The Last Guardian a BlazBlue: Continuum Shift. Pokud se budu koukat ještě dál do budocna, tak k nim přidám ještě MGS: Rising a FFvsXIII.
Sice ta hra uz vysla a jeste ji nemam,ale je to BF:BC 2 a dalsi hra F1 2010 od Codemasters, snad se jim povede.
Medal of Honor mi nepřišel moc zajímavej,a le po dnešní zprávě, že hlavní vývojovou platformou je PS3 se docela těším, co s tím udělaj :P
Red Dead Redemption,Medal of Honor,Crysis 2 a Mafia 2 na tyhle hry se hodně těším [s1]
red dead redemtion
Iron Man 2
Nebudu troskarit na
PS3- Just Cause2,Red Dead Redemption,Alpha Protocol,The Last Guardian,GT5,Final Fantasy Versus XIII,Mafia2,Crysis2,Dead Space2
A do budoucna Castlevania:Lords of Shadow,Killzone3,Infamous2,Uncharted3
Mafia 2 a v blizsi dobe asi jen Red Dead Redemption. GT5 uz povazuju spis za never ending story
Ted Red Dead Redemption [s7]
ted asi Dead space 2
SPLIT SECOND , GRAN TURISMO 5 , DEAD SPACE 2 , nic jineho me zatim nezajima
Manhunt zrusili uz davno ne ? navic delaji na LA a v budoucnu GTA takze bych moc neveril v oziveni , jestli jo tak super .. jednicka byla vyborna , samej skrytej sadista tady
Kamo ja verim tomu ze to vyjde driv nez ten doom.Vubec by mi nevadilo kdyby to vyslo na ps2+psp protoze tyhle serii sem totalne propadl a je mi jedno na cem to budu hrat.Na druhou stranu kdyby to vyslo na ps3 byla by to urcite destruktivni davka ultra nasili.
Manhunt na PS3 [s6] to už bude takový maso, že to zakážou všude, pokud bude -> v daleké budoucnosti jasná koupě [s14] .
Hodne moc se tesim na Rage a Condemned 3 ale uplne nejvic slintam nad Doom 4 a specialne nad neofiko potvrzenym Manhunt 3 (jestli fakt vyjde,budu cakat blahem)
PS3: FF XIV, versus XIII, The Last Guardian, Atelier Rorona
PSP: agito XIII, MGS: Peace Walker
Xbox 360: zatím nic
Wii: Dragon Quest X, Zelda, Monster Hunter 3
DSi: Dragon Quest IX
Gran Turismo 5, Episodes from liberty, F1 2010, Mafia 2, Test drive unlimited 2
Kane & Lynch 2 , F1 2010 ... F1 CE a Kane s Lynchem patri k oblibenym hram kterych na PS3 moc nebylo ... takze tak. Mozna jeste ten Last Guardian , ale o tom nevim nic .. jen kdo na tom pracuje a to asi staci , 100% zaruka kvality :)
bioshock 2, a aut uz udelaj remake vsech DOOM a Heretic a Hexen a Blood a Shadow Warrior a Chasm a Descent a Witchhaven a quarantine, Dark forces, cyclones, magic carpet, dungeon keeper, syndyycate wars, serious sam, mexh warrior a kdovi co jeste do HD grafiky, nevm co jim tak trva, proc to jeste neni? ja to cci...
BIOSHOCK2,GOW3
Teraz:
Super SF IV
Castlevania (WiiWare)
Ju-On
Perfect Dark 64 HD
2010: Zelda (Wii)
Bayonetta,FFXIII, Mass Effect 2 a Dawn of War 2:Chaos Rising
Doom 4,Rage,Gran Turismo 5
Tekken 6 [s7] [s7]
BLACK 2
asi nebude.....
GT5 , Mafia 2 , BBC 2 [s7] [s7] , a pak asi uz newim
Momentálně AC2, na to jsem řádně vyklepanej.. jinak samozřejmě Halo Reach, tajně doufám v Naruto Shippuuden na Xbox
pro mne je to asi gran turismo 5, heavy rain,god of war 3,red dead redemption
u mě je jasno, MW 2, BBC 2, Mafia II, GOW III, GTA V, R3, DS 2
mam jasno GT 5, AC 2, GoW 3, BBC 2, Mafia II a i MW2............. Kdybych měl doplnit tak i další díl GTA a marně čekám na další díl Drivera
BBC 2, Moderm Warfare 2 a GT 5 [s1]
edit no já zapoměl Mafii 2 to je ostuda :)
V současné době je to jednoznačně Dragons Age [s6] [s6]
God of War Collection a God of War 3
Ja se tesim az budu mit konecne klid :D
Já se těšim na Modern warfare 2 ,assassins creed 2 a Battlefield bad company 2 jo a ještě na left 4 dead 2
Jasne Gran Turismo 5 [s7]
momentálně Batman AA, Uncharted 2. Bad Company 2 a God of War 3
Já se opravdu těšim na super mmo titul DC universe online !!!
Battlefield bad company 2, GT5.
1. Blur
2. Mafia 2
3. Motorstorm (psp a ps2 verze)
Tak ja se rozhodne tesim na Kratose (GOW3)
a vsiml sem si ze tu nekteri majitele PS3 zminovali Dead Space 2 ,ale ja slysel ze na PS3 nevyjde . Tak jak to tedy je ? Kdyby jo bylo by to super.
1.Uncharted2
2.Modern Warfare2
3.GT5
4.GOW3
5.necham se prekvapit :)))
.
.
1) Bordelands
2) CoD6
3) Operation FlashPoint 2
4) M.A.G
5) Mafia 2
Trochu se divim, že nikdo nezmínil Zaklínače. To už jste ho všichni odpískali? Jen počkejte na Gamescom a ještě se budete zpětně lámat za hlavu, že jste ho tu nikdo neuvedl [s6]
Uncharted 2
Assassins Creed 2
Call of Duty: MW 2
Ratchet & Clank: A Crack in Time
a později:
The Last Guardin
God of War 3
Final Fantasy XIII
Uncharted 3
...
PlayStation 4
jinak očekávám každou PS3 exkluzivitu
Alien vs Predator 3
Aliens:Colonial Marines
Bioshock 2
Dragons Age
pro mne je to urcite
uncharted 2
gran turismo 5
alan wake
heavy rain
god of war 3
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.