Herní série

Pro Evolution Soccer (17)

• roly30
    roly30

Souhlasim s HerrFlick do PSA asi pudu jen na PSP a na PS3 u mě asi opět zvítěz Fifa :)

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

nevím.Co sem viděl video ze hry,tak to vypadá pořád stejně,co se pohybu týče a dementních brankářů.Ale uvidíme :)

• Maxyking
    MaxykingResistance

jasna koupe :) PES Forever !! :)

• toninho64
    toninho64

Max: to doufam protoze uz je davno predobjednano

• max cavalera
    max cavalera

no tak to jsem zvedav [s1] snad uz to bude dokonale

• blacklama
    blacklamakuki_cz
  • blacklama
    blacklamakuki_cz

Haleluja, tak Konami opousti od sveho ID systemu a v PES10 online pobezi a bude spravovan pres samotny PSN. Konecne prislib, bezproblemoveho online.

Jinac Konami slibuje, online turnaje a moci si vytvaret vlastni turnaje s prateli.

• max cavalera
    max cavalera

moc si ho mnul? :D

• michalCZ
    michalCZLP is BEST

nazdar hosi omlouvam se za ty pozdni prihlasky ale ty fotbalovy ligy ma na starosti jeste jeden admin ne ja ten mel ted neco s rukou.... Ale zejtra uz bude vse OK a aktualizovane:)

• sir smokey
    sir smokeyFC2 killer

jo to jo prihlasku jsem odeslal v pondeli a nic.a kdyz to chci zkusit znovu tak to nejde

• max cavalera
    max cavalera

tam se neregnes musis vyplnit prihlasku a pak uz se to resi pres mail a klidne at se vas prihlasi vic t

• sir smokey
    sir smokeyFC2 killer

ja do toho jdu ale nejde mi se tam regnout

• max cavalera
    max cavalera

jeste jednoho hrace do pes ligy nenajde se? [s8]

• michalCZ
    michalCZLP is BEST

Ja sem slysel ze mezi ceskymi hraci to prej jde ale chci to zkusit aby pripadne v PES10 mohl byt system ligy odladeny a aby se o ni dozvedeli hraci nez vyjde pes10 kde to snad bude (musi:)) byt s onlinem lepsi... Herrflick: Ty do toho pudes?

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

liga?v PES?to má být vtip? [s6] [s6] Vždyť to laguje jako kráva,lol to bude zábava [s6]

• blacklama
    blacklamakuki_cz

Super, dal jsem si web do oblibenych ale nevim nevim, jestli se Konami uz opravdu v online nepolepsi, coz asi ne ale nadeje umira posledni tak do PES10 pujdu, samozrejme budu stranku sledovat a zacnu hrat az od noveho rocniku.

• michalCZ
    michalCZLP is BEST

Ahoj, kdo má rád tuto hru ať zavítá sem www.ps3liga.webnode.cz kde se právě rozbíhá liga v této hře

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.