Sportovní

Pro Evolution Soccer 2012 - Novinky (40)

• Marty Stejsn
    Marty Stejsn

čau, nevíte někdo jak v Pro Evo 2012 poslat kamarádovi invite? accept invite sem našel a poslat ho nevim jak. Diky za radu [s1]

• breykH_Cz
    breykH_CzPrago Pyco

To Vojta_cz : ano taky jsem měl nejdřív ten dojem,tenhle díl prostě nebyl jako ostatní....o golmanech před patchem se nedá mluvit jako o golmanech ale teď? nestěžuju si....celá hra se mi zdála pomalá a střely katastrofální....tvůrci pozměnili intenzitu stlačení tlačítka jak pro příhru tak i pro střelu stačí podržet o trochu déle než jsme byli zvyklí a lítá to zas! :)) jinak centry se mi moc líbí,vyhazování z autu s pomocí pravé páčky a nabíhání taky skvělé,celková kontrola míče supr,způsob změnění fyziky hráčů a jejich pohybu a s tím spojené bránění a střety hráčů naprosto skvěle!! celkově Pro Evo udělalo podle mě letos kus práce a to co FIFA udává třeba i jako novinky je v PES zamozřejmostí už nějakou dobu....já jako věrný fanda této skvělé sérii jen tleskám,co je letošní ročník za fotbal :) a přidávejte na PSN ať můžeme hrát kuci Z_Cz díky

• alda1993
    alda1993

Tak kdo tady pari fifu 12?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Tom
    Tom

Cau sisane, tak jsem si zahral fifu 12 a letos snad uplne ve vsem prekonala pes, to myslim fakt vazne. Takze ja uz te lanarit do peska urcite nebudu, protoze pristi tyden kupuju fifu:-) je tu nekdo kdo hraje fifu 12 na ps3 a mohl by sem sdelit svoje dojmy?

• Vojta_cz
    Vojta_cz

.

• Vojta_cz
    Vojta_cz

No nevim, me prijde novej PES otresnej a to hraju PES od prvniho dilu z PS1. Zmrsena strelba, hlavickovani, fyzika pohybu, rozmazanejsi grafika hracu. Penalty sice upravili, ale tak, ze je promeni i male dite. A jako bonus me to z onlajnu kazdou patou hru vykopne, ze bylo ztracene pripojeni a to mam download 5M, upload 2M, ping 50. Takze kdo mate wifi, na PES12 zapomente. Zlatej PES2011, jeste rok me holt bude muset vydrzet.

• Tom
    Tom

cau, no zkus to napravit, je to fakt vyborny, s predchozim dilem je to nesrovnatelny.

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

cau bohužel eště nemám :( ale pokusím se to další vejplatu napravit :D

• Tom
    Tom

Napiste mi nekdo kdo parite u pes 2012 hlavne master ligu online......

• breykH_Cz
    breykH_CzPrago Pyco

čus sice jsem našel patch BLES 01407 kterej mi sedí,všechny dresy atd. okopíroval do PS ale při zapnutí mi to řeklo že je EDIT DATA jsou z jiné verze je možný že když jsem ještě nebyl připopjenej s PES na net a nemám poslední verzi tak proto to nefunguje?? díky..

• Tom
    Tom

Cau Sisane, tak doufam, ze uz mas pes 2012? Nevite nekdo jak je to u pes 2012 s tim postupovanim do nizsich divizi? Kolik bodu, nebo co vsechno se musi splnit?

• breykH_Cz
    breykH_CzPrago Pyco

musel jsem akorát líp hledat :) takže enjoy a přidejte si mě kdyžtak ať můžeme hrát FOTBAL! :)

link

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

ted to teprve vyslo, jeste par tydnu si myslim zadny patch na dresy nebude:(

• breykH_Cz
    breykH_CzPrago Pyco

čus nevíte někdo o nějakém patchy do PES12 s dresama,of. jménama,znakama klubů atd..?? loni jsem měl pro 11 výbornej patch ale teď nemůžu zatím nic najít ...a zastávám názor že kdo tvrdí že PES je sračka tak ho buď nehrál nebo je pro něj moc težkej!! fifaři[s15] díky

• Tom
    Tom

Zdravím vsechny hrace pes 2012, potrebuju poradit jak nejlepe vydelat penize v MLO, kdyz za vyhru v 5. divizi je cca 1200000. coz je taky zhruba cena za kontrakt s jednim hracem na 10 zapasu. Takze je fakt dost narocny neco vydelat. Ma s nekdo nejake zkusenisti? A taky by me zajimalo jak je to s postupem do nizsi divize, v minulem dile to bylo kazdy tyden, pokud byly splnene body.......diky za info.

• KachloRedakce
    KachloBOSS

Jen bych se chtěl vyjádřit k tomu, proč tu nejsou v českých médií recenze na PES. Konami nemá v České republice oficiální zastoupení, takže nemá kdo posílat kopie na recenze a rovněž i do obchodů, které musejí hry dovážet, pokud se jim to tedy vyplatí. Snad se situace do budoucna zlepší, ale zatím to nevidím moc růžově. Samotného mě to mrzí, ale zatím s tímhle moc nemůžu dělat.

• wesick
    wesickFCHK

tady je vidět jak EA má vše pod palcem.. 14 dní před vydáním fifi už to bylo samí prewiew,recenze a PRO EVO? Nevím jak vy ale na žádnou recenzi jsem nenarazil,ani čárka na věhlasných českých herních webech,v podstatě jako kdyby PROEVO nebylo[s13] Holt EA má asi dost peněz pro recenzenty... Za přečtení stojí recenze FIFI z 26.9.2011 na www.zing.cz a její poslední odstavec :

Se vším všudy je FIFA 12 nejlepším fotbálkem, který v současné době můžete koupit. Srovnání s konkurenčním Pro Evolution Soccer 2012 letos opravdu postrádá smysl a osobně doufám, že Konami příští rok více zatlačí na pilu a překvapí nás také.

Jenom mě zaráží že někdo může napsat 3 týdny před oficialním vydáním PRO EVA absolutně nepodložený a cílený bludy financováný z peněz EA.

toto je můj názor a pokud se to někomu nelíbí je to jeho věc. VIVA PROEVO[s12][s7]

• wesick
    wesickFCHK

link

trošku nostalgie neuškodí,geniální dědeček PROEVA [s7]

• k.u.k.i
    k.u.k.iou jééé

Zdravim, jestli ma nekdo tenhle fotbalek a bude si chtit semnou zahrat, tak si me pridejte psn: kuki_cz zatim ahoj.. a parbe zdar :D

• Tom
    Tom

Zdarec, no hlavne porid co nejdriv, at zaparime...... je to vyborny, nebo aspon s porovnanim s predchozim dilem je to o dost lepsi.

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Cau Pane ! Tak secko zatím slape jak má tak se mam dobre :) Este ne e ... Pockam jesi se neoběví na PSN a jesi ne tak koupín nekdy na konci mesíce ... Jasný rozehrajem zas Master League Online co ?[s7]

• Tom
    Tom

Cau Siso, jak se mas? Uz mam pes 2012, neni to spatne, ale nejspis budu zase potrebovat nejaky rady....uz uz mas taky koupene, nebo ne?

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Tak co..to z vas tady nikdo hafana nehraje? :)

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Tak co uz ji zkousel nekdo ve 3D?Me dorazi zitra.[s12]

• wesick
    wesickFCHK

nahodou nevíte někdo jestli vyjde na PSN? dá se to nějak zjistit?[s16]

• k.u.k.i
    k.u.k.iou jééé

Lamy jsou ale..! stejne to je top fotbalek, Konami me letos dost prekvapilo, uz se nemuzu dockat plne verze.

• curtishradek
    curtishradek

golmani jsou porad lamy:(

• pastic
    pastic

play3man,už jsem myslel že jste zapoměli na TOP hru[s6]

• play3man
    play3manYes, it is

xpastic: sorry už som ho tam pridal.

• pastic
    pastic

Nejvic mě mrzi že se opět tady na tomto webu ma přednost jen fifa.škoda že admini jsou zaryti fifaři a nehodi tady članky o PES12.Dokonce ji nemaji ani v jizdnim řadu.Hlavně že fifa je nej a na nejhratelnějši fotbal všech dob zapoměli.Jo fifa děla větši reklamu,ale to neznamena že je lepši.PES12 bude ve 3D,tak to bude pecka.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Kdybych letos kupoval fotbal du do PSA... Demo FIFY mě neodradilo ba naopak... Tady je simulace El Clasica CPU vs CPU link

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

efreeti : s tim trhanim musim souhlasit ale pohyb postav je oproti 11 o tridu lepsi. V lonskejch rocnicich mi prislo ze sou hraci jak dreveny ale tady to vypada lip. Urcite to chce jeste zapracovat i na grafice a strihach ktery vypadaj otresne, ale na to ma Konami jeste dost casu. V podstate je to po PES 4 pro me druhy nejlepsi pro evo, ale je jasny ze vsem se to libit nebude.

• romo
    romo

Já musím souhlasit s Raiden_cz,taky jsem zatím spokojen [s6]

• efreeti
    efreeti

Poslednich par tydnu me zas chytlo PES11 a kdyz vyslo demo 12 na PSN tak sem to hned stahnul a cely vecer hral. Tim ze mam prime srovnani tak muzu rict, ze je to spis zklamani. Vim, ze to je prvni demo rozpracovane verze hry ALE...

Animace pohybu jsou dost trhane a prilis nenavazuji. Grafika pri hrani na long kameru se mi oproti lonsku pripada dost rozmazana. Hratelnost mi pripada o dost horsi: spatne se strili vsechny strely moje strely jsou blokovane i kdyz se zda ze strilejici hrac ma "cisty vyhled" a dost prostoru kolem sebe, prihravky "na par metru" spoluhraci zpracovavani snad 3vteriny a naopak prihravky napric celym hristem jdou treba presne na nohu do behu WTF?

Mohl bych se rozepisovat dal a dal...ale strucne receno mi to VUBEC NESEDI a pripada mi to jako celek mnohem horsi nez PES11, ktery me loni hodne oslovil uz demem.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Na EU store je demo

EDIT: Tak demo PES 2012 me neskutecne prekvapilo, hraci sou konecne jako lidi a ne jako nejaky dubovy drevaci. Celkovej pocit ze hry se mnohonasobne zlepsil... Novej PES se mi libi mnohem vic nez vsechny next-genovy Pro Eva dohromady... Ale porad zlata 4ka ;)

• k.u.k.i
    k.u.k.iou jééé

Dnes jsem měl si tu čest odzkoušet demo na pc a musím napsat, že se pánům vývojářům konečně povedlo vychytat animace hráčů. Už to nejsou takové ty krkolomné pohyby ale jsou hezky plynulý a ještě bych řekl, že těch 360° je o poznání lépe zvládnuté než u fifa11. Fauly, skluzy, strkanice atp. vypadají konečně k světu. Jinač vaši spoluhráči si rozumě nabíhají, lépe se doplnují a více tlačí se k vápnu. Fyzika míče se dost změnila, kolikrát mi vadilo třeba při centrech v pes11, kdy míč jako by vystřelil ale tady plave vzduchem. Co se týče prezentace fotbalu, jako je nástup na hřiště, sestřihy atp.. tak to se mi v pes vždycky líbilo a tady to zas posunuly o kousek dál a atmosféra je hodně fotbalová. Celkově bych řekl, že v konami udělali kus práce a demo se mi moc líbilo. Takže všem pesařům a kdo ještě neokusil a potom zkusí bude se blahem rozplívat :-)

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

no ja si to myslel. jinak ale zatim 2012 vypada az nejak moc stejne jako 2011 podle videi, debilni komentator taky zustal

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

ta bohužel asi nebude ! EA prodloužila exkluzivní licence na PL

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

ja si hlavne pamatuju ze par let zpet v konami rikali, ze bude od rocniku 2012 plne licencovana anglicka liga, tak jsem zvedav

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Sem prosím házejte novinky co se o PES 2012 dozvíte.

- v PES 2012 bude portugalská liga ! Některé zdroje říkají že bude plně licencovaná jiní že budou mít licence jen Benfica, Porto, Sporting.

- penalty budou zmeněné

- nový herní mod Football Life

- nová obtížnost SUPERSTAR

- na obalu hry bude opět Messi :D

- Nové týmy (nepotvrzené)

Genk (Belgie)

Standard Liege (Belgie)

Bayer Leverkusen (Německo)

Wisła Kraków (Polsko)

Otelul Galati (Rumunsko)

CSKA Moskva (Rusko)

FC Zürich (Švýcarsko)

Trabzonspor (Turecko)

- Odstraněno týmy:

Club Brugge (Belgie)

Werder Brémy (Německo)

Dinamo Bukurešti (Rumunsko)

CFR Cluj (Rumunsko)

Unirea Urziceni (Rumunsko)

Spartak Moskva (Rusko)

FK Crvena Zvezda (Srbsko)

SK Slavia Praha (Česká republika)

- zde jsou nové screenshoty link

- zde gameplay link

- V srpnu proběhne v Kolíně nad Rýnem herní výstava kde nebude chybět ani Konami. Nový díl si budete moc vyskoušet od 17.9 do 21.9

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.