Sportovní

Pro Evolution Soccer 2011 - PES 2011 (Pro Evolution Soccer 2011) (288)

• Dawwer
    DawwerTOBELL

U mě osobně jedna z mála trofejí, která my chybí. Pak ještě nemám ty z "Be a Legend" (nebaví mě to) a z onlinu.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

ok diky za radu, vyzkousim to,jinak ma nekdo vubec tu trofej o ktere mluvim? ve friendu mam spoustu lidi co hraji pes, ale taky ji nikdo nema...

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Zkus smazat Game Data, u jedné buglé trofeje mi to v PES 2010 pomohlo.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Zdravim, mam mensi problem, nejsem trophy hunter, ale nemuzu ziskat trofej za vstreleni 5 primych kopu,coz mi vadi,kdyz bych ji mel mit tak 2x uz, hraju master ligu a uz sem jich nasazel tak minimalne deset, a trofej nikde...zajima me taky jestli ji nekdo vubec ma...mohl by nekdo poradit? diky

• King_K.
    King_K.

vitej kuki PES fan . Diky ze si potvrdil to co me prislo z videa o dost lepsi - animace hracu . Dneska by mehlo byt demo na live mozna i psn

• k.u.k.i
    k.u.k.iou jééé

Dnes jsem měl si tu čest odzkoušet demo pes12 na pc a musím napsat, že se pánům vývojářům konečně povedlo vychytat animace hráčů. Už to nejsou takové ty krkolomné pohyby ale jsou hezky plynulý a ještě bych řekl, že těch 360° je o poznání lépe zvládnuté než u fifa11. Fauly, skluzy, strkanice atp. vypadají konečně k světu. Jinač vaši spoluhráči si rozumě nabíhají, lépe se doplnují a více se tlačí k vápnu. Fyzika míče se dost změnila, kolikrát mi vadilo třeba při centrech v pes11, kdy míč jako by vystřelil ale tady plave vzduchem. Co se týče prezentace fotbalu, jako je nástup na hřiště, sestřihy atp.. tak to se mi v pes vždycky líbilo a tady to zas posunuly o kousek dál a atmosféra je hodně fotbalová. Celkově bych řekl, že v konami udělali kus práce a demo se mi moc líbilo. Takže všem pesařům a kdo ještě neokusil a potom zkusí bude se blahem rozplívat :-)

• k.u.k.i
    k.u.k.iou jééé

Před týdnem jsem si koupil tenhle fotbálek, jsem fifařem! a tak jsem teda koupil tuhle hru za pakatel, že ji dám teda šanci, ikdyž po tom demu si říkám nevím nevím ale víte co se nestalo.. tomu fotbálku od konami jsem propadnul, ta hra mě pohltila. Fifa mi ted vedle toho i přes ty future věci příjde jako parodie na fotbal!. Měl jsem obavy z online ale prozatím přes všechny zápasy co jsem odehrál, jsem neměl sebemenší lag, musím zaklepat. Když ted zapařím fifu tak mám pocit, že hraju nějakou plácanou po hřišti ale u psa je to jiné, hraju fotbal.

Musím napsat, že i přes ty technické chybky jaká ta hra má, tak si myslím že je to ultimátní fotbal, už se nemůžu dočkat PES12 [s14]

A kdyby někdo chtěl, tak at si mě když tak přidá do přátel: PSN ID kuki_cz

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

abychm to zde nezasírali tak jsem udelal zde info o tom turnaji budu casto aktualizovat tak sledujete link

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

jelikoz to budeme hrát v comunity tak bude vse OK

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

jestli nebudu mit ten problem s online tak bych hral

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

kucí co si v nedeli vecer nebo v sobotu nebo v pondelí .. dát nejakej turnaj na 2-3 hodinky ? vytvorila by se v comunity liga a hralo by se ... pokud by nás bylo 8 udelaly by se 2 skupyny a pak play off. nebo jak by ste chteli. můj PSN nick sisaCZE. Psal sem asi 18 lidem tak snad se slezeme

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

quick matche mi jedou v pohode, pokud me to nepripoji nekde do riti, kde to je nehratelne...pamatuju si vsak nez jsme se prestehovali, ze to slo vyresit tak ze sem se pripl na wifi od souseda a jelo to v pohode...ted ovsem ziju pekne daleko od jakehokoliv centra deni a musim mit net pres kabel

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

cau mam to taky pokazdí když vlezu do lobby... Vyhneš se tomu tak když budeš hrát jen qick matche nebo MLO :)

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

zdravim, potreboval bych poradit. Uz delsi dobu mam problem v pes11 s online...normalne mi vsechno najede, vyberu si server, ale jak vybiram mistnost, hra prestane reagovat (hudba jede dal) na nejake dve minuty (nenajede xmb, padlo nereaguje, proste nic) a pak treba tri vteriny jede a pak dalsi dve minuty nereaguje atd porad dokola, v tech trech vterinach co mi jede to xmb se snazim dycky ze hry vyjet bez tvrdeho restartu, ale konzole se stejne restartuje...setkal se stim nekdo? dik za rady

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

ta konkurence to byl muj chvilkovej vypadek ... uz sem zpět v plné síle a kráse :)[s12]

• pastic
    pastic

ParisCZ Jsem to minule podcenil.škoda že nedojedete.Tak přiště

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Valim, ale tys presedlal ke konkurenci :)..... sem tam si to dam, ale v poslednim dile uz nejsem tak dobry, ta 11 mi uz tak nejde od ruky a i casu je na to min...ale nekdy dame, jen co mi skonci zkouskove te proverim

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Paris ty to proevo ještě válíš ? Te budu muset vyzvat... to byli kdysi zapasy !! [s14]

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Bohuzel, mistr posledniho turnaje a jeho sparing nedorazi, takze az na dalsim...

• pastic
    pastic

Dalši turnaj 18.6.2011 ,tentokrat v česke třebove.Kdo bude mit zajem tak napište.Zatim to vypada na učast tak 20 hraču.

• pastic
    pastic

Lordik začatek ve 12.00hod.

• LordikDevil
    LordikDevil

xpastic : a vod kolika ze bych se stavil. Ale v ten den hraje Banik takze uvidim

• pastic
    pastic

Kdyby někdo chtěl poměřit sily v PES11.Tak ma možnost 14.5 v Ostravě turnaj o 4000kč.Hd projekce,2lcd Zapisne 200kč na hlavu.Kdo by chtěl přijed at se mi ozve.Zatim je nas 17.

• volsh
    volsh

Tak to taky nepomohlo! Vzdávám to [s13]

edit: Ale jednu otázku bych ještě měl. Jak nahraju sestavu co mám udělanou do online, abych to nemusel před každým zápasem upravovat?

• pastic
    pastic

jo,jo firewall

• volsh
    volsh

Co znamená všechny zabezpečení? Firewall nebo něco jíného? Já si připadám jak idiot co neví totálně nic! :D

• pastic
    pastic

Taky mi to dělalo.Vypl jsem v routru všechny zabezpečeni a pak mě to pustilo.

• volsh
    volsh

Tak dočasné to asi nebude :( Hodil jsem to do překladače a píše se tam:

Nemůžete hrát tento režim v důsledku omezení týkající se připojení do sítě zařízení, které používáte. Můžete hrát pouze 1 vs 1 v rychlém zápase. Tento problém lze vyřešit připojením hardwaru přímo na internetu, nebo konfiguraci síťových zařízení, například směrovače. Použít DMZ, Mapování portů, konfigurace NAT tabulky a další nastavení routeru do vaší PS3 systému. Jednotlivé hardwarové systémy mohou používat unikátní terminologii.

Nejsem zrovna extra technickej typ a počítačům moc nehovím :)

Zatím tý 2011 nějak nemůžu přijít na chuť, páč se tam ani pořádně nevyznám. Např. nejsem ani schopnej dostat sestavu co mám udělanou do online a před každým zápasem je tam ta standartní a musím to upravovat :D

• worrymi
    worrymi

no to může být proto, že nemáš fixní ip adresu. pak tě to nenechá zakládat místnost. bývá to většinou na místních wifinách. zkuste z druhý strany. ať založí kamarád a tobě pošle pozvánku. já mám O2 a žádnej problém.

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Tak to zkoušej vícekrát. Třeba to je jenom nějakej dočasnej problém.

• volsh
    volsh

Do lobby se nedostanu. Nejsem moc dobrý v jazykách, ale píše se tam něco o tom, že se nemůžu připojit a že mužu hrát pouze 1vs1 ranked match, pak ještě něco o routru či co. Můžu dát jen BACK a RETRY. To samé, když jsem zkusil MLO. Asi nějaký problém, kua [s13]

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Musíš jsi dát lobby pak jsi vybereš server je jedno jakej. No a pak si vytvoříš místnost. No a až budeš mít místnost tak najdi invete a pošli pozvánku s kým chceš hrát musíš ho mít ve fried listu. Ten pak najede v hlavním menu na online a confrim invite.

• volsh
    volsh

Když vyberu online---match---a pak tam je Ranking match 1vs1, 2vs2 a friendly match. A mě jde zvolit jen 1vs1, friendly match z neznámého důvodu nemůžu zvolit a nevím proč..? Možná proto, že ve hře nemám nikoho ve friendlistu. Je to možné? Pokud jo, tak jak tam toho určitého člověka se kterým si chci dát přátelák dostanu?

• worrymi
    worrymi

ahoj. normálně si založíš místnost s přátelským zápasem a pošleš pozvánku někomu z friendlistu. když dáš zápas na body, tak ti nepůjde poslat pozvánka.

• volsh
    volsh

Ahoj, mám jeden dotaz. Jak si můžu dát online match s určitým člověkem? Když dám online quick match, tak můžu dát jen 1vs1. Naopak 2vs2 a friendly match mám šedé a nejde na ně najet. Za případnou radu dík [s14]

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Tak jsem postoupil. A vypadl jsem ve čtvrt finále a měl jsem za to 700 tisíc.

• Tom
    Tom

jo jo, to je ono, sipky a energii-kterou maji bud plnou nebo poloprazdnou, je to dulezity sledovat. Vcera jsem nepostoupil zase mi ten zapas vypadnul, malem jsem to roslapal. Ale postoupil jsem dnes, a pak hnad prohral na penalty, to bylo vzruso, to bys neco videl[s12] musim nejak poresit tu wifinu, zase mi padaj zapasy, ja uz nevim co s tim....stve me to

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Jo jinak Tome postoupil jsi včera? Já ted hraju D2 cup a 3 zápasy za sebou jsem vyhrál ze skore 9:2 sem na prvním místě. Tak ted budu čeka 30 minut než skončí kvalifikace. [s8]

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

No vým že mají u sebe ty šipky, jako formu. Červenou, oranžovoum,zelenou,modrou, bílou

• Tom
    Tom

pockej, to se netyka jen coach modu, to se tyka hlavne tebe kdyz normalne hrajes[s14]no schvalne, prislo ti nekdy ze hrac ktery ti hral hned treba po zakoupeni uplne skvele je obcas jak po obrne?[s6]to samozrejme trochu prehanim ale znat to na nich opravdu je, me to bylo divny tak jsem v tom zacal stourat a ejhle, nasi hraci maji dobre obdobi, lepsi obdobi.,vyborny obdobi, nebo treba obdobi ze jsou na hristi uplne na hovno atd, a to je u kazdyho hrace videt....

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

To otý formě nevým. Ten kauč mod sem ještě nezkoušel :)

• Tom
    Tom

jestli se dnes champion liga bude hrat vubec nevim protoze to radsi ani nebudu sledovat, jelikoz jsou pro me z d4 dvere jeste zavrene[s13], prave vedu ve tretim kvalifikacnim zapase v poharu, a ty predchozi dva jsem taky vyhral takze postup je na dobre ceste, ale pozor coach modu[s14] ale na a co, musim si taky odpocinout[s16]

• Tom
    Tom

siso vis o tom ze i v master lize se hracum dari, nebo zase naopak nedari? Ja myslel ze tady to neni, ale je, takze pokud se ti buded zdat ze tvuj dobrej utocnik kterej vzdycky strilel branky jak o zavod je ted jak lemra, tak je nejvyssi cas ho nechat sedet a odpocivat-coz je u me pekne na prd protoze mam na stridacce hrace za 10tisic. Vedel jsi to nebo ne? Vis kde zjistis jejich momentalni formu?[s12]

• Tom
    Tom

siso vis o tom ze i v master lize se hracum dari, nebo zase naopak nedari? Ja myslel ze tady to neni, ale je, takze pokud se ti buded zdat ze tvuj dobrej utocnik kterej vzdycky strilel branky jak o zavod je ted jak lemra, tak je nejvyssi cas ho nechat sedet a odpocivat-coz je u me pekne na prd protoze mam na stridacce hrace za 10tisic. Vedel jsi to nebo ne? Vis kde zjistis jejich momentalni formu?[s12]

• Tom
    Tom

• Tom
    Tom

• Tom
    Tom

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

:) hehe. Doufám že jse bude hrát ta Champions League i dneska rád bych si jí zahrál. Včera to bylo jen pro 500 lidí kvalifikace. Jo a včera sem mastil D2 cup a totálnš sem vyhořel ze 7zapasů sem měl bylanci 1-1-5 a 490 sem spadnul na 450 :( Tak přišel vyhazov změna taktiky a hráčů. Bale se v týmu moc neohřál a nahradil ho Lampard. Místo stopera Boota přišel jeho parťák z repre Aron Mookoena. A místo DMF Mekeleleho sem si pořídil Fletchra z MaU. A na kontě mam prd... :)

• max cavalera
    max cavalera

ano zvanite jen vy dva ale ja to ctu [s14] a urcite ne jen ja

• Tom
    Tom

Cau sisane, dekuji za zodpovezeni otazek. Hele s tou ligou mistru mas pravdu, vcera jsem to videl v competition, ze d3 tam mela ligu mistru. Ta me hrozne laka, to bude zase trochu z jineho soudku nez pohar, hlevne jestli je to vsechno delany trochu realne, tak by tam melo jit videlat alespon jednou tolik nez v poharu. Vis co by bylo ji vyhrat?:-) Okamzite by sis mohl postavit uplne celej novej tym, ty poharovy zapasy jsou stejne o nahode,uz jen vzhledem k dobe trvani,ja myslim, ze by se to nechalo vyhrat, samozrejme s trochou stesti. Ja hraju pohary malo, ale ted se do nich asi obuju, potrebuju 6 mil na novou posilu:-), tak sem zase neco pisni siso, koukam ze tady zvanime hlavne my dva......

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.