V tom případě už je bohužel problém na komunikaci mezi náma, jako vedením. Osobně přidávám oboje okamžitě pokud je to možný. Budeme na tom muset zapracovat.
Maggot: právě že si všímám toho, že ty multiplatformy nejsou stejně. To je třeba to, co mě zaráží. Samo, exkluzivky, to je jiná věc, ale ty multi, to není košér. Kdysi jsem na to psal příspěvek, že to je to, co nechápu.
Ono jde o to, že každej doplňujeme jinak, už jsem to někde psal. Pokud překládám multiplatformu, tak okamžitě přidávám i do achievementů. Každopádně jak řekl Kachlo někdy někdo něco pošle, tak se to hned nepřekonvertuje.
Každopádně mám seznam všech her co chybí, takže je v tom pořádek.
Bohužel trofeje nám posílají čtenáři. Většinou se nejedná o překlad redakce. Pokud by ale někdo chtěl přidat hry do achievementů, mohu poslat jen zdroj, kam stačí doplnit hodnota.
Bohužel, veškeré síly se přesunuly na nový design a přiznávám, že moc tento web není aktualizovaný v posledních týdnech, ale to ani trofeje. Vše by se ale mělo rozjet zase v nejbližších dnech. Za vše může také klasický podzimní příval her a tak radši dáváme přednost článkům a novinkám. Původně měl být trofejový a achevementový web jen jako menší bonus, ale nečekali jsme, že se stane až tak moc oblíbený
Dopředu se omlouvám za jebavou náladu. Ale začínám mít pocit, že co se týká této sekce, je X360 přítěžek pro tento web. Mám pocit, že se tu občas něco nahodí, aby se takzvaně zavřela huba několika jedincům, co mají ještě "odvahu" sem napsat. Jinak si to neumím ani vysvětlit, a ani to nejde. Vím a je mi jasné, že to je časově náročnější a pro autory může být ta kritika nepříjemná, ale kdo sleduje tuhle sekci, tak mě bude muset dát za pravdu. Není se poté čemu divit ( ne jen kvůli tomuto ), že se určití konzolisté přesouvají na jiné weby,nebo nechodí na konzolistu tak často jako dřív, protože tam mají větší klid a nikdo je nepranýřuje v diskuzích a občas i v článcích za to , že se jim líbí jiná barva dresu. Tím myslím ne v tomto případě redakci, ale uživatele. Ale je dopředu jasné, že tomu redakce svým způsobem třeba nechtěně napomáhá. Když jsem se tu poprvé kdysi regnul, byl toto nej web, který v našich končinách byl. Bohužel se to dnes již říct nedá. Trošinku mi připadá, že to tu jede samo takzvaně bez kvaltu, samovolně a bez elánu. Ještě jednou se omlouvám za tuhle kritiku, ale věřte, že je poslední, alespoň co se téhle sekce týká, možná i tohoto webu.
Připomínky na web x360achievementy (240)
Dekuji... cekam na to az bude mozne zaskrtavat ajchy
Prosim o pridani Trofeji do Tales of Graces a achievementu do Blue Dragona vcetne prekladu dekuji
Ok, v té větě je tolik protikladu, že mě to zmátlo, tak sry. Jinak v jakém časovém horizontu to asi vidíš.
dante: tak lze nebo nelze :) Protože momentálně stále nelze. Upřesni, že tedy bude, jestli to dobře chápu.
Proč nejdou zatrhávat ajchy tak jak trofeje, je to nepřehledné, když hledám jeden konkrétní, který nemám a musím se prokousávat všemi...
to už to sou 3 měsíce, co sem s tím seknul ? [s6] to to letí
vonKrup: tak ona je mrtva sekce i s trofejema uz 3 mněsice tam nikdo nic nepridal [s6][s6]
Mrtvá sekce...
Edit: vyjít třeba zaklínač na PS3, už by byl v trofejích...
Ajchy na Red Faction Armageddon by to chtělo přeložit, díky.
Šoupněte sem AC:R prosím pěkně.
ajchy na Rage tu sou, brzo přeložíme.
Tam s tím Rage to nějak nedojelo do konce, ne? [s16]
Prosím o přidání Crysis. Předem děkuji.
jo pardon nevšiml jsem si každopádně Dík Moc [s14]
Gears of War 3 přidáno
Naruto tu je a reflex přidáme. stejně tak Gearsy. ale nebude to hned.
já bych chtěl poprosit o MX vs ATV Reflex a Naruto Shippuden ultimate ninja storm 2
děkuju [s14]
Prosím o přidání Gears of War 3
Prosím o přidání Kinect Sports a Adventures. Děkuji
Našel by se někdo prosím, kdo by doplnil ajchy na BBC2? Předem díky.
Diky ;-)
Tak to jsem myslel, že Fable 3 máme. Dodělám
Prosim o pridani ajchu z FABLE 3 :-) Dekuji
Prosil bych achievementy do Left 4 Dead 2.
Doplněny hry:
Medal of Honor
WRC FIA World Rally Championship
Assassin´s Creed Brotherhood
Castlevania: Lords of Shadow
Fallout New Vegas
Dead Rising 2
Pro Evolution Soccer 2011
Blacklight: Tango Down
Enslaved
Alpha Protocol
Vanquish
V tom případě už je bohužel problém na komunikaci mezi náma, jako vedením. Osobně přidávám oboje okamžitě pokud je to možný. Budeme na tom muset zapracovat.
Maggot: právě že si všímám toho, že ty multiplatformy nejsou stejně. To je třeba to, co mě zaráží. Samo, exkluzivky, to je jiná věc, ale ty multi, to není košér. Kdysi jsem na to psal příspěvek, že to je to, co nechápu.
Ono jde o to, že každej doplňujeme jinak, už jsem to někde psal. Pokud překládám multiplatformu, tak okamžitě přidávám i do achievementů. Každopádně jak řekl Kachlo někdy někdo něco pošle, tak se to hned nepřekonvertuje.
Každopádně mám seznam všech her co chybí, takže je v tom pořádek.
Bohužel trofeje nám posílají čtenáři. Většinou se nejedná o překlad redakce. Pokud by ale někdo chtěl přidat hry do achievementů, mohu poslat jen zdroj, kam stačí doplnit hodnota.
Ano, chápu. Ale tvé vysvětlení, to o těch trofejích, působí více než úsměvně.
Bohužel, veškeré síly se přesunuly na nový design a přiznávám, že moc tento web není aktualizovaný v posledních týdnech, ale to ani trofeje. Vše by se ale mělo rozjet zase v nejbližších dnech. Za vše může také klasický podzimní příval her a tak radši dáváme přednost článkům a novinkám. Původně měl být trofejový a achevementový web jen jako menší bonus, ale nečekali jsme, že se stane až tak moc oblíbený
Dopředu se omlouvám za jebavou náladu. Ale začínám mít pocit, že co se týká této sekce, je X360 přítěžek pro tento web. Mám pocit, že se tu občas něco nahodí, aby se takzvaně zavřela huba několika jedincům, co mají ještě "odvahu" sem napsat. Jinak si to neumím ani vysvětlit, a ani to nejde. Vím a je mi jasné, že to je časově náročnější a pro autory může být ta kritika nepříjemná, ale kdo sleduje tuhle sekci, tak mě bude muset dát za pravdu. Není se poté čemu divit ( ne jen kvůli tomuto ), že se určití konzolisté přesouvají na jiné weby,nebo nechodí na konzolistu tak často jako dřív, protože tam mají větší klid a nikdo je nepranýřuje v diskuzích a občas i v článcích za to , že se jim líbí jiná barva dresu. Tím myslím ne v tomto případě redakci, ale uživatele. Ale je dopředu jasné, že tomu redakce svým způsobem třeba nechtěně napomáhá. Když jsem se tu poprvé kdysi regnul, byl toto nej web, který v našich končinách byl. Bohužel se to dnes již říct nedá. Trošinku mi připadá, že to tu jede samo takzvaně bez kvaltu, samovolně a bez elánu. Ještě jednou se omlouvám za tuhle kritiku, ale věřte, že je poslední, alespoň co se téhle sekce týká, možná i tohoto webu.
Prosím o přidání MoH i zde do této sekce. Děkuji.
rad bych poprosil o pridani ajchu MX vs ATV REFLEX děkuji [s14]
este ras pekne prosim o UFC undisputed 2010 [s6] + FIFA 11, Devil may cry 4
Můžu poprosit o přidání Kane&Lynch : Dead Men? Díky
Ten oxiduje i na trofejich... asi si nahani EGO [s6]
Prosim o vymazani Uzivatele Optimus je to podvodnik
V seznamů ajchů na Mafii 2 vám chybí ajch Get Rich or Die Flyin.
Prosím o přidání hry Vancouver 2010. Předem Díky! [s1]
poprosim o UFC undisputed 2010 [s6] diiik
prosim o hru Singularity ... dakujem
rád bych poprosil o přidání ajchů z Naruto: rise of a ninja Děkuji :)
Našel by se někdo, kdo by přidal Battlefield 1943? Díky
Velmi prosim potreti o doplneni ajchu do Gears of War 2 :-) Moc dekuji.
prosiiiim o Princ of Persia the Forgothen sands pls pls psl [s14]
Prosim o pridani zbytku ajchu do Gears of War 2 - link Diky moc :-)
Prosim o pridanie Skate 3, Split Second, Princ of pesia FS .... dakujeeem
prosím o pridanie hry Alan Wake [s6]
Gunan: super, díky za ně.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.