Volné forum

Prihody "nudnych skolskych dni" alebo "hlasky pocas hodiny" (40)

• LordikDevil
    LordikDevil

tj, to si pamatuju, ze sme psali referat o nabozenstvi a ja dostal krestanstvi, dostal sem dvojku za to, ze sem si spletl jmeno papeze, misto Benedikt 16. sem napsal papparazzi

Nebo nejvetsi ulet byl, kdyz sme meli chemii a ucitelka vyvolala kamose, ten ji tam neco odkecal a dala mu otazku jak se znaci alkany, on to nevedel dostal tri a rikal za co trojku?? Dyt sem neumel jen ty alkany a ona at zavre hubu a de si sednout on VUBEC, chcu dvojku ! tak ona vzala zakovskou napsala mu poznamku a on to si pohnojila ona na neho COZE ?? On nasrany jak pes rek VIDLICKY A NOZE , rika se prosim, ona ze at se zitra dostavi rodice do skoly a on to bylo moc ji rek JASAN, ZITRA PRIJDOU AJ S PRAVNIKEM !! :-) To sem fakt nemoh

A jeste jedna z patku 13. Uca se pta jak vysvetlit prislovi CLOVEK SE UCI 2 ROKY MLUVIT A 60 LET POTREBUJE NA TO ABY SE NAUCIL MLCET a ja se prihlasim a rikam : no tak to znamena, ze kazdej se uci mluvit 2 roky no a vyvojari her potrebuji 60 let aby zavreli tlamu a robili poradnou hru.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Jo na skolsy leta rad vzpominam.Vcera sem mel tridni sraz po 10ti letech.To byl zase moribundus

• Paradise
    ParadiseMGO <3

Maggy: to je drsné :D

My zase máme pro změnu zajímavého učitele, prý máš mezi 3/4, když těď dostaneš z písemky 4ku, tak ti to zlepší průměr a dostaneš na vysvědčení za 3... Podotýkám, že tento učitel je na gymnáziu a taky učí matiku :D

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Tvrzení jednoho spolužáka ze základky mě ničí do dneška:

Učitel: Kdy můžeme přistát na slunci? (Ze srandy položil otázku)

Spolužák: V noci když slunce nesvítí, nebo v zimě. (Bohužel to myslel fakt vážně)

• geobbu
    geobbuWHO CARES

POciSEM: Heh, :D priznam se, ze kdyz sme taky jednou psali pisemku z obcansky vychovy, zpanikaril jsem a nevedel co napsat. Nicmene tam byla otazka, "Jak se jmenuje soucasny papez?" ja samozrejme nervy v p*deli, tak se ptam kamose a on na me "Lucifer" tak jsem to tam fakt napsal a az po hodine me doslo co jsem napsal za kravinu :D

• LordikDevil
    LordikDevil

super, u nas v Havirove uz taky lezi 2 lidi se seleci chripkou v nemocnici.

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Eť, Keťe, három - 1,2,3 ... Keněr - chleba a ještě něco umim :D:D:D jezdime do Madarska často... nevim jak se to piše ale ty názvy :D

• kuki164
    kuki164Play3Day

mesto má 39000 obyvatelov a 70percent je maďarov ja neviem ani slovo po maďarsky a tie tabule sú niekedy len po maďarsky [s6]

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.

jo přímo tam ... plno lidí tam mluví spíš maďarsky než slovensky... pamatuju si dokonce že i názvy obchodů jsou napsané maďarsky tak to je takové blbé protože maďarsky nerozumím ani slovo :)

• kuki164
    kuki164Play3Day

myslíš na Slovensku na hranici s Maďarskom?

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.

ty vole tam mám prababičku a pradědečka v komárně :D ..... nám nedávno říkal učitel látku v programování pak se chytil za čelo a odešel do kabinetu... asi po 3 minutách se vrátil a říká takže to vypadá ž emám prasečí chřiku... pak odešel a zase se za chvilku vrátil a řekl: no a následek je že všichni zemřeme :D

• kuki164
    kuki164Play3Day

Som z Komárna na Slovensku. Dnes nám povedali že dvaja v škole majú prasaciu chrípku, takže zajtra a v pondelok nejdeme do školy a hlášky boli napr. K**** zomrieme,

• LordikDevil
    LordikDevil

No tak Zbynda, to kamos palil tridnici uz v 3. tride. Taky fakan maly. No jinak nic ze skoly uz nemam, ale zato, kdyz sme hrali jednou zapas, tak rozhodci zakopl a vypad mu ten blocek na zapisy karet, golu atd. a jak mu ho kamos chtel podat tak tam cetl : Za vyhru hostujiciho tymu dostanu 10 piv zdarma. My byli domaci tym no a jak tokamos precet valil to ukazat trenerovi a ten okamzite volal na komisi rozhodcich a ten uz si nezapiska. No, ale doted nepochopim, proc to tam ten vul psal. Hold skleroza je skleroza

• Michfa
    Michfa

Tak se pokusím něco já říct:

Dneska v předmětu Zaklady přírodnch věd a učitelka se ptala jaké jsou druhy vody podle původu a někteří říkali správné odpovědi jako třeba povrchová a podzemní a spolužák dodal Balená. Všichni dostaly takový výřez. [s6] [s6] [s6]

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Ja si zas pamatuju jak sme psaly pisemku z nemciny a kamos se ptal jak se rekne hotel.Nekdo mu poradil ze arshlohe(nevim uz jestli se to tak pise,ale kazdopadne to znamena snad prdel) a on to tam fakt napsal.Mely sme z toho po hodine totalni vytlem

• kutys
    kutys

vzpominam si na hlasku co rekl kamos na stredni v hodine dejepisu kdyz se ho ucitelka zeptala jak zemrel Vaclav lll.on rekl "zabily ho olomoucke tvaruzky:D

• sten32
    sten32loading...

honza.szitas:pre našu triedu nič nezvičajne

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

tak sranda musi bejt ne

• play3man
    play3manYes, it is

LOL [s6] [s6] [s6] [s6] [s6]

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

když už sme u toho ohně tak následujíci příběh není smyšlený opravdu se stal a případná podobnost s nějakou postavou je čistě náhodná tak tedy : Jednou v 9. třídě jsme neměli o velké přestávce co dělat a kamarád měl tou dobou ve škole "bělítko" ( takovej bílej sajrajt ). No a na tom bala značka HOŘLAVÉ. Tak nás napadlo že tim bělítkem napíšeme na skříń název našeho fotbalovýho klubu a budem se kochat hořícím nápisem. Nehořel. Bělítko nám prasklo a nejbližší nádoba na odložení byla kovová nádoba na křídy. Nádobka plná bělítka vypadala lákavě a jeden gauner přiložil sirku a už to hořelo to dobrým 30 centimetrovým plamenem. Nastal zmatek, polovina spolupaličů utekla na WC. Nejdřív to jeden plachej kamarád přetáhnul ručníkem, následně se bělítko vylilo na židli, která začala hořet. A ukáplo i na zem. Neuvěřitelná panika. Zem jsme uhasili a židli umlátili mokrýma ručníkama. Následně všichni utekli, kromě mě. A v poslední chvíli kdy uhasínal poslední plamínek přišla učitelka, ale nevšimla si ničeho. Židle nebyla ani moc černá tak jsme ji očistili. A bylo povšem.

Fakt nekecám tohle se mi opravdu stalo. Nebejt toho gaunera tak sme tu nádobku nezapálili. [s6] [s6]

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Literárka, čteme ... bla bla bla a v učebnici je text ... " Sloužili jsme na noční, když......." a kamoška " Souložili jsme na noční... " :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

jo už sem vám vyprávěl jak sme z kámošem v 8 třídě spálili třídní knihu [s6] [s6] [s6] [s6] [s6] [s6] [s6] [s6] [s6] [s6] [s6] [s6]

• play3man
    play3manYes, it is

Mame v triede jedneho ktory je trosku mimo.. Maly sme mat hodinu informatiky a boly sme rozdeleny na dve skupiny. Kazdu skupinu mal iny ucitel. Tak sa skoncila hodina a dosla ta druha skupina (tak je ten co je trosku mimo) A vsetci ze (budem ho nazivat on :D:D) on povedal ze ma 512 GB internet. To som este nejako zvladol bez smiechu. Potom sa ho opitaly ze kolko zanho platia. On ze 600€ mesacne (18000SK) :D:D:D:D . To uz som sa musel zasmiat. Ale ked este jeden spoluziak do toho zahlasil ze "To ani v pentagone nemaju taky" Tak to uz som sa valal po lavici :D:D:D:D:D

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Mam jeste dalsi peknou vspominku na skolni dny , no vlastne to nejlepsi z toho pribehu prislo az 2-3 roky po skole, ale muze se to vam v pozdejsim zivote stat to same a to se potom nachlamete stejne jako ja. Podstatou toho pribehu jsou vlastne kantori/ucitele. Kazdy z nich ma svou charakteristiku, prezdivku, povest a tak dale, vsak to znate. Jeden je fajn a dobre se snim da pokecat a druhej je vyslovene blbec. Toz jsem se po vyuceni dostal do jednej fabriky a delal jsem tam jeden cas loziska s jednim fajn borcem Radkem. No co vam budu povidat, nocni smeny sou sakra dlouhy, tak se kecalo a kecalo. No jednej noci dosla rec i na skolu. Asi vam uz dochazi ze nejen ze se ten borec ucil na stejnej skole pred 15 lety, ale ze mel za tridniho ,,zabaka". Coz byl ten samej kteryho jsem mel ja. Samozrejme opet vytlem jako krava a nejlepsi bylo na tom to ze se prezdivky vsech kantoru ktere jsme oba znali schodovali ale ze jsou porad stejni . Takze az vam bude kantor rikat ze jste ti nejhorsi co kdy potkal tak mu neverte!

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Hulvat si cool.

ja mam zase ine prihody, tak raz som si s geografom zaspieval rusku katusu. nas geograf je haluzak. ked vykriknes opyta sa ta:facku po celej hlave alebo komplet bitku. a potom povie: Gala zloz si okuliare a pod sem... a potom da elektiku alebo zihlavu.

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Hulvat : Tak to je teda síla [s6] [s6]

My jsme se prvni hodinu cestiny letos ucili jak se máme správně chovat. A učitelka na nás vyvalila

"Vy to kurva, piča neříkáte z toho důvodu, že by jste chtěli nadávat, ale z toho důvodu, že nemáte slovní zásobu. A tak musíte používat tyhle "záplaty"

Celá třída vyřechtaná až k zemi [s6] [s6]

Nebo nám ta samá ještě řekla tohle "Čím blbší žák, tím chytřejší učitel"

[s6] [s6] [s6] [s6] [s6] [s6] [s6] [s6]

• skandy26
    skandy26skandy26

Hulvat : Hulvat se nezapře noo :-D

• play3man
    play3manYes, it is

Hulvat :D:D:D:D:D

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

No ja uz mam skolu nejakej ten patek za sebou , ale dobre si vspominam na jednu pisemku na ucnaku z matiky . Dodnes se pri vspomince na to jak ucitel rikal co jsme dostali tetelim blahem . Tenkrat uz to byl skoro zaver roku a ja potreboval druhou znamku za pololeti abych se dostal k zavereckam . Tak jsem se snad poprve v zivote mrkl do sesitu driv nez minutu pred pisemkou a naucil jsem se tu bejkarnu . Dalsi hodinu matiky prislo rozuzleni a jako obvykle nasemu tridnimu a zaroven matikari nadskakovali brejle rocilenim . Flakl s pisemkama na stul a zacal cist . 5 , 5 , 5 , 5 , 5 ....... vsichni proste rupli , at blbec nebo sprt . Vsichni . Jenom vynechal me :D Ja se trchu provinele zeptal : A co ja ? Tridni uplne zelenej zlosti : Ty ses to naucil ! Ted se vsichni na me zacaly divat jak na opici v ZOO jakto ze jsem se to naucil . A ja jsem se zacal smat az jsem padal pod stul . Jeste jsem se stacil zeptat co jsem dostal teda . ,, No jednicku " a ja jsem byl hotovej . Totalni vytlem ......

• Fusakla
    FusaklaPřísnotice

to se tak jednou ucitelka divala na vysledny znamky a narazila na Jerabka a rika: Jerabku, Jerabku jak to delate, ze mate ctyri 5? A on na to: Ja vim jsem vyjimecny.

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

a dneska mi kámoš řek že na minulý škole co byl tam jeden kluk prej dal bitku s ředitelem [s6] že mu dával pěstí do ramene a dostal za 3 z chování [s6] [s6]

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

To nám naše chemikářka říká "ďáblové" né ménem prostě třeba ďáble k tabuli atd ... a snaží se nám vysvětlit látku přirovnáním k nějakýmu sexuálnímu pojmu ... heterogení směs - heterosexuál [s6] [s6] atd

• LordikDevil
    LordikDevil

No tak, my jsme dneska meli dejepis a mame taku hnusnu ucitelku a po hodine kamos kecal se mnou na chodbe a ta uca vysla z tridy a nvm normalne mela zkrat, bo prosla a na kamose zarvala ZMRDE ! ; lol

• play3man
    play3manYes, it is

Este jeden: Po dlhej chvily dosiel este jeden do triedy. Sadol si a ucitel spustil ze ako sa vola atd. a nakoniec: Na aky jazyk si sa prihlasil? Anglictinu. Dobre. A pockaj uz ti hovorili ze este budete mat aj Rustinu? Nie! No tak vitaj v realite. :D:D:D

• sten32
    sten32loading...

no tak dnes ucitelka citala skolsky poriadok a kamarat furt nieco kecal a ona ze tak ty mi tu pretahujes cas??? :D no ja som nemohol :D :D

alebo ucitelka ze doneste si 5 euro a kamarat ze co? a ja ze dones 5 euro...na fernet v piatok :D :D

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Dneska toho bylo dost, ale dobré bylo, že jsem mluvili o nějakém srazu myslím třídní schůzky už nevím a učitelka se ptá "podívejte se do mobilu v jaký den to je a kamoš vedle mě zařval v sobotu" :D:D:D

• play3man
    play3manYes, it is

dnes ked nas vitaly v skole tak sme sedely na takych lavickach a niektory uz nemaly miesto tak staly po bokoch. A ten ucitel nato: hej co vy tam sedite (ale oni staly) nemate si kam sadnut? a vsetci v hale sa zacali smiat ako sialeny :D:D:D to na zaciatok bohto stacilo:D alebo nas triedny: prax bude vzdy v pondelok. Od utorka do stvrtka sa normalne uci...(kde nechal piatok ? :D)

• bzukCZ
    bzukCZKZCZ

tak mam mensi prhodu, autobus mi jel do skoly 6:16 :-( jsem jeste doma, jedina moznost je, ze me kamos veme na motorce, ale to by mi rvne muselk odepsovat na sms

• TheNail
    TheNailFUK-U-DIX

My jsme dneska první den celou hodinu četli školní řád :D učitel nestíhal,jak jsme mu do toho kecali.

Jsme se bavili o tom,jak kamarád omylem vykouřil technický konopí,a že se šíleně posral,takže jsme skončili u hoven [s6]

• play3man
    play3manYes, it is

Zacal sa novy skolsky rok a vela zvas do skoly chodia. A urcite sa vam staly nejake vtipne prihody pocas nudnych skolskych dni alebo hlasky vasich spoluziakov alebo uciteliek. Tak ked sa vam nieco take naskytne viete kam to mate pisat :D

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.