Playstation 3

Prave vysel novy firmware (42)

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Mám tu kod na PS4 FW 9.00 Betu, ale vzhledem k tomu, že PS4 už nemám tak dávám prvnímu nejrychlejšímu a.k.a silnější pes m*dá.

GTGQ-9RN5-P2PQ

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

právě jsem si všiml že FW 3.70 řadí přátele online jako za stara, tedy logicky podle abecedy, nehledě na velké nebo malé písmeno a né jak několik posledních měsíců, velká a malá písmena zvlášť...

• Miska
    Miska

Nevim nevim sem rad za Video Editor v PS3 ale stve me ze ta hudba co je v tom systemu a da se pridat do videa nejde smazat ve slozce Unkown uz tam mam 1755 tracku a pokazde mi to pribyva nechapu proc.

• kuki164
    kuki164Play3Day

Patch na hru asi 900 MB

• filom3n
    filom3nGrip

burnout - patch? nebo hru? ja sem celou hru mel stahlou za 1,5 hodiny chlape

• kuki164
    kuki164Play3Day

tuxedo: Burnout som sťahoval 4 hodiny.

• Tuxedoassassin
    Tuxedoassassin

adusa: Naprosý souhlas a jinak tady nebylo, že ten novej FW o dost zlepšil rychlost stahování patchů. Což je celkem dobrá věc, viz MotorStorm 2 nebo Burnout: Paradise.

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

adusa: přesně tak to vidím i já, já bych se jedině rozčiloval kdyby novým FW nešly hry, co mi udělá že kliknu na stahovat a to je všechno, je to zadarmo, neplatím si za to, nerozčiluju se kvůli takovým věcem.

• filom3n
    filom3nGrip

adusa: jednou s tebou zase souhlasim :)

• adusa
    adusa

Ja ked som si kupovala PS3 tak kvoli skvelym hram ktore vysli a ktore vyjdu. Nikdy by ma nenapadlo riesit take blbosti ake vyslo firmware. Som dost sklamana z komunity PS3 , kazdi tu nadava na Sony pre prkotiny. Chapem ked niekomu prestane fungovat nejaka funkcia po no vom update, ale sa zlostit nad tym ze nieco Sony pridalo (iked pre mna nedolezite) a zadarmo, je pre mna nepochopitelne. Este nieco kazde nove firmware prinasa aj nektore "skryte" vylepsenia o ktorych momentalne nemusime vediet, napr. ochrana a pod...

• ghost_cz
    ghost_cz

občas si říkám, že by nebylo špatný se přez PS3 dostat na Xlive

• mastrx
    mastrxdamn it!

Jako tradicne nic noveho a prinosneho pro ps3.Sony by se mela zamyslet nad tim jak tuto konzoli potapi temito trapnymi a bezvyznamnymi updaty.Kdyby tam pridali a upravili neco poradneho co je fakt treba (crossgame chat,internet browser...)Takhle jen dokazuji ze znacka Sony je totalne k h.... a na hrace kaslou.

• Vinokurov
    Vinokurov

Kdyby uz neco konecne udelali se stabilitou browseru..Resetovat PS3 treba petkrat denne jenom protoze chci videt jedno video je fakt chutovka

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Nikde se o tom nepise, ale uz zase funguje livestream a jine obdobne video prehravace.

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake
  • lidr13
    lidr13

sem si ale niceho takovyho nevsim,jak to najdu?

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Systém doporučení na PS Store, kterej se odvíjí od chuti hráče, jeho hraných hrách a jiných statistik.

• lidr13
    lidr13

je tam neco novyho?

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

3.40.1. - copak nam to prineslo? asi nic zajjmaveho co?

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

me to prave vodedneska funguje

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

lukz899: jedinne tlacitko enter na klavesnici. nic jinyho nevim

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

me taky u standarti verze youtube nefunguje search nevite nekdo jak to vyresit

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Youtube porad nefunguje, respektive nefunguje tlacitko search, tak je to proste uplne k hovnu.Na XL verzi sere pes, ta je total na vodpis.

• adusa
    adusa

Na US PSN + je Infamous 2 ! Nejakych 6 G dat , dufam ze o tyzden bude aj u nas ...

• play3man
    play3manYes, it is

Aj by som to skúsil len ma štve že keď mi vyprší plus tak tie hry nebudem mať dostupné

• flipper
    flipper

jj , kdyby tam byly jiné hry určitě bych neváhal.Tyhle hry zrovna mám [s8]

• filom3n
    filom3nGrip

no meli dat na vyber, zrovna tyhle hry mam :)

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

když si budu moct stáhnout LBP, tak už tak se to roční předplatný vyplatí o to víc, a třeba ten kdo nemá wipeout HD tak taky je tam zadarmo, jinak stojí něco okolo 450,- myslím, takže se to každopádně vyplatí [s14]

• kuki164
    kuki164Play3Day

Neviem či ste si všimli ale v najnovšom PSP frimwari je možnosť triediť hry podla tipu je tam PSone, PSP, Minis, PC engine, Neo Geo.

Pamätám si ako v roku 2009 povedali že budú vychádzať RETRO hry na PSP. Asi je to tu.

• play3man
    play3manYes, it is

filom3n: presne aj ja... ma prekvapilo keď som dorobil video spustil a pozeral... a zdalo sa mi čudné... a potom som pozrel do infa a tam 640x480.. trochu prekvapujúce.. ale dúfam že do budúcna tam bude aj HD režim :D

EDIT: teraz som skúšal upload foto cez PS3 na facebook a aj komentovať foto a funguje to super

• filom3n
    filom3nGrip

ach jo, ja na tom chtel strihat video z hd kamery... takze zase nic...

• adusa
    adusa

nastali zmeny aj v prehliadaci netu. Teraz uz nemusis ukladat pri kazdom vstupe svoje heslo. A zda sa mi ze aj youtube funguje ovela lepsie, ostatne som este nepreskumala :-) Celkovo mi internet na PS3 funguje sviznejsie , KONECNE !

• play3man
    play3manYes, it is

Už som vyskúšal video editor :D Je super len tam chýbajú prechody a ešte jedna dosť zásadná vec... konvertuje to do rozlíšenia 640x480

• lidr13
    lidr13

to ne jen ty prvni 3,4 radky

• play3man
    play3manYes, it is

Takže toto všetko čo je v new firmware je len pre PSN+?

• adusa
    adusa

Mna to PSN + presvedcilo takze idem do toho :-)

• jack210
    jack210PS5

Jonny1619

Super preklad,lepsi nez nic ze .-)

• Jonny1619
    Jonny1619

Playstation Plus: Uživatelé PSN si budou moci zakoupit členství ve službě Playstation pluc, což je nová prémiová služba na PSN, díky které se zvýší váš herní zážitek a umožní vám obdržet množství exklzivního obsahu a vychytávek. Nezapomeňte ale, že višchni PSN uživatelé budou mít i nadále přístup zdarma na PSN, stejně jako k novým vychytávkám. Uživatelé Playstatin Plus navíc obdrží přístup k exklzivním funkcím, obsahu a herním vychytávkám.

- Hry a speciální nabídky – stahujte a používejte nepřeberné množství nových, prémiových avatarů, dynamických schémat a game add- onů

- Full game trial – vyzkoušejte plné hry každý měsíc na limitovaný úsek času předtím, než se rozhodnete, zda-li je koupíte

- Automatic download – nastavte svou PS3 tak, aby se atuomaticky zapnula, stáhla a nainstalovala všechny updaty her, které vlastníte, stejně jako nových demíček a dokonce poslední FW na PS3. Vše bez toho aniž byste museli zmáčknout jediné tlačítko.

- Limited Special Offer – na oslavu vypuštění služby Playstation Plus vám nabízíme šanci stáhnout si hru LBP kompletně zdarma. Staří si jen zakoupit službu Playstation Plus na jeden rok v období 29. Června, až 3. Srpna 2010. Stahovatelná kopie LBP vám zůstane napořád.

- Photo gallery – Nová možnost sdílet fotografie na internetu je nyní pšístupná ve Photo Gallery. Umožňuje vám uploadovat, procházet a komentovat fotky na Facebooku nebo Picasa. Také můžete sdílet své fotky mezi vašemi PSN přáteli, stejně tak jako je tisknout.

- Video editor a uploader – video editor a uploader je nové funkce, kterou najdete v XMB, která vám umožňuje editovat, ukládat a uploadovat video soubory z vaší PS3 na sítě jako je Facebook nebo Youtube

- Playstation store five star rating support – uživatelé nyní mohou známkovat obsah na PSN od 1 do 5 hvězdiček

- Power save settings – Základní nastavení pro PS3 bude auto vypnutí po 2 dvou hodinách, které ještě víc zlepšuje „power save” vychytávky na vašem PS3 systému

- Improved Facebook integration : Nová PSN aplikace se objeví na Facebooku. Vychází z předchozího spojení mezi trofejemi a možnosti sdílet nákupy z PSN. Nyní také můžete integrovat vaše PSN a Facebooku účty, což vám umožní zobrazit váš PSN profil na Facebooku, posílat přátelům z PSN požadavek o přídání do přátel na FB a přidat PSN tabulku aplikací na váš Facebook profl.

- Navíc je přidaná Playstation plus kompatibilita pro lidi, kteří vlastní, jak PS3, tak PSP.

Další novinky a změny:

- Váš friend list nyní bude ukazovat Trophy level, pokud najedete na někoho z vašich přátel

- Friend list má nyní zlatou ikonku plus, která ukazuje, že užíváte tuto službu

- Něco s barvami profilů vašich přátel, úplně jsem to nepochopil, tak raději nebudu napůl překládat

- Je zde možnost nakalibrovat si sensory na PS Move ovladačích

- Deep color output byl přidán pro televize, které podporují tuto vychytávku přes HDMI

- Video editor nemůže být použit na videích, které nebyly nahrány do PS3 po upgradu na FW 3.40

- Pár Playstation plus položek přibylo v menu, jako například automatické stahování

Takový překlad na rychlo pro ty, co neumějí AJ. Každopádně lepší než nic. (Na chyby nekoukejte, psal jsem rychle)

• jack210
    jack210PS5

Diky Miško.-) ....snad bude ps3 po updatu zas fungovat,zname Sony ze :D ...PS: preklad by nebyl :-) :-)

• Michelle
    Michelle♀︎

Obsah PS3 firmware 3.40 (zároveň vyšel také nový firmware 6.30 pro PSP):

PlayStation Plus: PSN users will be able to purchase membership to PlayStation Plus which is a new premium subscription service on PSN that lets you expand and enhance your gaming experience and enable you to gain an exclusive set of features and content. Don’t forget though, all PSN users will continue to have free access to PSN’s existing and brand new features while PlayStation Plus subscribers will also gain access to an exclusive set of gaming features, content and functionality.

- Games & Special Offers – access to great games every month worth over 200 pounds a year, exclusive discount on PlayStation Store and early access to demos and beta trails.

- Exclusive Content – download and keep loads of new and exclusive premium avatars, dynamic themes and game add-ons.

- Full Game Trial – Try full games each month for a limited period before you decide whether to buy them.

- Automatic Download – Set your PS3 to automatically wake up, download and install all of your game updates, new game demos and even download the latest system software. All without you lifting a finger.

- Limited Special Offer – To celebrate the launch of PlayStation Plus we are also offering users the chance to get hold of LittleBigPlanet completely free. Simply sign up for a 1 year membership between now (29th) and the 3rd August 2010 and a downloadable copy of the award winning PS3 game is yours to keep forever.

Photo Gallery: A new network based photo sharing feature is now available on the Photo Gallery. The enhancement allows you to upload, browse and comment on photos on Facebook and Picasa. You can also opt to share your photos between your PlayStation Network friends as well as print photos from Photo Gallery.

Video Editor & Uploader: Video Editor and Uploader is a new function found on the XrossMediaBar (XMB), which enables you to edit, save and upload video files stored on the PS3 system to sites such as Facebook or YouTube.

PlayStation Store Five Star Rating Support: Users can now rate PlayStation Store content they have purchased with one to five star ratings.

Power Save Settings: The default setting for PS3 System Auto-Off will be set at 2 hours, providing you with additional power save options and further improving power save features on the PS3 system.

Improved Facebook integration: New PSN application will be made available on Facebook. This builds on the previous connection with Trophies and the ability to share purchases from the PlayStation Store. Now you can further integrate your PSN and Facebook accounts with this new application, which allows you to display your PSN profile on Facebook, send a PSN friend request to friends on Facebook and add the PSN application tab to your Facebook Profile.

Added PlayStation Plus compatibility for the people that own both a PS3 and PSP.

Další novinky a změny:

- Your Friends List will now show Trophy levels as you hover over them.

- Friends Lists now have a golden ’plus’ on them for anyone subscribing to PlayStation Plus.

- The colours of your Friend’s boxes faded in, rather than ’jumping’ from the normal grey.

- There’s an option to calibrate the sensors in PlayStation Move controllers.

- Deep Color Output has been added for TV sets that support the feature over HDMI.

- The Video Editor cannot be used on videos installed on the hard drive before Firmware 3.40.

- A few PlayStation Plus items have appeared in the menus, such as Automatic Downloading.

• veks
    veksDJ

Četl jsem, že video editor nejde použít na videa, které jsi do PS nahrál před FW 3.40 a na chráněná videa.

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Tak, vysel novej update firmwaru, takze osobne si myslim ze by melo bejt jedno zakladni vlakno kde si poradime o novejch FW, kde napiseme co jsme zjistily zajimaveho, co kde bylo opraveno, kde se co nepovedlo atd.

Takze kdyz jsem dnes rano stahl novej FW, tak jsem hned koumal, jesli uz konecne funguje klasickej youtube a kupodivu ano, dale jsem koumal funkcnost cookies a zatim drzi takze snad neduhy predchoziho FW jsou pryc. Taky jsem se v kratkosti zabejval video editorem, ale hazelo me to tam jakousi chybovou hlasku takze jsem se na to vybod, takze kdyby ste vedeli co a jak, rad privitam rady.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.