Playstation 3

Prasklý střed na hře (18)

• skandy26
    skandy26skandy26
    11

5825: A to že tě adoptovala cigánská rodina a šukaj tě ve sklepě je pravda ? :D :D

• skandy26
    skandy26skandy26

Nikdy se mi to nestalo :D přečetl jsem si tohle forum a dneska se mi zdál sen, že mi všechy BDčka praskly !! :D Kvůli vám !! :D :D

• LordikDevil
    LordikDevil

JoeCZ : Tak to se ti teda divim, byt to na me, tak jim tam zrobim taky kraval, ze si me jmeno do smrti zapamatujou :)

Ale praskly disk, hm, nic pekneho, a zvlaste v dnesni dobe vysokodatovych typu. Nevim jak ma Sony presenou tu ochranu proti kopirovani, ale kdybys ho treba zkusil prohnat vypalovackou na novy Blu-ray ? ... Nevim, ale kazdopadne to res, protoze to muze odejit mechanika a po mych zkusenostech vim, co to je za malicherny a vysoko poruchovy parchant ta mechanika :) Takze rozhodne uz tam tu hru nestrkej.

• JoeCZ
    JoeCZ

Tak tohle se mi stalo s diskem Sport Champions a praskl přímo v konzoli, protože se hra sekla během hraní. Prasklina až do datové zóny. Pak už nikdy hra ani nenaběhla. Koupeno u PlayWorld, 28.října 11, Olomouc přes web gamepower.cz Paradox je, že i konzoli mám koupenou od nich. Odeslal jsem jej k reklamaci kterou jako neoprávněnou zamítli. Na žádost ať mi vrátí disk, abych jej reklamoval přímo u Sony, nejdřív nereagovali, pak po telefonické urgenci chtěli další peníze na poštovné. Skončilo to výměnou několika ostrých mailů a ze strany prodejce i telefonickým vyhrožováním, že na mě podá trestní oznámení za pomluvu. Já jsem jim pro změnu hrozil obchodní inspekcí a úřadem na ochranu spotřebitele. Nakonec jsem se na to vykašlal, protože čas a energie vložená do takových sporů se mi absolutně nevyplatí. Dodnes mi ten disk dluží. Koupil jsem jinde hru novou a zjistil, že ten co prodávali v playwordu byl určený pro jiný trh. Šedý dovoz? U tohoto prodejce už si nikdy nic nekoupím. Jsem rád, že máte zcela odlišné zkušenosti s vrácením disku jinde. Ještě na závěr ,za celou dobu asi 3 let, co mám konzoli to byl jediný disk cca ze 40 který praskl.

• deepthr04t
    deepthr04t

Mě se tohle stalo u BF3, napsal sem na xzone že mi to takhle prasklý už přišlo, poslal sem jim to a ani ne do tejdne mi poslali novej disk.

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

tak to neovlivnuje jenom davani/vyndavani do krabicky ale treba taky peční v konzoli [s14] a po vypnuti ochlazovani atd... ja takhle prisel o bbc2 ktery jsem jeden den hral a druhy den zapnu ps a vubec nebyl nacteny disk, pak jsem zjistil ze je praskanecek od stredu takze to muselo rupnout v konzoli... unava materialu [s6]

• beeturbo
    beeturboRETRO
    2

Taky si nepamatuji, že by mi disk za 17 let hraní na konzolích někdy praskl nebo by se škrábl...třeba i jen malinko. Ten trn uprostřed obalu není pro parádu, takže jak při vkládání nebo vyndavání disku je třeba stisknout [s6] Není to přeci jen plyšová hračka za pár korun, takže je potřeba se k tomu tak i chovat [s14]

• skandy26
    skandy26skandy26
    1

To se mi v životě nestalo :)

• zoldak
    zoldakzoldak

asi to dohraju , jak to praskne v konzoli ,tak to pak pošlu celou konzoli jim tam, zatim vždy poslali novou a nebo opraveno

• JardaBoss
    JardaBoss

nwm jak je to u PS3 her, ale u PC stačilo poslat disk plus 100kč a poslali novej

• roly30
    roly30

Mě se to stalo dřív už tka 4 roky zpět možná 5. U GT5 Prologue a Fifa 08. Fifu 08 sem měl z bazaru ale zaslal sem to do EA kde mi ji vyměnili. GT5P sem kupoval v gamehouse.cz kde mi to taky vyměnili :)

• romeno
    romeno

Zkus to dat na reklamaci ze uz to tak bylo jak si to rozbalil . Treba ti to vymeni .

• Till
    TillPonies

jak psal dj4u, kup si novej disk. riskuješ tak mechaniku. ono něco jinýho je koupit novou hru ( v tomhle případě to naštve ) anebo novou konzoli.

• zoldak
    zoldakzoldak

jo ty krabičky jsou nešikovně řešeny, jako stalo se mi to u první hry po 4 letech hrani a více jak 60 hrách

• isildur heir
    isildur heir

predejit se tomu da, nakupem prazdnych kotoucu od verbatimek apod. praskliny vznikaji zacvakavanim do originalnich obalu

• zoldak
    zoldakzoldak

vím že byly kdysi nějaké nalepky hlinikove na ty středy ale ted

• dj4u_cz
    dj4u_czBF3

vyhodit, já tupec jsem takhle rozbil ps3 že jsem na něm hrál hru s prasklinou, odešla mi kvůli tomu mechanika a musel jsem koupit ps3 novou, takže nedoporučuji nikomu hrát hry s prasklinami...

• zoldak
    zoldakzoldak

zdravím ,chci se zeptat , na hře pro PS3 Borderlands 2, se mi začína tvořit miniaturni prasklina u středu disku, jde to nějak opravit nebo tomu zamezit, nechce se mi už v tomhle stavu radši vkládat do konzole. diky

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.