Playstation 3

pozor nato co píšete na četu na ps3 ja jen za slovo kod jsem už dostal 2 krat ban (11)

• kornel
    kornel

a kdo si pořídí jailbreak...hm, to bude umrtnost-tak je to správné,tak to má být....a mě se chce něco říct... [s6]

• Pepe17CZ
    Pepe17CZ

Ja bych rekl,ze to neni za jedno slovo a uz vubec ne v chatu.V chatu muzete psat sproste do aleluja,ovsem jen do te doby dokud vas nekdo nenapraska,stejne jako v home.Kdyz nekomu poslete ve zprave jednu nadavku za druhou a dotycnymu se to nebude libit tak vas jednoduse ohlasi.Vlastni zkusenost.

• sten32
    sten32loading...

jj tie hviezdičky su uplne zle... slovenske a česke nadavky to samozrejme nedetekuje ale normalne slova hviezdičkuje

• veks
    veksDJ

Jinak je ale text chat super, daleko jednodušší že psát normálními PSN zprávami, dá se ze hry skočit rovnou do chatu a psát... přes zprávy se musí moc proklikávat. Jen ty hvězdičky mě štvou.

• JardaBoss
    JardaBoss

to je divný já jsem to napsal nedávno dvakrát a nic se nestalo asi náhoda

• mastrx
    mastrxdamn it!

Podle me je ten chat uplne k nicemu.Nejde tam nic poradne napsat protoze to vyhvezdickuje i kdyz se zadne nevhodne slova nepisou.Radsi uz video chat

• sten32
    sten32loading...

čo to znamena?

• tomaskalecky
    tomaskaleckyAC BH

bublinkovy cenzuruje, haloo taky myslim

• play3man
    play3manYes, it is

Kod kod kod - kodáááák :D A ban na sériové číslo PS3 :D

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

To musím vyzkoušet [s6] Mám hodně účtů [s6]

• veks
    veksDJ

Tak kdybych jim na tohle mohl odpovědět česky, tak by se asi divili. Anglicky jde pořádně napsat jen fuck a shit a to není tak výstižné jak v češtině. Jsou to kokoti, já když chci napsat v chatu cokoliv, co obsahuje dic nebo podobný věci, tak to vyhvězdičkuje...

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.