Tak tohle mě opravdu dostalo. Je to jedno z videí udělaný v GTA IV editoru z PC verze. Ale naprosto špičkový. Profesionální práce, jsem s toho byl tak nadšenej, že jsem si to stáhnul v HD kvalitě do PC (500MB). Tady je link ... doporučuju se podívat vážně na celý, má to přesně 10min. Obětujte je :)
[q][b]Swat: [/b]link je nejaké fanúškovské video z univerza Metal Gear Solid dokonalé, tak to bude toto... Doporučujem dopozerať celé, krásne sa to rozjede. [/q]
Swat: Je to nádhera
Roly: Plechová krabička a ARTBOOK, Za 500 sem to musel vzít :D
link další video jsou tam sestřihy komentů strého fotra to je ten jak komentoval ten trening. Prej tak že bych tu vlajku drapbnul tak já ji teda drapnu, šup a mám jí pozor někdo po mě střílí tak dívejte to si třebe takhle lehneš---- hmmm a už jsem si lehnul :D
to jo prej ,,co to máš s tim počítačem střelim 7 nábojů a až při osmim padne to neni možné při třetím musí padnout " :D nebo ,, áá jeden je pryč tak ten už se nevzbudí" :D
Povedené herní videa (60)
Beauty of Gaming aneb krátké video o tom proč tak milujeme HRY! link
Tak tohle mě opravdu dostalo. Je to jedno z videí udělaný v GTA IV editoru z PC verze. Ale naprosto špičkový. Profesionální práce, jsem s toho byl tak nadšenej, že jsem si to stáhnul v HD kvalitě do PC (500MB). Tady je link ... doporučuju se podívat vážně na celý, má to přesně 10min. Obětujte je :)
Tak to mě p...r [s6] málem my to strhlo blánu v hrudi...
loool sucked fuck nebo jak se ta hra jmenuje :D :D
Nová herní konzole Shii - The Wii for Women .. link .. grandiózní [s6]
[q][b]ConanVJ: [/b]link Tohle je pěkně udělaný[/q]
hahaha to fakt nemá chybu!!! :D
link Tohle je pěkně udělaný
link fakt nechápu :D
jj, mas pravdu, je to fakt hodne pekny
link
super video opravdu moc hezké :) Just Cause
link drsný video
link strašně super video z hry PGR 4 fakt uměj suprově jezdit je to pěkný :)
link
link
link
[q][b]Swat: [/b]ellemenT: Tie niektoré scény (napr. tá ako Meryl po Snakovi striela vedľa výťahu) z Twin Snakes sú na zagrcanie. [/q]
Ale celkově to video dle sebe hodnotím velmi kladně. Autor se snažil ;)
ellemenT: Tie niektoré scény (napr. tá ako Meryl po Snakovi striela vedľa výťahu) z Twin Snakes sú na zagrcanie.
[q][b]Swat: [/b]link je nejaké fanúškovské video z univerza Metal Gear Solid dokonalé, tak to bude toto... Doporučujem dopozerať celé, krásne sa to rozjede. [/q]
Swat: Je to nádhera
Roly: Plechová krabička a ARTBOOK, Za 500 sem to musel vzít :D
Suprová hra
K MGS1: tohleto je vynikající video link Skvěle namixované scény, které zapadají do rytmu hudby. [s7]
link
Ak je nejaké fanúškovské video z univerza Metal Gear Solid dokonalé, tak to bude toto... Doporučujem dopozerať celé, krásne sa to rozjede.
[q][b]ConanVJ: [/b]Mě se Turok líbí[/q]
ty ho máš si psal vidt? co je v té limitované edici
Mě se Turok líbí
link Turok fakt nice tan nůž je brutální pěkné video přemýšlim že si tu hru někdy pořídím
link nice :)
Pro mě je vážně hodně povedené toto video link
toto je uplne moc video link [s7]
link lol taky hustý
link další video jsou tam sestřihy komentů strého fotra to je ten jak komentoval ten trening. Prej tak že bych tu vlajku drapbnul tak já ji teda drapnu, šup a mám jí pozor někdo po mě střílí tak dívejte to si třebe takhle lehneš---- hmmm a už jsem si lehnul :D
to jo prej ,,co to máš s tim počítačem střelim 7 nábojů a až při osmim padne to neni možné při třetím musí padnout " :D nebo ,, áá jeden je pryč tak ten už se nevzbudí" :D
no ten komentátor bol dobrý [s6] [s6]
LOL
to jo [s6]
link hustej mario :D
to byl ale strhující finish [s6]
To je idiot [s6]
link lol tohle mě vždy dostane
pro me NFS:HP
link NFS historie pro me byla nejlepsi NFS HP 2 [s13]
Kimi se jednou probudí s hlavou zombíka v posteli !!
Jinak mě docela nadchlo tohle, hodně dobrá synchronizace!! link [s14]
pěkně Kimi [s14] [s1]
WOOOOOOOOOOOW RESIDENT EVIL RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak ja tady mam trochu z RE....!!! link
link
link
link
link
A GoW.. link
link Grid Drift montage
link dobrej borec (Fifa 09)
link
link
ted trochu hokeje [s7]
ten CoD sound je luxusni....posloucham ted poraad:D:Dasik mi to leze na mozek
link hustý ale už je to taky starší :) Gates vs. Jobs
vim o jednou povedenym videjku Tomy Lee + Pamela Anderson :)
Lisien [s6] [s6] [s6]
link MC LA no nádherné video dnes jsem najel na skokánek bokem a vykoplo mě to asi do 100m vyskoko :D taková haluz
Jo to video jsem videl dobry to je :D myslim od lisiena :)
link
link to celkem umí (BBC) [s14]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.