Jacku: ja prave potrebuju neco mezi, aby byla kvalita, aspon aby trosku vypadaly k svetu, a abych neslysel okoli a mely by teda byt do 1500, tak asi tak no, nemusi to byt i primo sennheiser, jestli znas jiny, porad, diky
Ronaldo: já ti nevim v týhle cenový kategorii tyhle mega sluchadla jsou tak pro hip hopery nebo husťáky. Pokud chceš kvalitu ber něco střídmějšího co i líp hraje. Ale jestli chceš mít hustý sluchátka, tak vem ty největší a neřeš jak hrajou.
Ronaldo: mám tyhle v bílé a nemůžu si stěžovat link nebo pokud chceš uzavřenější tak tyhle, ale ty už drží zvuk hodně a bolí mě z nich uši link . Ty velký co jsi sem postoval bych nebral sice Sennheiser, ale velikost neznamená kvalita.
Poradte sluchatka k iPhonu (16)
Martine díky určitě tam podívám.
Jacku: ja prave potrebuju neco mezi, aby byla kvalita, aspon aby trosku vypadaly k svetu, a abych neslysel okoli a mely by teda byt do 1500, tak asi tak no, nemusi to byt i primo sennheiser, jestli znas jiny, porad, diky
Ronaldo: já ti nevim v týhle cenový kategorii tyhle mega sluchadla jsou tak pro hip hopery nebo husťáky. Pokud chceš kvalitu ber něco střídmějšího co i líp hraje. Ale jestli chceš mít hustý sluchátka, tak vem ty největší a neřeš jak hrajou.
Co tyhle ? link
Ronaldo: mám tyhle v bílé a nemůžu si stěžovat link nebo pokud chceš uzavřenější tak tyhle, ale ty už drží zvuk hodně a bolí mě z nich uši link . Ty velký co jsi sem postoval bych nebral sice Sennheiser, ale velikost neznamená kvalita.
jestli tady ma nekdo nahodou zkusenosti se sennheiserama, tak prosim poradte, diky [s14]
ja bych prave ze potreboval uzavřená sluchátka, neco do tisicovky. Normalne chci tyhle , ale nemam s nima zkusenosti, ale prej jsou dobry no link
link tohle jsou sice spunty, ale maji spickovy zvuk i basy. Sam je mam a muzu doporucit. Kvalita ze svedska.
Tady jich mají hafo, ale ty asi nebudeš chtít...[s14] link
Jo v pohodě,třeba se někdo ozve. [s6]
Diky za nabidku [s14], ale bohuzel sluchatka Koss nechci.
K PS3 jsem koupil nové origo sluchátka Sony 7,1 a Koss UR40 se mi tu pletou.
Nechceš je?
Kupoval jsem je na sluchatka,net za 1500KČ,nechal bych je za 500KČ,poštu platím.
Stav je 99% ,používaná jsou asi rok,na občasné večerní hraní,kdy muselo být ticho kvůli prckovi.
Zdarec hosi, nemate nahodou nekdo zkusenosti se sluchatky Sennheiser HD 202 ? [s14]
k PS VITA budu asi pořizovat link
bílá varianta link
s ovladač hlasitosti a mikrofonem link
zvukově nebudou v TOP, ale jsou odolné a vypadaj dobře
Tak já kupuju na galaxy s2 tyhle: link
Četl jsem na ně samou chválu a na Ebayi o 700 levnější než u nás, uvidíme...
ten tvůj link draku nefunguje a ještě popiš, jestli s nima chceš chodit ven, nebo jenom ležet doma v křesle..
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.