Playstation 4

Poradte prosím :) (15)

• MervisCZ
    MervisCZ

RobotCZ - asi jo vid pockm radsi nez se vse vyresi a bude to v pohode nechci to po tydnu reklamovat doufam ze si me do PSN pridáte aspon nekdo mam PS3 stim 12gb takze si pak koupim 500gb disk a rhnu se na god of war acssion nebo jak to je

• RobotCZ
    RobotCZ
    1

MervisCz....jo rozhodl jsi se dobře dle situace. Osobně je PS3 ze všech možností ta nejlepší volba.

Kira_S....jo líp bych to snad ani neřek. Ryse mám nutkání si zahrát, né že ne. To období, z kterýho je ta hra, je přesně moje krevní skupina. Říkáš to dobře, viděl bych ty nedodělky, navíc ty doboví nepřesnosti(no snad se ani nemá cenu sáhodlouze rozepisovat o legračně malým štítu a zbroji) a už bych to s divnou příchutí v hubě dohrával........teď přemejšlim, jestli vůbec kdy udělal Crytek nějakou pořádnou hru, kterou zdobí něco víc než jen grafický pozlátko. Tak nějak o žádný bohužel nevim...njn

• MervisCZ
    MervisCZ
    1

Dobře dekuji, vyřesiljsem to trochu jinak koupil jsem ti PS3 prozatim za prve nemm na PS4 zatim penize a za druhy tam byly problemy s temi analogy takze ted Mam ps3 pokud si me budete chcit pridat tak PSN - KlobasisCZ. budu mit vice casu na to nasetrit a hlavne se chci vyvarovat problemum a reklamacim :) atd rad bych s vami neco zahral :) zatim mam jen InFamous 1

• qbickcze
    qbickcze
    2

kup ps4-vice exkluzivit,nizsi cena ,vyssi vykon...

• Kira_Sakuya
    Kira_SakuyaKnack
    1

Mervis: tak to si ps4 kup určitě... fakt nebudeš litovat... já jsem spokojený opravdu moc... a jak říkám... pokud tě u xka nedrží žádná exkluzivitka, tak neváhej...

Robot: mno řekl bych, že k RYSE můžeš mít dva postoje... buď tě to nebude bavit... nebo tě to bavit bude a budeš tu hru nesnášet, že jí tak odflákli...

• RobotCZ
    RobotCZ
    3

No jestli tě bavilo God o War, tak poslední dva díly na PS3 jsou luxusní....Jestli tě berou tyhle hack and slash akce, tak určitě bych počkal co vypotěji právě tvůrci týhle série na PS4. Jináč další exkluzivní hack and slash akce vyjde na PS4 tohle link je to remake ze stařičký Amigy. U XO je zatím Ryse: Son of Rome....dle vydejí taky slušná jatkárna(a to je zatím vše na XO a do budoucna zatím nic).

Já bych osobně volil taky PS4.

• MervisCZ
    MervisCZ

Jde o to ze ja na Xku nejcasteji hraju Diablo 3 a NHL ty exkluzivky nemam a s PS mam jen zkusenosti z PSP a PSV agod of ear je luxusni to me mrte bavilo :) takze asi takhle

• Kira_Sakuya
    Kira_SakuyaKnack
    4

MervisCZ: to záleží na tobě... a nejlepší je pro tebe rozhodnout se tak, jak to cítíš… jinak toho pak budeš litovat… ale pokud potřebuješ poradit tak to je ok… je dost bodů, podle kterých si vybrat… vzhled, cena, výkon, neherní funkce, atd… tohle jsou všechno nepodstatné důvody… řídil bych se pouze na základě dvou kritérií… 1. hry 2. to jak jsi zaháčkovaný… za 17 let, co jsem u PSX… mám opravdu hodně herních sérií, bez kterých bych si nedokázal představit žít… proto bych si koupil ps4 i kdyby na launch neměla žádnou hru… protože tam stejně časem vyjdou hry, které miluji… kvůli kterým hraji… potom máš také nějaký lvl a friend list… pokud není problém a na lvlu ti nezáleží, přátel nemáš tolik, nebo je budeš moci mít i na ps4… tak jdi do ps4… ale pokud máš na boxu herní sérii… HALO nebo Gearsy… a nedokážeš si představit být bez nich… nebo pokud chodíš na herní weby, jako konzolista… tak víš, že tento „chrám tolerance“ staví všechny hráče do různých táborů plné nenávisti… a pak začneš hrát hru na psku a nenávidíš ji už z principu, protože je to „nepřítel“ tak to radši jdi do xka… každopádně pokud bych měl někomu, kdo není zakempený ani v jednom táboře, poradit do čeho jít… tak rozhodně ps4… ale neuděláš chybu ani s jedním nextgenem…

• jesterkacz
    jesterkacz
    1

je to tvoje rozhodnutí jestli tě baví forza, dead rising, son of rome nebo jak jse to jmenuje :D tak v tom případě jdi do xka, ale jestli máš rád infamous, gran turismo a nebo něco se stáje naughty dog tam jdi do ps

sepiš si hry které bys chtěl a podle toho si kup konzoli :D

• RobotCZ
    RobotCZ
    2

MervisCZ......ani jedno. Kup si v bazaru PS3(ca. 2-3tisíce). Je na ní spousta exkluzivit, který jsou lepší než ty na xku(jediná exkluzivita co je na xku o fous lepší v tom stejným žánru je akorát Forza oproti GT).....měl jsem obě konzole.....

PS4 a XO.....zatím nic moc hry. Čistě hardcore fans záležitost...prozatím

Jestli se ale stejně rozhodneš koupit tak jako tak PS4, nebo XO. Tak hlavně kupuj z internetu, aby jsi měl možnost vrácení zboží co 14ti dnů.....když ti přijde nedodělek jako mě....já bohužel kupoval na kameným krámě a tu možnost vrácení nemám. Bohužel

• One
    One☯☯☯
    2

PS4, levnější, výkonnější, menší, vzhlednější,.....:)

• Offon
    OffonClose it.
    1

...... tudíž radši PS4.

• the_edge
    the_edgedave3345

to zalezi na tobe a na tom jake hry chces hrat na nicem jinem to nezalezi,ze ma jedna konzole prehlednejsi menu a druha se rychleji zapina je zcela vedlejsi,porovnej exkluzivni hry na ps3 a xbox 360,ktere ti vic vyhovovali da se predpokladat ze hry budou na next genu vychazet podobne jako na stare generaci.

• Gibsn
    Gibsn
    1

osobně si myslím, že v Evropě máš lepší volbu plejsta

• MervisCZ
    MervisCZ

Mam doma Xbox 360 a chci se zeptat jestli si mam zkusit ps4 a nebo si vzit radsi xbox one :)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.