Volné forum

Poraďte další pecku na PS3 :-) (20)

• Leonidas82
    Leonidas82

No asi to vyhraje Evil :-) A v novém roce se těším na Resident Evil 1 Remaster---zahraju si ho znovu snad po dvacáté...

Snadbude i krabicovka...

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan
    1

tak rozhodne Evil Within, neni to jen horor ale take pravy survival, prvni hrani bylo pres 20 hodin cistyho casu, obtiznost je taky vyssi nez treba u TLOU, hratelnost a atmosfera vyborna, za dohrati na ruzny obtiznosti se odemknou i novy zbrane ktery ti ulehci dalsi hrani, je tu i obtiznost kde te vse zabije na 1 zasah takze herni doba pokud chces mit vse je dost dlouha, za me rozhodne doporucuji

• wolf28
    wolf28WLM

Thomas Was Alone

• xyzz
    xyzz

Destiny vypada na ps3 dost dobre a me osobne z hlediska hratelnosti prijde o dost lepsi nez bioshock infinite (ale ten je spis o pribehu, kterej je fakt skvelej)

• CaJTeeKaNee
    CaJTeeKaNee
    1

Destiny zabaví tak na 20 hodin, 15 příběh i když se tomu tak snad ani nedá říkat a 5 hodin jsem tak cca hrál Multi dokud mě to neomrzelo, ale třeba tě to může chytnout víc. Nevím jak je to na ps3 s grafickou stránkou hry, ale na ps4 je to asi největší přednost destiny. Ale max tak 7 -8 z 10 je dost prehypovaná. A zkus určitě Bioshock Infinite spíš ale na pc, jelikož tam je ta grafika trochu jinde než na ps3, ale dá se to a hlavně jak si psal na ps3 není CZ lokalizace.

• miomao
    miomaoP + V

Borderlands?[s6]

• Leonidas82
    Leonidas82

Jj...to mám taky v plánu do sbírky,ale to až něěěěkdy [s1]

Pořád je to jen GTA-čko na koních..

• Slim Jim
    Slim Jim
    1

Red dead redemption hraju od vydání do dnes :-D

• the_edge
    the_edgedave3345

na nejlehci obtiznost jsem to hral 15 hodin a ma to dobrou znovuhratelnost.

• Leonidas82
    Leonidas82

Jo,Silent Hill-y jsem hrál snad všechny a RE taky,to můžu tyhle hry.

Už jsi to dohrál? Vydrží to na pár večerů?

• the_edge
    the_edgedave3345
    1

battlefield 4 je jen takove dlc do battlefield 3,proste nove mapy a par zbrani.

evil within se me dost libila,ale asi zalezi jestli si hral stare resident evil a silent hill a jestli se ti libili protoze je to dost podobne a po hratelnostni strance je to navrat na ps2(pro me v dobrem protoze ty horory jsem miloval )

watch dogs za koupi nestoji GTA5 je po vsech strankach lepsi hra.

• pitch71
    pitch71

Pecky sú pre mňa skoro všetky exkluzivity a neboli tu napr. spomenuté výborné strieľačky KILLZONE a RESISTANCE. Tie si napríklad zahraj a určite to nebude na hodinu. A že vraj aj MGS4 je pecka ale ja som ju zatial nehral. Len som si ju kúpil a niekedy ju zahrajem.

• Leonidas82
    Leonidas82

Není ...vždyť se zatím nikdo nevyjádřil k těm hrám na které jsem se ptal v prvním příspěvku a na hru Destiny v příspěvku dalším.

Jestli máš některou z těch her doma tak mi napiš co si o ní myslíš :-)

O tohle mi jde...

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

s tebou je to těžký [s14]

• Leonidas82
    Leonidas82

Jo MK mám v plánu ,ale to je stále tak na hodinku hraní a pak vypínám.

Tomb Raidera jsem dohrál skoro na max. detaily a nastavení ,takže pohoršovat na PS3 si s obrazem nebudu [s1]

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

Mortal kombat..ten sem pařil do zblbnutí..tomb raider-singl výbornej a překvapivě mě dost chytl i MP..

• Leonidas82
    Leonidas82

Táákže : [s6],

Farcry 3 mám projeto křížem křážem na PC a je pravdou ,že zase tak dobré to nebylo.

Heavy Rain a LA Noir pro mě padá ,protože s mojí angličtinou to bude na prd hraní.

Mass effect to samé - ma PC to můžu mít v CZ.

Na Batmana a Assasíny nemám náladu.

Sporty ,auta a klasické konzolovky jako Rayman,Ratchet taky nechci.

Dead space znám taky všechny z PC.

Nějak mi chybí nějaká akce asi ...máte někdo doma to ,co jsem popsal výše?

A co takhle Destiny?

• MALEJMORIS
    MALEJMORISMGS4 10/10
    1

Nerad bych nekoho pohorsil, ale Far Cry 3 je nadhodnoceana repetitivni nuda, za sebe ti muzu doporucit serii Mass Effect, Batman: Arkham Asylum/City a pokud si dobrej anglictinar tak i LA Noir.

• kemalek
    kemalekI see You
    2

Pokud chceš pecku tak jdi do FARCRY 3 - zaručeně nej a jede 1080p.

link

• Leonidas82
    Leonidas82

Gta V mám ,TLOU taky ,Uncharted taky.

Teď se poohlížím po něčem dalším...

Battlefield 4 ? Stojí to za to?BF3 mám na PC a líbilo se mi ,nevím jak to bude vypadat na PS3.

COD Ghost? Stojí to za to?

Evil within-láká mě ,ale je to opravdu tak dobré?A na jak dlouhou dobu je to zábava?

Alien Isolation-taky lákavé...

Napište mi své postřehy [s14]

Díky

P.s. Ještě jsem pokukoval po Watch Dogs ,ale přeci jen mám GTA V a přijde mi to dost podobné...

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.