Playstation 3

Pomozte s výběrem Surround Sound hedsetu k PS3 (7)

• duxik
    duxikClint

MadCatz ted ma taky nejake, treba budou i bez potisku link

• digishit
    digishitdigishield

Jo taky jsem na ně koukal, ale SONY zatim tají cenu ... každopádně ne eBay už jsou k mání a předběžná cena je tam fakt kolem těch 5K ... asi to tak bude nakonec. Jen taky nevim jestli jdou připojit k PS3.

EDIT: tady to je link ... u jednoho je napsáno "for PS3 PC online game" tak nevim.

• LOSERcze
    LOSERcze

No na ta sluchadla od Sony, jsem také koukal, ale právě, že je tam uvedené jen PC o podpoře PS3 ani zmínka. Sony poslední dobou, dělá samé nelogické věci, takže bych se ani nedivil, kdyby PS3 nepodporovali, zkusím napsat na Sony a o uvidíme co odpoví. Vyšší cena by mi ani tak nevadila, protože to mám místo domácího kina, které bych v našem bytě nemohl využít, protože hraju až večer a vedle mi tu spí malé děti.

• ruzak
    ruzak

Vypadá to pěkně, ale bojím se že když je to od SONY tak to bude stát minimálně 5tisíc a to bych řekl že spíš víc.

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Snad by to slo propojit i z PS3 ne? link

Snad neni Sony zas az tak blba.....

• ruzak
    ruzak

Turtle Beach link

Vypadá to hodně slušně, zajímalo by mě jestli s tím má někdo osobní zkušenost.

• LOSERcze
    LOSERcze

Trochu jsem hledal a našel jsem třeba tyto : ASTRO-A40, TRITTON-AX PRO, SHARKOON X-TATIC II, přidejte svůj tip a případně i odkud objednat, díky všem za případné rady.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.