Moc díky všem, kdo vyplnil. Vážím si toho jelikož nejsem úplně znalý v této problematice moc mi to pomohlo !!! gl and hf ...snad Vás neurazím když se tu časem objeví ještě nějaký dotazník[s16]
Ahoj komunito pracuji na jedné odborné práci na téma progaming a potřebuji zjistit jak si na tom stojí tuzemská scéna v porovnání se světem. Myslíš, že bych tě mohl poprosit o vyplnění krátkého dotazníku? (dotazník je směřován výhradně pro hráče multiplayerových her)
POMOC S ODBORNOU PRACÍ (14)
Chlapáci moc dík ...jojo až budou nějake vysledky určitě to sem nahodím, ale bude to trval déle než jsem si původně myslel.[s3]
Máš tam i můj příspěvek :-)Tak až budeš s tím hotov, tak dej vědět jak to dopadlo :-)
Máš to tam vyplněné.
Taky sem vyplnil.
máš to vyplněný i od starší generace , študente
it´s done
mas to tam sefe
Spravené :)
rad jsem pomohl [s14]
Mas to tam.
Pak nás pozveš až dostaneš jedničku[s6]
Moc díky všem, kdo vyplnil. Vážím si toho jelikož nejsem úplně znalý v této problematice moc mi to pomohlo !!! gl and hf ...snad Vás neurazím když se tu časem objeví ještě nějaký dotazník[s16]
Hotovo
Ahoj komunito pracuji na jedné odborné práci na téma progaming a potřebuji zjistit jak si na tom stojí tuzemská scéna v porovnání se světem. Myslíš, že bych tě mohl poprosit o vyplnění krátkého dotazníku? (dotazník je směřován výhradně pro hráče multiplayerových her)
Pokud si najdeš čas zde je odkaz:
link
PROGAMING - odborná práce 2014
docs.google.com
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.