Já bych chtěl pokráčování starověký akce .....Spartan: total warrior......Jediná další kloudná rubačka po GoW1,2 na PS2.....
(Rise of the Argonauts-minimum akce...Wiking:BfA se nepoved.....Conan ten jedinej jde.....akorát když osvobozuju ty baby připutaný, tak maj všechny stejný poprsý a lopuch na přirození :-(((((( )
Pamatuju se ze se kdysy mluvilo o trojce a mela bezet na uplne prvnim unreal enginu.Nakonec to ale nejak odpiskaly.Skoda,Abeho sem mel rad,dal bych ho taky
Tak sem si vzpomnel na dalsi pecky z ps2 ktery by mohly mit pokracovani nebo aspon remake a to nejlepsi odstrelovacska hra Sniper Elite(HD kabatek by tomu neskutecne slusel a ty bullet time zasahy to by bylo mnam) a Shadow of Rome(Nedovedu si predstavit jak by vypadalo koloseum a gladiatori v next-gen grafice ale bylo by to urcite naslapnuty)
Ja bych chtel: Shadow of the Collosus, Dino Crisis, Hogs of War, Rule of Rose, poradny Silent Hill, Clock Tower, Medievil, Urban Chaos Riot Response, Syphon Filter, Black, no je toho jeste plno ...
Sky:Tak Dino crisis bych si přal taky hodně moc.Jedničku jsem miloval byla tak pekelně těžka(co se hádanek týče kór,protože jsem jí hral původně v japonštině) Dvojka byla rulézní,ale už se přikláněli na můj vkus příliš ka akci.Být tak třetí díl který by se vrátil ke kořenům jedničky v next gen grafice tak bych byl v sedmém nebi :)
Rozhodně více EU realistických her. Kde jsou doby SWATu, Rainbow six, Ghost Recon, Hidden and Dangerous atd. Nyní si lidi jako já musí vystačit s OFP2 a arkádou FC2, která občas vloží i nějaký ten real prvek. A samozřejmě ve snech si představuji jak by mohlo vypadat C&C3 :)
Urcite je skoda, ze ukoncili Libero Grande z dob PSone, byl to peckovni fotbalek, hlavne 2 dil, ktery predbehl dobu, bohuzel to byla temer neznama hra.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Pokračování které hry vám rozhodně chybí? (80)
mi na ps3 nejvíc chybí pokračování Kingdom Hearts a Dino Crysis
Héééj, Extermination byla výborná gamesa, pokračovaní bych bral všemi deseti. Úplně jsem na tuhle pecku zapomněl... A já chci Dragon Quest 10 na PS3!
Tak mne osobne The Getaway,Extermination,Smugglers Run, Onimusha,XIII.SWAT.
me nejvice chybi pokracovani praveho WRC od evolution studia, tenkrat ten posledni dil jak byl na PS2, to byla pecka
řeší se tu jedna hra za druhou ale že by někoho napadlo Hvězdná brána [s1] to ne [s14]
Vzpomel sem na pecku z PS1 a to Sheep Dog'n Wolf. Byla to skvela, zabavna hra, kterou bych rad videl na Store.
Jack and Daxter
Já bych chtěl pokráčování starověký akce .....Spartan: total warrior......Jediná další kloudná rubačka po GoW1,2 na PS2.....
(Rise of the Argonauts-minimum akce...Wiking:BfA se nepoved.....Conan ten jedinej jde.....akorát když osvobozuju ty baby připutaný, tak maj všechny stejný poprsý a lopuch na přirození :-(((((( )
onimusha
MediEvil ze stařičké PSX :-)
Jak je zmíněno, tak bych rád ssx a pak také rád vzpomínám na Sim City... Doufám, že ještě nějaké bude.
Ja bych taky strasne ocenil nove ssx, hlavne aby to melo opet splitscreen, prtze to byla uzasna parba
za sebe bych uvital nove SSX
Doufam ze se v blizke dobe dockam Darkness 2,pac u jednicky jsem celkem pobavil :)
Black-ps2 byla hra která neměla konkurenci.Syphon Filter to samo.The Thing byla též pecka na které pokračování čekám.
Me nejvic chybi pokracovani BLACK , snad se ho dockam. Na ps2 to byl moc kvalitni titul a byla by skoda kdyby se na ps3 neobevilo pokracovani.
Freedom figters nejvic!!!!!!!!!!!!!!
The Gateway 3, Syphon Filter, Hitman, Spyro, Jak and Dexter.
To je ono.Ale ja myslel ze to vubec nevyslo,tak to asi fakt vydaly
Mam zato ze tohle je trojka, ale nikdy jsem ji nehral link
Pamatuju se ze se kdysy mluvilo o trojce a mela bezet na uplne prvnim unreal enginu.Nakonec to ale nejak odpiskaly.Skoda,Abeho sem mel rad,dal bych ho taky
staryho/novyho ABEho
Cele kralovstvi a chytre zavrazdenou princeznu, bych dal za noveho Hitmana :-)
Tak sem si vzpomnel na dalsi pecky z ps2 ktery by mohly mit pokracovani nebo aspon remake a to nejlepsi odstrelovacska hra Sniper Elite(HD kabatek by tomu neskutecne slusel a ty bullet time zasahy to by bylo mnam) a Shadow of Rome(Nedovedu si predstavit jak by vypadalo koloseum a gladiatori v next-gen grafice ale bylo by to urcite naslapnuty)
Nadzvedlo me ze EA skoncila se serii her NASCAR
TIMESPLITTERS
Drakengard 2
Ja bych chtel: Shadow of the Collosus, Dino Crisis, Hogs of War, Rule of Rose, poradny Silent Hill, Clock Tower, Medievil, Urban Chaos Riot Response, Syphon Filter, Black, no je toho jeste plno ...
urcite SHADOW MAN
Zone of the enders
Jeste The Ghostbusters, ale treba v jinem meste, treba Praha xD
Sky:Tak Dino crisis bych si přal taky hodně moc.Jedničku jsem miloval byla tak pekelně těžka(co se hádanek týče kór,protože jsem jí hral původně v japonštině) Dvojka byla rulézní,ale už se přikláněli na můj vkus příliš ka akci.Být tak třetí díl který by se vrátil ke kořenům jedničky v next gen grafice tak bych byl v sedmém nebi :)
tak me rozhodně chybí dino crissis a medievil... a je to fakt nostalgie takhle vzpomínat díky IZZY
Ja bych chtel jednoznacne Soul Revaer 3 [s7]
pak Ghosthunter 2 a treba jeste Dark Cloud 3
Grid 2, test drive unlimited na ps3, gran turismo, pokračování san andreas na ps3, driver, nfs shift.
Black,Abe,medievil,soul reaver,the Geatway,WRC,Spyro,poradne udelany Silent hill(jako treba jednicka SH)..A hlavne GRID2 :)
No já bych chtěl pokračování Primal, Jak and Daxter, nebo další díl Burnoutů. Jedny sice na PS3 sou ale Burnoutu neni nikdy dost :)
Z konzolových nejvíc asi Black a pokud můžu i z pc tak AOE nebo Stronghold.
Abeho Oddworld . Klidně ve 2D ale v nádherný grafice. Což ostatně bylo i na psx.
Joo, teďka jsem si vzpomněl na úžasnou Fighting Force!
Aktualne jednoznacne WET a Penny Arcade Adventure, z dob PS2 urcite Time Splliters.
Z PC pak urcite zapomenuta legenda Nocturne.
A co tak Vagrant Story??
Asi Black,protoze to byla nejlepsi striilecka co jsem mel na PS2 a jeste Getaway,a rozhodne Freedom fighters,hraval jsem to cle dny.
Black - Ghost Hunter - Twisted Metal (s poradnym onlinem) :)
Syphon Filter.
Ssx,Black a driver :)
Primal (hra ne uživatel :D)
The Geteway a Brothers in Arms
Rozhodně více EU realistických her. Kde jsou doby SWATu, Rainbow six, Ghost Recon, Hidden and Dangerous atd. Nyní si lidi jako já musí vystačit s OFP2 a arkádou FC2, která občas vloží i nějaký ten real prvek. A samozřejmě ve snech si představuji jak by mohlo vypadat C&C3 :)
Urcite je skoda, ze ukoncili Libero Grande z dob PSone, byl to peckovni fotbalek, hlavne 2 dil, ktery predbehl dobu, bohuzel to byla temer neznama hra.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.