Pro pobavení

Pokračování konzolista dotazníčku :-) (39)

• radeczek
    radeczektara

1)3-4 roky

2)ano

3)ano,ale ne moc

4)playstation

5)resident evil 2

6)sp,mp jen CoD a BF3

7)ne

8)ne

9)ano

10)Hlavně příběh.trofej když cinkne tak cinkne

11)muj pokoj a moje tv

• Gibsn
    Gibsn

1) 4 roky

2) skoro pořád

3) moc ne

4) ps3

5) Bioshock

6) MP

7) ne :/

8) 1.

9) na trofeje seru

10) moje TV, můj obejvák MOJÉÉÉÉÉÉ :D

• Deshien
    Deshien

1)asi 4 roky

2)ne

3)ne to urcite ne

4)ps2 a xbox360

5)Bayonetta

6)SP predevsim ale nepohrdnu ani co-op hrou.MP jinak neresim

7)tak to uz dlouho ne.bud jsem otupel a nebo jsou dnesni hry horsi nez driv :)

8)ano parkrat jsem si to uzil.Spise tedy neschopnosti usnout nez ze bych musel hru dohrat ale zazil jsem to a je to druhej den velice bolestive

9)ano ale bez internetu ne :)

10)hraju pro celou hru se vsim vsudy

11)vlastni nerdi mistnost

• koudelt
    koudeltPS5

1) cca 3 roky

2) Jasně, že jo :)

3) Jenom málo kdy, jinak moc ne :)

4) PS3

5) Uncharted serie

6) Jak u čeho...SP mám rád, že si v klídečku posedim a zahraju. MP hraju hlavně pokud má někdo ve friendlistu hru taky, abychom mohli u toho kecat :)

7) Občas si řeknu "mám hlad za chvilku si něco dám" a dám si to až za 2 hodiny třeba, ale že bych den nejedl, to těžko :). A hlavně lenost taky dělá svoje :D

8) Ano

9) Musím xD většinou není co hrát :)

10) Já hraju hru pro zážitek z ní, trofeje jsou pro mne "bonusem" :)

11) V pokoji, nikdo mi telku nezabírá :)

• Krammpy
    KrammpyPS

1) asi něco kolem roku a půl

2) ne

3) ve škole jsme hráli o přestávce, v práci neni možno

4) Playstation 3

5) Uncharted 2

6) SP

7) zapomínat ne, ale většinou jsem línej odejít od hraní

8) ani už nevím

9) vydržím a ani moc neschází [s4]

10) pro příběh, ale když mě to hodně baví tak i trofeje

11) u sebe v pokoji [s4]

• EMILE
    EMILEMGS5:TPP

1)Na Konzolistovi už jsem rok.

2)Jsem tu neustále[s6]

3)Ne jenom doma

4)Xbox 360 a PS3

5)Mass Effect 2

6)SP

7)Ani ne já žeru pořád[s6]

8)Do rána jsem hrál,ale že bych nespal a pak šel do školy to ne[s14]

9)Na dovolený nejezdim.Jenom jednou jsem si vzal do Chorvatska Xko[s6]

10)Hlavně pro příběh

11)Mám svůj pokoj s vlastní TV[s6]

• sten32
    sten32loading...

1) Takmer od vzniku, plus mínus nejaký ten piatok

2) V škole ak je nezaujímavá hodina :)

3) Nie, jedine na mobile ale to iba zriedka

4) Kvôli spomienkam asi PS2

5) Portal 2

6) Určite MP, a pokiaľ to ide tak najlepšie s čechmi a slovákmi

7) Jesť nie, na pitný režim zabúdam a potom to skončí bolesťou hlavy [s6]

8) Nie, ešte ma k tomu žiadna hra nedonútila

9) To záleží aká zaujímavá tá dovolenka je :) Ale nie je problém

10) Nikdy som nehral hru na silu len kvôli trofejám, ak ma hra už nebaví tak na trofeje kašlem

11) Výlučne v izbe, nikde inde na to nie sú také dokonalé podmienky [s6]

• MARTASLJ
    MARTASLJ

1.Polroka.

2.Ja som tu stále, pri jedle, obede, keď spím, pri sexe s priateľkou atď.

3.Looooool jasné, že doma.

4.XBOX 360 a PS 3.

5.BATMAN:ARKHAM CITY.

6.Skôr SP, MP len BF-ko. Ja radšej coop.

7.NIE loool

8.Naposledy u Uncharted 3, ale to skôr som mal chuť hrať, že by som za to považoval za niečo hardcore to nie.

9.Prečo si nezahrať, keď nie je čo robiť?

10.Môžem jebať achievy a trofeje, ale je pekné mať platinku alebo 1000/1000 achievov...Mám platinu z Uncharted 2 a 3 a Crysis 1. XBOX360: Call of Duty 4 a Crysis 1000/1000.

11.Len u mňa doma. Ja som pán domu.

Je to tu celkom awesome....

• neky
    nekyBF rulezzz
    1

1) 3,5 roku

2) hlavne v praci, doma moc ne

3) hraju jen doma.. PSP byl pro pracovni vykon mor, tak sem ho dal malymu synovci :D

4) PS3 a sega mastersystem2

5) diablo2 a jako malej sem se nemohl odtrhnout od sonica (to bylo breku dycaanko)

6) podle chuti a nalady

7) oblozim se zradlem a pitim a pri kazde smrti ci delsim loadingu zeru! :D

8) ne a nehodlam to zavadet, nejspis by me to zabilo :D

9) proto na ni jedu... abych se ocistil od vseho co mam doma a v praci ,)

10) trofeje moc nechapu, hon za nima mi u nekterych her prijde dost blaznivy, ale proti gustu...

11) hraju v obyvaku, TV nezabiram, jelikoz mame vic pokoju a v kazdem jedna stoji.. a ano, pripravuju si svuuj nerdii pokoj pro herni relax ,)

hraaam zdar [s4][s1]

• Red
    Red
    1

1) Jsem tu tak nějak od začátku :)

2) Spíš jen doma :)

3) Ne

4) Playstation 3 :)

5) Shadow of the Colossus - jedinečnej zážitek

6) Miluju hry, který se zaměřujou především na singl (třeba AC série, Uncharted série atd.) Takže asi ten SP :)

7) Nikdy :D

8) Mám rád své zdraví, takže ne :D

9) Rozhodně :)

10) Hry hraju, protože mě baví :). Nikdy jsem trofeje nějak nežral, ale nevadí mi, když mi sem tam něco cinkne.

11) Hraju ve svém pokoji :)

• Predator
    Predator

Kachlo takže pro tebe je nejlepší hra HALO 4...[s14]

• Liger
    Liger
    1

1) 4 roky

2) pouze doma

3) rovněž pouze doma, bez klidu si hru dostatečně neužiju

4) nejoblíbenější konzole by měla být logicky ta, která vám poskytne nejvíce kvalitních titulů, v mém případě PSX

5) na Final Fantasy IX budu vzpomínat do smrti

6) pokud se nejedná o MMORPG nebo o multiplayer s hráči naživo, tak je pro mě MP (po síti) ztráta času

7) dříve jsem zapomínal, nyní už to hlídám

8) ve škole jsem občas spát nešel, nebo jsem vstával ve 4 ráno abych ještě něco stihl

9) Samozřejmě ano, člověk by měl mít jednou za rok od toho aspoň čtrnáctidenní pauzu

10) pro příběh, zábavu, odreagování...

11) každý pokoj v bytě má svou TV, v té mojí je ten nejlepší Soňák :-)

Kachlo: u 4. bodu se nestyď ne, prostě napiš PS3. [s16]

• deepthr04t
    deepthr04t

1) Od doby co mam PS3, asi 3,5 roku

2) Jistě, v práci i ve škole :)

3) Co mam Vitu tak jo

4) link a hned potom PS1 :)

5) Napsal bych Mass Effect ale to je série ne jedna hra... takže potom buď Journey nebo Heavy Rain... nebo MoH Frontline fakt nevim :)

6) Hraju rád oboje, jedno bez druhýho si nedovedo představit, nicméně si myslim že některý hry/série by měli zůstat SP a jiný MP only.

7) Vůbec, hraní si bez dobrého jídla/pití nedovedu představit

8) Dvakrát nebo třikrát už se mi to podařilo

9) Vydržim

10) Hraju hru pro zábavu, ale když mě baví rád si ty trofeje udělám

11) Nejvíc v obýváku, občas v ložnici. V létě na balkóně :)

• Swena
    Swena
    2

Jak jsem to tak pročítala, tak víc jak polovina má zkušenost s hraním až do rána a následným odchodem do práce či školy :-D Pane, to pak ty studijní a pracovní výsledky musí vypadat :-D :-D

• Swena
    Swena
    1

1)Tak asi za měsíc to bude rok

2)Občas mrknu, když je chvilka času, jako odreagování

3)Ne

4)Nemohu srovnávat, neměla jsem možnost hrát na jiných, takže musím napsat PS3 :-D

5)Zatím jsem jich moc nehrála, ale asi ICO. Na konci to byl fakt silný zážitek, také kvůli té hudbě a navíc to byla moje první dohraná hra na PS3

6)SP, z MP občas BF3, ale to už moc ne

7)Zapomínám pít i jíst, pak mě akorát začne bolet hlava a můžu rovnou přestat hrát, tak se snažím si pití, než začnu, rovnou postavit k televizi

8)Ne, nedovedu si to představit, že bych měla druhý den fungovat :-D

9)Na dovolenou si maximálně vezmu starou konzolku tetris, ale nemám potřebu moc hrát,

10)Pro příběh, po trofejích zatím nejdu, ale co není, může časem být :-D Ovšem ten zvuk, když cinkne, je moc krásný :-)

11)V obýváku. Ano blokuji tak jedinou TV.

• Predator
    Predator

Swena teďkom se pochlub ty co!?:)

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

1)3-4 roky

2)Keď na chodbe chytím wifi, alebo na informatike :)

3)V škole len koncom roka keď si dotiahneme pspčka, alebo na infoške.

4)Všetky 3 (ps3, psp, xbox 1) mám rovnako rád.

5)Tu so zhodnem s geobbu, určite Fahrenheit. Dohral začiatkom tohto roka ale stale ho nič neprekonalo. No blíži sa k tomu asi len Walking Dead :)

6) MP asi len v Uncharted 2 inak SP.

7)Áno, dosť často :D

8)Pár krát sa stalo.

9)Keď je čas.

10)Hlavne kvôli príbehu, ale trofeje sú fajn.

11)V pokojíčku :D

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉

1) asi rok a pul:)

2) jenom v práci:)

3) v praci...no jak kdy..spíš si neco jen tak pustim abych to vyzkousel:)

4) PS3....zatim.....xbox má docela naslapnuto na to ji porazit,MS sice nemam rad ale s tim jak sony sere na podporu uplně všeho mi MS prijde jako mensi zlo

5) Fallout 2

6) SP

7) dost casto:D

8) zatím ne:)

9) pokud mam sebou drahou tak ano pokud ne tak ne:D

10) rozhodne pro příběh,ale hra bez trofeji me nejak nebaví :(

11) momentalne obývák nerd room je ve vystavbe:)

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    1

1) rok a půl, možná dva

2) jsem přihlášenej hlavně v práci, čtu novinky , občas hodím nějaký moudro do fora

3) Rád bych, ale né vždy je čas, nebo co hrát (vita nemá sw)

4) měl jsem rád všechny svý playstationy, ale pak jsem si přičichl k xboxu a ten jasně vyhrál

5) GTA IV - moje první hra na ps3, tudíž moje první nex gen hra, ze všeho jsem byl v p***

6) Mix, někdy jen mp, někdy jedu sp, mám rád coopy

7) při 12 hodinovym hraní borderlands s lordkarlem toho člověk moc nesní

8) Hraju do rána jen pokud mám druhý den volno

9) Vydržím, každej večer se kalí a to pak hrát nemusím

10) Zase mix, hraju hlavně kvůli tomu, aby mě hra bavila, ale ajchy/trofeje řeším už před vydáním.

11) Hraju v obýváku, máme dvě tv, takže v ložnici se přítelkyně může podívat na co chce a já si můžu zase hrát. Pak Vitu hraju v posteli nebo cestou do práce.

• marek25
    marek25marek25

1) nevim hned od začátku

2) všude když potřebuji

3) ne ale uvažuji o vitě

4) ps 2, ps 3

5) dead space 2 a teď opravdu top hra je doom 3

6) sp

7) občas ano spíš jíst

8) ano

9) v létě to je docela problém, zamačkám alespoň něco na mobilu a v zimě jasná volba snowboard

10)trofeje jsou super :-)

11)obývák a je to moje tv

• Smileface
    Smileface

1) 2

2) Ano

3) Skoro všude kde to jde, hlavně na cestách

4) Playstation Vita, dříve PS3, dříve PSP, dříve PS2...

5) Clive Barker's Undying (EA 2001)

6) SP

7) Ne, spíš opak

8) Ano

9) Bez problémů

10) Trofeje mě nezajímají, jen hra

11) TV, moje opracovna, moje bývalá pracovna u rodičů, můj bývalej dětskej pokoj u rodičů, všude jinde (handheldy)

• Styxx
    StyxxLikeABoss!
    1

1) Asi dva roky +-.

2) Především v práci, doma radši hraju.

3) Občas něco na mobilu.

4) Samozřejmě ta od SONY už od mládí.

5) Tahle otázka je hrozně ošemetná. Ale vždycky, když jí někde uslyším, tak si hned vzpomenu na Castlevania: Lords Of Shadow, co se příběhu týče.

6) Raději SP, mám rád, když o "něco" jde a úžívám si hlavně příběhy. MP si dám občas nějakej, ale ty hry už se strašně strašně opakujou a jen čekám až se někdy objeví hra s opravdu originálním, zábavným MP, kterej mě chytí třeba na pár let. Tohle se týče především konzolových her teda, na PC se občas zaseknu u nějaký tý MMORPG a podobně.

7) Pít ne, jíst občas i když mám jídlo přímo před nosem, ale to musím být v nějaký opravdu napínavý části hry nebo hrát nějakej zápas (PC), kdy na to nemám čas.

8) To moc ne, někdy hraju dlouho do noci, ale vždycky si jdu lehnout i třeba jen na 3 hodinky, práce je svině.

9) Jo.

10) Čistě kvůli příběhu, každou hru jednou. I hry, kde se můžu takzvaně sám rozhodnout, co se bude dít a jak budu hrát, hraju jen jednou, protože prostě hned hraju tak, jak bych se rozhodoval ve skutečnosti a hrát si pak na něco jinýho mě už prostě nebaví a už mi to přijde jen nucený.

11) No, tak jako oboje. Ve svým pokoji, kterej je zároveň mým herním doupětem. Jinak mám vše vlastní (tady se práce občas vyplatí), takže nikomu nic nezabírám, občas, když někdo potřebuje třeba na compa, tak je to spíš opačně.

• Janinka
    Janinka
    1

1) Přesně nevím, ale tři roky to budou určitě.

2) Jasně. Moje "práce" (rodičovská dovolená :)) mi to umožňuje.

3) Moje zaměstnání je časově náročné a kolikrát jsem servaná jako angrešt, ale i tak si najdu chvíli a v "pracovní době" zapařím [s6].

4) Hrála jsem jen na PS3, tak nemůžu srovnávat.

5) Tomb Raider: Underworld

6) Záleží, co je to za hru, ale raději singl.

7)8) Ne, mám se moc ráda :).

9) Ano. Na dovolenou si jedu užívat toho, co běžně nedělám nebo nevídám.

10) Nikdy bych nehrála hru, která mě nebaví. A když už mě baví, tak se snažím vyzobávat. Ale z toho "za každou cenu" už jsem vyrostla :).

11) V obýváku nebo v pokojíčku, PS3 máme dvě, jinak bychom se doma asi servali [s6].

P.S: Skvělá práce, těším se na "Pokračování pokračování konzolistova dotazníčku" :D!

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy
    1

1) za nedlouho už to budou 4 roky

2) ne, nemám jak

3) v práci na to většinou není čas, maximálně na mobilu

4) Play Station 3

5) Gran Turismo 5

6) oboje mám rád stejně, záleží podle typu hry

7) ani ne

8) takovej blázen nejsem

9) vydržím bez hraní, i když dovolené travím spíš hraním

10) to nejde paušalizovat, u závodních her třeba příbeh nehraje roli

11) mám svůj pokoj, vlastní televizi pouze na PS3, není k ní zapojen žádný televizní signál

• Till
    TillPonies
    1

1, 2 a půl roku

2, pokuď se dá, tak jsem připojen

3, v práci ne. ale po cestě do práce ano :)

4, každá má něco. nemůžu říct, že jen jedna je nej.

5, Halo Reach - mise ve vesmíru. něco naprosto úžasnýho. zážitků je fakt hodně a vybrat jeden je těžký

6, poslední dobou hraju sp/coop. mp jsem hrál hodně jen Bf a ten mě omrzel. nicméně i mp si rád zahraju s kámošema

7, někdy se člověk zabere do hry a pak obědvá v půl 5 odpoledne :D

8, ne. mam svůj režim a bez min. 6 hodin spánku nepřežiju další den

9, tak Vita to jistí. jen hry by to chtělo

10,jak kterou. některá si zaslouží zplatinovat/udělat 100% a některý sou fakt jen na dohrání

11, v obýváku. momentálně mam tv konečně jen pro sebe :D

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE
    1

1) 3 a půl roku :D konzolista je od té doby můj nejoblibenější web :)

2) ve škole, doma, venku prostě nonstop :D

3) ve škole dělám vše krom toh co mám :D

4) PlayStation už od jedničky [s7][s7][s7][s7]

5) pro mě God of war 3 souboj s cronosem :)

6) SP

7) S hraním her výdržím i v nejtvrdších podmínách týden bez pití a jídla :D

8) Pche a kolirát :D

9) Ne! :D

10) Určitě kvůlipříběhu. Trofeje jsou jen pro mě bonusem po dohrání hry abych se hned nemusel dané hry zbavit :D

11) V pokojíčku, ale když nikdo není doma tak v obýváku pač rodiče by se nemohli dívat na tv kdybych tam hrál :D

• KachloRedakce
    KachloBOSS
    2

1)Od vzniku a ještě déle :P

2)V práci

3)Občas (Vita, 3DS)

4)Nemám

5)Já bych jí sem napsal, ale je na ní embargo do 1. listopadu (vychází 6. listopadu na Xbox 360)

6)SP

7)Ne

8)Hodněkrát

9)Bez hraní videoher jo, bez netu ne

10)Příběh

11)Obývák, ostatní zabírají TV mě

• miroajax
    miroajaxWAKE

1) Asi 3,5 roku

2) Ne

3) Driv jsem tahal do prace PSP, ted uz ne

4) PS3

5) Shadow of the Colossus

6) Radsi mam SP, soupereni v MP me nebavi, maximalne co-op

7) Nezapominam, jenom se mi obcas nechce vstavat :D

8) Jednou, a taky naposled!

9) Pokud travim dovolenou doma, tak ne (ne ze bych bez toho nemohl bejt, ale tak nejak neni co jinyho delat :D ), pokud jsem mimo domov, tak jo.

10) Hraju hlavne pro zabavu, to zahrnuje jak samotnou hru, tak i trofeje (ty ale prichazi na radu az po dohrani, behem prvniho hrani je vubec neresim, kazi mi to dojem ze hry)

11) Hraju ve svym pokojicku, uz jsme toho spolu hodne prozili a nejspis v nem i umru :D

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

1) regnuty jsem tu asi 2roky to jsem aktivni predtim jsem tu chodil jen na novinky jako anonym

2)jop zrovna ted treba :D

3)ve skole jsem hraval na psp casto,ono celkove psp me doprovazelo celou stredni,ted v praci sem tam spis uz ne,lidi to moc provokuje :D

4)no konzole je slovo nepocitatelne takze dejke tomu ze konzole playstation :D

5)MGS 1 v 11letech asi to me dostalo kdyz sejmul meryl sniper wolf v ty dlouhy ulicce,i slza ukapla :D

6) 60% Sp 40% Mp

7)ani ne snazim se jist pravidelne tak jak se ma,telo mame jenom jedno a meli by jsme se starat.

8)ne vubec :D takovej anarchista nejsem

9)tak po vecerech si zahraju na pul hodky na vite proc ne pri odpocinku mezi aktivitama,je jedno jestli si clovek cte nebo hraje je na kazdem jak ho bavi travit cas vic.

10)tak hraju kvuli tomu ze me to bavi,hry s pribehem mam nejradeji a trofeje delam jen kdyz me to bavi,virtualni ego si nad nima honit fakt nemusim jak nekteri co si treba zahrajou hru jen kvuli napr. lehke platine :D

11)Bydlim s pritelkyni takze obyvak ,ona si uz zvykla,ale kdyz chce na neco koukat necham ji a bud se koukam s ni nebo prejdu na vitu :D

• xRay
    xRayReally?

1) Jej, těžká otázka... Ale je to už pár let

2) Furt... Ve škole stejně není co jinýho na práci

3) Viz odpověď č.2 - Kvůli tomu jsem si koupil PSP a teď i Vitu + taky na zdlouhavé cesty, kterých absolvuji taky docela požehnaně :)

4) Asi to PSP, těsně za ním PS3... PSP hlavně kvůli tomu, že jsem na něm propařil už pár tisíců hodin - obzvlášť u FFVII: CC a MGS: PW (až budou penízky, tak si to koupím i na Vitu)

5) Rozhodně MGS4... Od chvíle co jsem to zapnul, tak jsem nemohl odlepit čelist od země (moje druha hra co jsem kdy na PS3 hrál)

6) SP... Dobrej příběh a originální hratelnost jsou pro mě 2 aspekty, na kterých si hrozně potrpím. Ale MP taky nepohrdnu, ale jsem spíše takovej Lone Wolf.

7) Rozhodně :D Ne, že bych zapomněl jist, nebo pít... prostě u hrani jsou moje pudy hrozně potlačeny a nemam hlad ani žízeň :D

8) Ještě nikdy. Vždy jsem měl min. 2 hodiny spaní - ale málem se mi to stalo když jsem jel Chicken Emblem v MGS4(zasvěcení ví). To jsem si to trošku špatně časově rozvrhnul a prostě jsem musel dokoukat na závěrečné filmečky až do konce, ikdybych měl u toho sedět do šesti do rána.

9) Ne, vždy mám po ruce svého mazlíčka PSP/Vitu.

10) Obojí, když dohraju hru, která mě přímo nadchne, tak si ji projedu ještě několikrát + dodělám Platinu, protože ta hra si to zaslouží.

11) V pokojíku, ale někdy v obývaku, kde je telka s 3D. U některých her mě zajíma jak to v tom 3D vypada - třeba Uncharted 3 :)

• Predator
    Predator
    1

Skoro každý tady píše že nejezdí na dovolené a že si bere dovolenou kvůli hraní.[s8]Lidi co to svámi je není nad to si zajet na dovču i kdyby jenom třeba v ČR ta taky naskýtá hodně krásných míst. A ne jenom zalezlý doma u her.

StefiCZ přesně tak proč se hnát za trofejema ,a užít si hru jen tak pro zábavu ,hratelnost a v neposlední řadě kvůli ( příběhu ) to si taky dodal velmi dobře ,která hra v dnešné době má parádní příběh. Neříkam že všechny hry nemají dobrý příběh ale...

• Swena
    Swena

Stefi: ta 10 otázka byla specifická.. právě na hry, co příběh mají, ale myslela jsem, že to z toho je patrné

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

1)Chodím sem od vzniku

2)Připojenej jsem tak nějak pořád

3)ne

4)Xbox

5)Těch her je, dát jednu, tak bych křivdil jiným. Z těch v poslední době asi Mark of the Ninja

6)SP

7)Ne

8)Ne

9)Vydržim, ale na dovolený jsem nebyl roky a většinou si jí beru na hraní

10)Hru hraju dokud mě baví

11)Hraju v obýváku, televizi zabírám. Na co mít dvě televize???

• StefiCZ
    StefiCZpls no
    1

U desáté otázky mi přijde, že autor asi nepochytil smysl hraní... To vážně nikdo nehraje pro zábavu/hratelnost? Ale abych nebyl OT.

1) těžko říct, dlouho

2) ne, nevidím k tomu důvod

3) jasně, PSP mi zkrátilo celou střední školu o pořádnej kus :D

4) NES

5) Metal Gear solid 4

6) Single Player

7) kdysi možná, dnes už ne

8) asi ne

9) na dovolenou nejezdím hrát hry

10) Hraju hry kvůli zábavě, kvůli příběhu jen těch pár co nějaký mají. Především j/RPG

11) Hraju u sebe v pokoji :)

• isildur heir
    isildur heir

1) 4-3 roky

2) ne

3) ne

4) 3DS

5) NIER

6) SP

7) ne

8) ano

9) ---

10) vlastnim jen konzole bez systemu ajchu/trofeji

11) stolni konzole v obyvaku, prenosna vsude

• Predator
    Predator
    1

1)Asi 3 roky někdy mám období že jsem nejdu klidně 2 měsíce a někdy tu jsem denodenně.

2)Ve škole jenom v informatice bohužel:) a někdy ani to ne když ta čarodějnice vypne net.:)

3)Bohužel ne:)

4)Tak pravděpodobně SONY je nejoblíbenější ale na Gameboye taky vzpomínám velmi rád.

5)Tohle je tedy těžká otázka ,tos mě tedy Swena zaskočila Batman: Arkham Asylum/City?!

6)Oboje ,není nad pořádný příběh ,a taky nad mulťák kde rád pokecám z kamarády.

7)Pořád ,jak sem do toho zažranej.

8)No párkrát to bylo ,ale sem to neřešil a nešel sem vůbec do školy. :D Omluvenky to jistí. :D

9)V pohodě.

10)Jen pro příběh ,neženu se pro nějaké trofeje. Abych se následně kvůli nim nenervoval.

11)V pokojíčku ,takže nikomu nezabírám TV a to je jenom dobře.:)

• skandy26
    skandy26skandy26
    1

1) Od vzniku taky, pak jsem na něj asi půl roku nechodil a pak už pořád den co den

2) Ano

3)ANo :D

4) PS3 !!!!!

5) Je jich více, ale nejvíce vzpomínek asi na RE5 coop

6) obojí

7) Ano :D :D

8) ano a u toho stáhl ve trojko litr rumu :D

9) Podle toho kde ta dovolená je :D

10) Kdysy jsem šel jen po trofejích, hru bez trofejí bych si nekoupil.. dneska už na to tak nehledím :)

11) Mám svoji telku v pokoji, nervy má pouze mladší bratr, protože nemůže gembit on :D

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    1

1, od doby co byl spuštěn

2, Ano

3, Ne

4, PS3, jasně kvůli on-line hraní zdarma, kvůli čemu jinému :D

5, Fahrenheit - naprosto mě dostala svým pojetím a způsobu hraní.

6, MP, viz. bod č. 4

7, Prakticky neustále... první funkční dieta :-)

8, Ne

9, Nejezdím často na dovolenou, takže tohle neřeším.

10, Když už tak už no ne? :-)

11, Mám vlastní kout své zábavy kde můžu nerdit 24/7 :D

• Swena
    Swena
    3

Stejně jako v předchozím dotazníku, napište nejprve číslo otázky a pak odpověď :-)

1) kolik let/ měsíců navštěvujete konzolistu

2) jste připojeni na konzolistu i v práci (ve škole)

3) hrajete hry i v práci ( ve škole)

4) nejoblíbenější konzole

5) napiš jednu nej hru, která byla fakt zážitek

6) hrajete raději SP nebo MP

7) Stává se vám, že při hraní zapomínáte pít, jíst?

8) Hráli jste někdy až do rána a beze spánku šli do práce (školy)

9) Vydržíte na dovolené bez hraní?

10) Hrajete hru pouze pro příběh nebo také kvůli trofejím /achievementům

11) Kde hrajete? ( v obýváku, pokojíčku nebo máte zvláštní místnost na nerdění) :-D Zabíráte či nezabíráte tak TV třeba rodičům, své polovičce?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.