Volné forum

PODVODNÍCI na gamebazaru (694)

• charvisan
    charvisan

Taky sem jich par bral a narovinu,nedela mi problem si je koupit. Zahraju a poslu dal. Moralni hledisko je vec dalsi ...Btw na jedne fcb skupine ps4 co jsem chvilku byl je to hc,zlatej gamebazar. Samej podvod,predprazene veci a 1000 kecalu jak to ma ten danej drahe a to ne u her coz je zvlastni ale u stroju. Samej picmunda tam proste. Bez feedbacku apod. Jak na gamebazaru tak console forum mam vice jak 30+ kladnych komentu a jsem za to rad,hned se lepe obchoduje ... Dnes je to samej podel i kvuli postovnymu:D

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

nj o tom amazonu jsem vlastne slysel... peknej bordel.

• Witnwawes
    WitnwawesMCJoel835=WC
    1

Prodával :D

• Unholyu
    Unholyu;)

tak ty taky dost prodavas nebo prodaval

• Witnwawes
    WitnwawesMCJoel835=WC

Milhaus: většinou je to kradené jak už psali kolegové. Známí dělá v Amazonu a tam je to jiná liga :D tenhle trend je už tady ale skoro tak 2 roky a hodně se to rozmohlo,nejvíc se takhle prodává na FB ve skupinách o PS4 ;)

• kamilpetras
    kamilpetrasPS5+XsX

Jo taky tak obcas prodam samotnou hru bez obalu ale ne proto ze jsem to nekde ukradl, ale proto ze koupim Sberatelku dohraju a prodam jen CD a hru si pak po letech koupim digitalne ve sleve za par kacek. Udelal jsem to tak 5x za devet let co jsem na GB. Jenze je videt ze nekteri ty hry opravdu asi kradou pac to prodavaji hrozne levne. A pak nema clovek sanci ji dobre prodat v obalu kdyz bez obalu to koupi o 300 kc levneji.

• lukasenkocz
    lukasenkocz

milhaus: takových nabídek je hodně i na facebooku

• ananas
    ananas
    1

milhaus : kradeny v Amazonu. celou hru včetně obalu nepronesou takže vyloupavaji jen disky

• milhaus

nechci zakladat novy tema, neni to o podvodnikach, ale tyka se to GB. pokud sledujete pravidelne gamebazar, tak jste si urcite vsimli, ze je v posledni dobe hodne inzeratu na hry nez obalu. trochu divny ne?

• lukasberoun
    lukasberounábíčko

ja jsem zatím mel stesti,menil jsem hry uz několikrát i kupoval a zatím 100 pro spokojenost,obcas zabrousim i do jrc.....bazarovky to je moje :)

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84
    3

Tak odvolavam co jsem privolal a privolavam co jsem odvolal, hra mi byla vracena. Jeste se ceka, jak pochodili ostatni.

• Offon
    OffonClose it.
    2

Jasný, klid, taky nemám rád digitální distribuci. Fakt si nemyslím, že ty hry měli nulovou hodnotu. Ale tak fajn, je to tvoje věc žejo [s14]

• messie
    messieNeutrální
    11

Offspring_CZ: pokud ti to nepříjde normální tak je tvoje věc, ale ty hry měli nulovou hodnotu a jsou to hry co už nikdo nechce. A navíc nenávidím stahování her přes store (stahovat 20 gb? zasírat si HDD kravinama? co když mě hra nebude bavit? co pak sní ?)prostě dokud není hra na cd tak ji radši nechci.

mimochodem co ti v dnešní době nepříjde jako zlodějina?

• RobotCZ
    RobotCZ

Jo dělám to stejně. Taky mě nebaví věnovat čas laborování o prodeji na bazaru. Přes GB prodávám už jen sporadicky. Většinou dojdu do JRC, tam mám peníze hned. Navíc mám 15% slevu, tak to neřešim.

• Seth123
    Seth123
    2

Offspring_CZ 5 neprodejných her(4 krabičky), můžeš se rozčílovat jak chceš nad JRC a jejich výkupníma cenama ale rači prodám bioshocka za 100 než to házet za 150 na aukro jestli to vůbec někdo po měsíci co to tam bude koupí a pak se hnát dom abych vůbec stíhal poštu

• Offon
    OffonClose it.
    81

Sorry, ale nechat jim tam 6 her, a vzít si dvě (DS3 stojí 2 kila na Store), plus ještě doplácet, mi přijde jako totální hovadina a zlodějina.

• messie
    messieNeutrální
    1

na gb mě zatím nikdo neošálil, dávám si docela majzla. A co se týče JRC tak musím konstatovat že mi tentokrát dali za hry protiúčtem víc než kdybych to vydražil na aukru. Nechal sem jim tam bioshock 1 a 2, gow collection a gta4 a za to sem si vzal dead space 3 a NFS most wanted (obě novy) a doplatil sem asi 55 kč, za mě palec nahoru

• the_edge
    the_edgedave3345
    3

za ty roky co obchoduju na gamebazaru me okradli 2x jedenkrat mi poslal hru po mesici zpet a podruhe me poslal jinou hru nez sem chtel,ale jednalo se o 100kc rozdil tak me to rozcilovani za to nestalo a tak sem to nechal tak,ale vim ze okradl mnohem vic lidi a ti na nej chteli podat zalobu.

kazdopadne i s temito 2 podvodniky sem dopadl lip jak kdybych hry prodaval do JRC kde cloveka okradou na kazde hre co jim tam necha.

• RobotCZ
    RobotCZ

Ty vl to s tim hovnem co psal Pitrs to kurva nejni vůbec špatnej nápad. Já bych to možná upgradeoval takovou nevinnou petardičkou. Jak by roztrhla obálku, škubla by za šňůrečku a.....no to snad radši ani nechci domyslet, co by bylo pak :-D :-D :-D ....... jen pak perlička na konec v dopise ,, S přáním hezkého dne váš ParisCZ_84"

To hovno je záludný a mohlo by dojít k prozrazení vlivem smradu. Já bych tam dal plastový pytlík z barvou na označování kradených peněz....to ti garantuju, že po výbuchu tu fialovou z toho ksichtu nedostane ani za rok :-D

• Till
    TillPonies
    4

senator: květinou neuhodíš, ale o květináči se to už říct nedá :D Paris: jí zmalujou prdel a pak bude brečet na fb, jak je svět zlej :D

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84
    2

Možná to dopadne dobre, podarilo se mi kontaktovat rodice :)

• senator
    senator
    1

Ale notak kluci, ženu ani květinou neuhodíš se říká!!

No jo, ale o krásný železný trubce přece není ani slovo.[s6][s6][s6]

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84
    1

Hon se asi konat nebude, preci jen mi moje povaha nedovoli mlatit holky ikdyz sfackovat by zaslouzila.

Zajimave, ze s tim hovnem v obalce me to napadlo taky hned :)

• milhaus
    6

pitrsone link

• sisaCZE
    sisaCZEUps...
    7

Já bych vám tam mohl nasrat do obalu :D

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    7

Kdyby se konal nějakej hon tak se chci zůčastnit[s6]rád si taky kopnu. To by chtělo se sní spojit a domluvit si výměnu. A v obalu od dvd by místo cd bylo třeba hovno. Myslím opravdový HOVNO! Pěkně zabalit ať to nesmrdí třeba do stress folie.To by stálo zato.

• chasmi
    chasmichasmi
    2

Jo tak ten spratek okradl i me.Najit a s fackovat.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

asi jo, ale my jsme komunikovali skrze tento jeji profil link

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2

link to je ona? :D

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Na fb je jako lucy mlynárová, ma dva profily koukam.

Lamka me prisla taky podezrela ale tri mesice jsme kecali o hrach a pak prisla mi v klidu, . Viděl jsem ze s ni obchodoval mandaz, tak jsem myslel ze je v pohode. Chyba no...

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.