Problémy, připomínky a rady

Plus 12 Month / carcodes (13)

• neuu
    neuu

mnaca: Tak nakoniec som si vytvoril nový US acc, nahodil kód na plusko a je...[s6]

• neuu
    neuu

škoda že sa nedá už na vytvorenom acc prehodiť z UK na US [s3]

• neuu
    neuu

mnaca: hej hej, PS4.. pfú mal som si radšej teda skoršie zistiť čo a ako ja blb. Nevadí aj tak díky moc. Dúfam že sa tu ešte niekto nájde a vedel by mi nejako stým pomôcť, ak by to teda išlo [s8]

• neuu
    neuu

mnaca: a išlo by to aj tak, ak by som založil US acc, aktitoval to plus..ale hrával by som online napr. Fifu aj cez UK acc? išlo, teda malo by to ísť?

• neuu
    neuu

mnaca: No je tam písané USA PSN IDs only, a ja mám psko na UK registrované...sakra čo teraz?..budem musieť zakladať nový účet či?

• neuu
    neuu

tak prišiel mi aj kód už..po zadaní mi vypisuje The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid...je hlúposť aby mi poslali už zadaný kód nie? neviete čo stým?[s2]

• neuu
    neuu

no skúsil som to cez to cardscodes..vštko som zaplatil, z paypal účtu mi už odrátalo aj danú sumu peňazí, no mail s kódom stále nikde...cca 20min. [s8]..Dúfam že to každú chvíľu naskočí na mail

• FatyCZ
    FatyCZ

Ja kupupoval obcas tady link a vse v poho

• kuki164
    kuki164Play3Day

ja si to bežne od nich objednávam. Oplatí sa to viac ako kupovať to na store.

• neuu
    neuu

Práve preto sa pýtam, tiež to nemám rád, ešte keď sa jedná o stránku na ktorej neviem ako to vôbec chodí...inak ďakujem za odpovede, idem to vyskúšať [s14]

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

taky jsem tam kupovala kredit s dolary, musis se tam regnout a zadat udaje z kreditni karty, byla jsem hodne nervozni, nerada nekam davam kreditku, ale vse v pohode, do 5ti minut mas kod na emailu

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Priamo s nakupom pluska nie ale kupoval som tam parkrat xlive/psn kredit. Standardna stranka, po overeni mas kod za chvilku na maily.

• neuu
    neuu

Prosím vás má niekto skúsenosti s nákupom balíku plus cez cardscodes.com? Ospravedlňujem sa za názov vlákna, nejak som to zle napísal :D

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.