Konzolista.cz

Playstation - Problém se zvukem (3)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Luciferka

Tak problém vyřešen.. Stačilo podržet tlačítko Ps po dobu 5-10 vteřin. Poté se objevila zpráva o nové konfiguraci zvuku a obrazu ps3. Po této konfiguraci vše funguje jak má. Nicméně na internetu jsem našla x desítek lidí se stejným problém. A přitom je to tak jednoduché :)

VulcanR
VulcanR #Trogári

V audio nastaveniach ps3 mas zaskrtnute ake formaty zvuku?

Luciferka

Předem se omlouvám že to až tak nesouvisí s ps4 ale spíš s ps3..Nicméně dám to sem... Jde mi ale o to že mám televizi připojenou k domácímu kinu. Je to starší kousek to kino asi 7 let nazpět. Mám to připojen z televize z Audio out do toho domácího kina takže do vstupu. A je to propojeno normalně kabelem s červenym a bilym koncem. . Takže červený a bílý na jedná straně, červený a bílý na straně druhé do kina. Kino nemá scart ani hdmi ani zdířku na opticky kabel. A do tv mám připojenou Ps4 hdmi kabelem a Ps3 taktéž. Ale problém je že na ps3 filmy z flashky jdou normálně se zvukem i menu slyším ale jakmile sem zapla jakoukoliv hru tak vyskočí hláška: Byl přijat nekompatibilní audiosignál. Zkontrolujte nastavení výstupního zařízení. Možná že by stačilo jen něco nastavit v TV .. . A Nejde zvuk ani přes kino tak když ho vypnu tak ani z tv ... Prostě když dám hru tak to nejde ...Je ticho. . Ale filmy ano.I když se vrátím do menu tak zase zvuk jde... A na Ps4 to jede normálně.... I při hraní her ...Zvuk jede perfektně. . Tak tomu nerozumím ... Prosím ... Kdyby se našla nějaká dobrá duše která by mi poradila... Děkuji moc a omlouvám se jestli sem to napsala zbytečně složitě :-/ :-D