Mají to nějaký dojebaný. Stačí znovu přidat do knihovny a v pohodě. Co tak pročítám po redditu, tak s tím má spousta lidí problém, a já hraju už dva dny bez sebemenšího problému...
Přijdu z práce že si pustím to cod:ww2..... A píše mi to že mi vypršelo plusko... Okej! Vlezu do storu, do plus her, píše přidat do knihovny, okej!!! Rozkliknu, a tam start!!! Včera sem to hrál normálně!!! Co to zase sere ten store???a ještě mi přijde znova email ze sem to koupil, stejně jako včera :D Už sem myslel ze to poletí!!! A teď zas mi ukazuje farming simulator za 2000,- :D.....
Nebude, alespoň mě ne. Hraji singl a mrknu se na to a čeká to. Až vypnu, začne znovu stahovat. Taky bych to chápal a bral, jak píšeš, ale u mne to nějak nefunguje.
Další praktická věc. Stahovat mrťos giga, abych si zahrál hodinu, to je taky kauf. Kdyby to osekali na nějaký podstatný úsek, něco jako takové demo, udělali by lépe.
No hlavně by Sony měla pořešit seed, protože to je na celodenní stahování. Další věc je, že když hraji, nestahuji. Nechápu, jak to může mít tak debilně vyřešené. V tomto by se měli trochu víc snažit...
Kde si muzu aktivovat to PLUSko na 30dni zdarma pls?A jeste mam jeden dotaz.U nekterych her ke stazeni je napsane TRIAL muzete mi prosim nekdo vysvetlit o co jde?Je to normalne plna hra?
Na HDD musí být místa jednou tolik na instalaci, tj. celkem 32 GB, po nainstalování se polovina uvolní. Jenže na 40 GB jde uvolnit pouze cca 30 GB, takže já mám pech a musím to řešit jiným HDD.
Ratchet se mi nevejde na disk. [s13] Mám stále ještě 40 GB model a i když jsem úplně včechno smazal, tak stejně není dostatek místa. Ach jo, asi opravdu budu muset koupit větší disk. Chtěl jsem tam dát Hitachi co se mi doma válí, ale PS3 ho nenajde, nevím co je za problém. To je pech. [s8] Se 40 jsem zatím v klidu vycházel a alespoň se snažil dohrávat hry, takhle budu mít na disku plno ležáků.
Nevím, nevím, jestli se to sčítá. Je tam napsáno, že je to pouze pro ty, co nemají plusko. Musí to někdo vyzkoušet, já to nebudu, raději to někomu daruji [s14]
včera se tam objevilo Crysis 2 a nejde mi to stáhnout.Ukazuje mi to že je to pro plus zadara a když to chci stáhnout,tak to chce zaplatit...nechápu??Zlatej starej shop!
to nove store stoji za houby,vsechno tam trva 3x dele nez na starem a jeste to tak blbne.dost me zajima jak budou resit to kdyz si to nechtene nektery pluskar koupi.
Cubixx HD po mě chce peníze a přitom má být pro Pluskaře Free... To je zase jednou super systém. Poslední dobou Sony opravdu neumí udělat nic pořádně. [s8]
cislo kreditky chteji proto ze po vyprseni trialu ps+ pokud si to clovek neohlida ti z ni automaticky strhnou prachy za ctvrtletni predplatne tak bacha na to jsou to pekni vychcanci :D
Playstation Plus - Obsah zdarma (71)
@gumos22: Oni to oznámili až dnes.
Hlavně ta druhá hra do pluska měla být oznámena včera ne? Vždy je to středa, týden před vydáním her do pluska.
Edit: tak Kachlo byl rychlejší
Hoši, kdo si stáhl zdarma CoD WW2, tak se podívejte do headquarters do mailu, je tam zdarma 1100 cod points.
Mají to nějaký dojebaný. Stačí znovu přidat do knihovny a v pohodě. Co tak pročítám po redditu, tak s tím má spousta lidí problém, a já hraju už dva dny bez sebemenšího problému...
Přijdu z práce že si pustím to cod:ww2..... A píše mi to že mi vypršelo plusko... Okej! Vlezu do storu, do plus her, píše přidat do knihovny, okej!!! Rozkliknu, a tam start!!! Včera sem to hrál normálně!!! Co to zase sere ten store???a ještě mi přijde znova email ze sem to koupil, stejně jako včera :D Už sem myslel ze to poletí!!! A teď zas mi ukazuje farming simulator za 2000,- :D.....
Jeste se asi nic nevi. Nic oznamenyho jsem nevidel.
Update Storu je přes den, spíš k večeru.
A neměl být už Injustice? To tam dávaj o pár dní pozdějš?
v prubehu mesice, dokud nejsou nahrazeny novymi hrami.
Prosim vás, ty hry co jsou na PS plus zdarma na určitej měsíc se dají stahovat v průběhu celého měsíce nebo je to třeba jen první týden? Díky. [s6]
Ještě není nic potvrzenýho všechno sou jen spekulace
Ví už někdo co bude v březnu ke stažení zdarma na PS4?Ten Dead Nation ještě potvrzenej asi není.
Vsiml jsem si ze u nekterych her se to stahovni stopne u singlu a u nekterych to stahuje normal..
Nebude, alespoň mě ne. Hraji singl a mrknu se na to a čeká to. Až vypnu, začne znovu stahovat. Taky bych to chápal a bral, jak píšeš, ale u mne to nějak nefunguje.
vonKrup73: kdyz hrajes online tak nestahuje ale kdyz budes hrat nejaky singleplayer tak se stahovat bude [s14]
Další praktická věc. Stahovat mrťos giga, abych si zahrál hodinu, to je taky kauf. Kdyby to osekali na nějaký podstatný úsek, něco jako takové demo, udělali by lépe.
Aha aha dik..A co to plusko?Kde ho muzu aktivovat na tech 30dni zdarma?
TRIAL je jenom na hodinu hraní. teda pokud se nepletu i já [s3]
TRIAl znamená pokud se nepletu to že to je plná hra ale je můžeš jí hrát jen určitou dobu. Opravte mě prosim pokud se pletu.
No hlavně by Sony měla pořešit seed, protože to je na celodenní stahování. Další věc je, že když hraji, nestahuji. Nechápu, jak to může mít tak debilně vyřešené. V tomto by se měli trochu víc snažit...
Kde si muzu aktivovat to PLUSko na 30dni zdarma pls?A jeste mam jeden dotaz.U nekterych her ke stazeni je napsane TRIAL muzete mi prosim nekdo vysvetlit o co jde?Je to normalne plna hra?
Na HDD musí být místa jednou tolik na instalaci, tj. celkem 32 GB, po nainstalování se polovina uvolní. Jenže na 40 GB jde uvolnit pouze cca 30 GB, takže já mám pech a musím to řešit jiným HDD.
Mne ten Ratchet taky nejde stahnout. Mam 80 GB model PS3 a na disku volnych 30GB a neustale mi to pise ze mam malo mista. Nechapu
Ratchet se mi nevejde na disk. [s13] Mám stále ještě 40 GB model a i když jsem úplně včechno smazal, tak stejně není dostatek místa. Ach jo, asi opravdu budu muset koupit větší disk. Chtěl jsem tam dát Hitachi co se mi doma válí, ale PS3 ho nenajde, nevím co je za problém. To je pech. [s8] Se 40 jsem zatím v klidu vycházel a alespoň se snažil dohrávat hry, takhle budu mít na disku plno ležáků.
dokonce 16:) ale už instaluju
ten ratchet ma 15GB:D:D
Ještě je tam ten Ratchet: All For One, ale nesmyslně není ve složce pluska, ale normálně v novinkách.
Nevím, nevím, jestli se to sčítá. Je tam napsáno, že je to pouze pro ty, co nemají plusko. Musí to někdo vyzkoušet, já to nebudu, raději to někomu daruji [s14]
včera se tam objevilo Crysis 2 a nejde mi to stáhnout.Ukazuje mi to že je to pro plus zadara a když to chci stáhnout,tak to chce zaplatit...nechápu??Zlatej starej shop!
AlbertA-CZ : ja myslim ze se to pricita (mozna je to i nekde napsany u popisku +ka)
Takže ten kdo chce na 30 dní PS3 zdarma tak musí vyplnit údaje o kreditce.
Platnost ti vyprsi v ten den co si platil takze asi rok.
kdyz mi jeste zbyva mesic do vyprseni ps+ a koupil bych si ho ted na celej rok, naskoci mi tam 13mesicu nebo o ten jeden mesic prijdu?
už i chudáci z usa dostali tu parodii jménem store, ti teď nadávaj
to nove store stoji za houby,vsechno tam trva 3x dele nez na starem a jeste to tak blbne.dost me zajima jak budou resit to kdyz si to nechtene nektery pluskar koupi.
Cubixx HD po mě chce peníze a přitom má být pro Pluskaře Free... To je zase jednou super systém. Poslední dobou Sony opravdu neumí udělat nic pořádně. [s8]
Mitsu: díky za tip :D Zkoušel jsem to aspon 13x než tam cvaklo Free :D
cislo kreditky chteji proto ze po vyprseni trialu ps+ pokud si to clovek neohlida ti z ni automaticky strhnou prachy za ctvrtletni predplatne tak bacha na to jsou to pekni vychcanci :D
já ten kod na PS+ na 30 dní zdarma mám ale pořád to po mě chce info o kreditce[s6]
No ne asi [s6] Just SONY [s14]
ma nekdo stejnej problem, me to crysis 2 ukazuje v plusku free, ale kdyz na to kliknu tak to po me chce 750 kc, zase je to zozjebany ??
Čekal jsem týden. Pak jsem se na to vysral, koupil roční a dnes mi ten kód od nich přišel[s8] Paráda, no.
Miluju Sony [s15]
V posledni dobe davaji porad hry, ktere jsem uz davno dohral [s3]
pajka musíš si počkat než ti ten kod přijde já čekal 2 dny, a stejně mi je ten kod na PS+ kničemu neboť to po mně chce info o kreditní kartě
tekken jak to aktivuju? vubec mi na mailnedošel žádnej kod
Na FB je teď možno získat zdarma na zkoušku 30 dní PS+ zdarma link Pouze pro účty, kde není aktivní PS+.
CS GO ať si nechaj.
Na prosinec sony oznámila ze se na plusku dočkáme nějaké AAA adventury. Beztak uncharted :D
lamka74 víš jakou by mě udělali radost ? [s6]
A o vanocich treba bude CS GO. [s6][s6][s6]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.