Playstation 3

Playstation plus (14)

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

Nic ti neuniklo. Oznámilo to včera

• TommyAngelo
    TommyAngeloMrBardys
    1

No aspoň že tak. Ale každopádně bych ocenil kdybych se to dozvěděl dřív. Nikde jsem o tom ani nečetl. Nebo mi něco uniklo?

• MontanaCZ81
    MontanaCZ81Buldok

TommyAngelo : ano a ano navaze

• TommyAngelo
    TommyAngeloMrBardys

Příšel vám e-mail od Sony o zdražení členství? Teď mě mrzí že jsem nekoupil v akci těch 15 měsíců... a mužů se ještě zeptat jak to je když si koupím členství na 12 měsíců teď, náváže mi to normálně až mi pak vyprší členství někdy v prosinci?

• BorryCZ
    BorryCZDeck #PS5 #XSX

No, nejspis zaplatit znova, je to tusim stejne jako v pripade free "zakoupenych" her :) Omluvte me jestli se pletu...

• JardaBoss
    JardaBoss

rozšířená kapacita z 150MB na 1GB

• Hajtka
    Hajtka

chcu se zeptat co je služba cloudového úložiště ještě jsem to neslyšel díky za info [s1]

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    1

na jak dlouho a kolik tě stála?

• chazzy_
    chazzy_chazzy_

Vyreseno ,zabehl jsem do sony prodejny a koupil Playstation plus card [s12]

• michalCZ
    michalCZLP is BEST
    1

a mas povolene platby pres internet? Neni to samozrejmost :)

• chazzy_
    chazzy_chazzy_

Mám problém při registraci k playstation + všechno vypíši správně,ale stále mi to hlásí že je někde problém,přesto mám bankovní kartu která spadá pod masterCARD :( I need help guys [s13]

• JardaBoss
    JardaBoss

taky PSU.com

• sladpa
    sladpa

Co vím tak to vydává vždy oficiální PS blog.

• Korpor
    KorporCrazy

Zdar je možné že už se na to někdy někdo ptal ale nikde sem to nenašel. Dá se někde na netu sehnat datum dalšího updatu PSplus Acc a seznam připravovaných her atd pro členy PSplus

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.