Příšel vám e-mail od Sony o zdražení členství? Teď mě mrzí že jsem nekoupil v akci těch 15 měsíců... a mužů se ještě zeptat jak to je když si koupím členství na 12 měsíců teď, náváže mi to normálně až mi pak vyprší členství někdy v prosinci?
Mám problém při registraci k playstation + všechno vypíši správně,ale stále mi to hlásí že je někde problém,přesto mám bankovní kartu která spadá pod masterCARD :( I need help guys [s13]
Zdar je možné že už se na to někdy někdo ptal ale nikde sem to nenašel. Dá se někde na netu sehnat datum dalšího updatu PSplus Acc a seznam připravovaných her atd pro členy PSplus
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Playstation plus (14)
Nic ti neuniklo. Oznámilo to včera
No aspoň že tak. Ale každopádně bych ocenil kdybych se to dozvěděl dřív. Nikde jsem o tom ani nečetl. Nebo mi něco uniklo?
TommyAngelo : ano a ano navaze
Příšel vám e-mail od Sony o zdražení členství? Teď mě mrzí že jsem nekoupil v akci těch 15 měsíců... a mužů se ještě zeptat jak to je když si koupím členství na 12 měsíců teď, náváže mi to normálně až mi pak vyprší členství někdy v prosinci?
No, nejspis zaplatit znova, je to tusim stejne jako v pripade free "zakoupenych" her :) Omluvte me jestli se pletu...
rozšířená kapacita z 150MB na 1GB
chcu se zeptat co je služba cloudového úložiště ještě jsem to neslyšel díky za info [s1]
na jak dlouho a kolik tě stála?
Vyreseno ,zabehl jsem do sony prodejny a koupil Playstation plus card [s12]
a mas povolene platby pres internet? Neni to samozrejmost :)
Mám problém při registraci k playstation + všechno vypíši správně,ale stále mi to hlásí že je někde problém,přesto mám bankovní kartu která spadá pod masterCARD :( I need help guys [s13]
taky PSU.com
Co vím tak to vydává vždy oficiální PS blog.
Zdar je možné že už se na to někdy někdo ptal ale nikde sem to nenašel. Dá se někde na netu sehnat datum dalšího updatu PSplus Acc a seznam připravovaných her atd pro členy PSplus
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.