Na Store je teď na vyzkoušení Playstation Plus na 14 dní, tak jsem to chtěl tátovi aktivovat, ale píše to že už PS+ má, přitom nikdy na svým účtu nikdy plusko neměl, nevíte někdo čím to může být?
Petr Pita: Členství jde koupit za kredity v Playstation Store obchodu, nebo si můžeš takové členství koupit rovnou ve formě voucheru tak jako ty kredity (a jde sehnat za nižší cenu než na Store): link
Obojí, kredity i různé vouchery na členství, případně nějaký bonus ke hře, se zadává na PS Store v Redeem codes, kam vložíš kód, a následně se ti peníze "přelijí" do virtuální peněženky. A ano, jde si tam registrovat kreditku, a členství se pak platí v továrním nastavení automaticky. Tahle možnost automatické obnovy jde ale vypnout. No a mimochodem pro lepší bezpečí doporučuji si v takovém případě třeba přes PC provázat účet s telefonním číslem, kam ti bude při různých změnách v nastavení chodit bezpečnostní kód jako v internet bance. To se dá udělat po přihlášení někde v Account settins. link
Ahoj lidi. Jsem zacatecnik a uvazuji o sluzbe PlayStation plus. Videl jsem na internetu, ze se da koupit neco jako kredit, jen nevim, kam ho do menu PlayStation vlozit.
Standartne to pry jde pres menu platbou kartou, ale slysel jsem, ze si tu kartu pamatuje a automaticky se ta sluzba plati sama.
Takže chápu to dobře, že když mi PLUS skončí tak hry mi zmizí a až si ho zase koupím tak mi tam naskočí a já je jen nainstaluji? Nebudu zase muset 2dny stahovat všechny hry co jsem měl??? Dá se PLUSKO ňák stale obnovovat aby mi nikdy neskončilo? Příklad: že 3 dny před skončením si ho zase koupím na rok jde to ???
PlayStation-Plus (70)
@gumos22: no tak to jsem nepobral😀
@StepoBella: Mrkni na datum kdy ten příspěvek napsal 😉. Sheva, však to přece není jen na uctence ne? Je to kupón na tvrdém papíru.
Milhaus tak to není úplně pravda že. Sleva je pro každého... za 1170 Kč
@Munky: Blbost ano, ale uctenku jako darek fakt davat nechci 🤷♂️
To víš, ta ekologie Já byl taky rád za nový krabičky ke starším hrám, ale přiznejme si, že to byla blbost kvůli jednou kupónu.
Brej den, kupujete nekde Plusko kde dostanete jeste tu starou dobrou krabicku s kodem? Kam dojdu tak dostanu jedine kod na uctence 👊
Pan T: díky za tip, PS plus za 1149kc koupeno
sleva je uz i na store ale jen pro novy uzivatele
Má teď i Alza, která to emailem pošle ihned. link
Rok se z rokem sešel a je tady opět dobrej prize na roční členství
link
V poho,mas dopravu zdarma😉Na storu je za 1170kc,to jde
Fifo super typ . už jsem jsem si i zarezervoval na prodejně. za týden mi končí členství tak tohle je jak dar z nebe:-)
link
To Určitě,Horste.
Zdar na store je teď plusko ke stažení za 1560 Kč ale s tím že je na 15 měsíců a to se vyplatí Bobe 🤘
A proc si s tatou nenasdilis svuj ucet a staci vam jedno plus pro oba dva ?
Sorry neni to odpoved na tvou otazku....
Na Store je teď na vyzkoušení Playstation Plus na 14 dní, tak jsem to chtěl tátovi aktivovat, ale píše to že už PS+ má, přitom nikdy na svým účtu nikdy plusko neměl, nevíte někdo čím to může být?
Na amazon UK maju ako sucast prime dna len dnes v akcii 15 mesacne plusko s 50% zlavou - predavaju ho za 30 libier. link
Dik. Omrknu to.
Petr Pita: Členství jde koupit za kredity v Playstation Store obchodu, nebo si můžeš takové členství koupit rovnou ve formě voucheru tak jako ty kredity (a jde sehnat za nižší cenu než na Store): link
Obojí, kredity i různé vouchery na členství, případně nějaký bonus ke hře, se zadává na PS Store v Redeem codes, kam vložíš kód, a následně se ti peníze "přelijí" do virtuální peněženky. A ano, jde si tam registrovat kreditku, a členství se pak platí v továrním nastavení automaticky. Tahle možnost automatické obnovy jde ale vypnout. No a mimochodem pro lepší bezpečí doporučuji si v takovém případě třeba přes PC provázat účet s telefonním číslem, kam ti bude při různých změnách v nastavení chodit bezpečnostní kód jako v internet bance. To se dá udělat po přihlášení někde v Account settins. link
Ahoj lidi. Jsem zacatecnik a uvazuji o sluzbe PlayStation plus. Videl jsem na internetu, ze se da koupit neco jako kredit, jen nevim, kam ho do menu PlayStation vlozit.
Standartne to pry jde pres menu platbou kartou, ale slysel jsem, ze si tu kartu pamatuje a automaticky se ta sluzba plati sama.
akce na roční plusko u xzone link
Warhammer 40,000: Space Marine
(k dispozici do 18. července 2012)
Deus Ex: Human Revolution
(k dispozici do 1. srpna 2012)
Darksiders
(k dispozici do 15. srpna 2012)
Oddworld: Stranger's Wrath HD
(k dispozici do 12. září 2012)
Outland
(k dispozici do 12. září 2012)
adamito11 : Koupit můžeš kdykoliv chceš dokonce je tam i možnost automatické stažení PS+
A s tím předplatným nevíš???Jestli si to mužu koupit třeba 3dny před koncem?
adamito11: hry by ti nemali zmiznut ale iba sa nebudu dat spustit.
Takže chápu to dobře, že když mi PLUS skončí tak hry mi zmizí a až si ho zase koupím tak mi tam naskočí a já je jen nainstaluji? Nebudu zase muset 2dny stahovat všechny hry co jsem měl??? Dá se PLUSKO ňák stale obnovovat aby mi nikdy neskončilo? Příklad: že 3 dny před skončením si ho zase koupím na rok jde to ???
Deuse uz bohuzel mam a missink link uz ve sleve byl takze take - tento mesic psn+ nevyuziju .. snad priste
Asi teda bude stáhli VF5 a místo něj je Deus .Teda pokud to dobře chápu :D
A ten Deus bude zdarma nebo jen 50% sleva?
A ještě jeden dotaz neni tam vyznačena ČR. Což znamená že to asi na českém store nebude?
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.