Playstation 4

PlayStation Now (30)

• Unholyu
    Unholyu;)
    1

Podepisu ji pro vas

• Check
    Checkcotton_svk

ATARI kolekcia hier v majovom update - vraciam sa do detstva :) link

• Check
    Checkcotton_svk

@marek25:

Musis si zalozit ucet v regione kde je podporovana tato sluzba(US,UK atd) stiahnes si z PSstore aplikaciu PSnow. Pomocou PaylPal, CDkeys, TransferWise(to pouzivam ja) alebo Amazon si tuto sluzbu predplatis/doplnis kredit.

Odporucam pripojenie kablom, pretoze cez WiFi vznikaju arktefakty na obrazovke.

• marek25
    marek25marek25

ahoj můžete mě poučit jak to funguje na PS4

• Check
    Checkcotton_svk
    1

Metal Gear Solid 4 v ponuke PSnow! link

• Check
    Checkcotton_svk
    1

Sony bude rozsirovat PS now v tomto roku o dalsie krajiny v EU link

Skoda, ze v EU nieje jednotna legislativa pre vsetky clenske staty, takto sa spustenie podobnych sluzieb zbytocne predlzuje a zavisi to len na pristupe konkretnej krajiny.

• Check
    Checkcotton_svk

@Geny:

Alebo Amazon, moznosti je teraz vela.

• Check
    Checkcotton_svk
    1

@ilSO: Kazdy mesiac, ale presnejsie netusim. Tento mesiac pridali 10 hier 😎 link

• Check
    Checkcotton_svk

@iISo : neni zac, uzivaj :)

@Geny: platim cez PayPal/TransferWise. Mozes zaplatit pomocou PSN card, ktoru kupis cez PayPal link

• GALBATOR
    GALBATORXBOX

@koubecx: Nadvlada, Gamepass to muze zabalit.

• KoubeXus
    KoubeXuskoubecx
    1

Rozšíření o další evropské státy - Spain, Italy, Portugal, Norway, Denmark, Finland and Sweden

zdroj: link

• Check
    Checkcotton_svk
    1

Na internete sa za posledne mesiace objavuju spravy o rapidnom zlepseni tejto sluzby ohladom kvality link Vcera som testoval FPS hry a idu hrat ako vinko Mozno to je predzvest rozsirovania tejto sluzby aj do dalsich regionov, pripadne to mozu oznamit s prichodom PS5

EDIT: PSnow islo globalne s cenami dole, pri rocnom predplatnom cca 190czk/mesiac

• Check
    Checkcotton_svk
    1

Mam UK ucet a platim cca 380czk mesacne za 700+ hier, to sa mi nezda az tak premrstena cena. Ohladom internetu mam klasicke O2 - ziadna optika a zatial som sa nestretol s poklesom FPS, pripojenie je samozrejme cez kabel.

PS: Do PS now pravdepodobne pride tento mesiac MGS4 z PS3

EDIT: MGS4 sa nepotvrdilo link

• deadspace
    deadspacePS12345

Co to je ps now?

• gumos22
    gumos22Učitelskej

A máš český účet? Že by brzké spuštění služby u nas?

• Chuck
    Chuck

Z ničoho nič mi dnes v PS4 menu vyskočilo PS Now, no po kliknutí píše služba momentálne nedostupná. Viete niekto o čo ide ?

• HDRcze
    HDRczeGames4Life
  • sova655
    sova655gabrda_9
    1

za podobnou cenu už bazarovej MGS4 seženeš.. jen dáš pár kaček na víc :) si ho radši koupím na disku a na furt.. :D

• Plejstik3
    Plejstik3NEŘEŠ :-)

Sweat55..

V jakým bazaru, že si zahraju METAL GEAR SOLID 4 za 160-180 Kc? To by mela být cena za týdenní zapujcení videohry na PS NOW a to mi opravdu drahý neprijde ani omylem [s14]

• sweat55
    sweat55Gojira

Je to fakt drahý, pár hodin s nějakou hrou stojí víc jak bazarovka ( Metal Gear Solid 4 )

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

No, jenze americani jsou s sprominutim vypatlany a kupovat to budou a Sony se jeste pochlubi statistikou

• Vojta_cz
    Vojta_cz

Fanda: kdo na to nema, at si to nekupuje, jak proste. To je obchod [s14]

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    3

Fanda; a co jako ty pako?

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

Nezkoušejte spouštět Playstation Now,pokud nežijete v USA.[s6]

• Plejstik3
    Plejstik3NEŘEŠ :-)

Heymi9615..

A ted' prosím preklad do ceštiny, pác jediný co jsem z videa stacil pochytit byly sluvka PLAYSTATION [s6]

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
  • argokib
    argokibPS space

Já to zkoušel taky.A když mi to začalo testovat připojení tak se PS4 sama vypla...měl sem co dělat abych ji zase nahodil.Pak už sem to radši nezkoušel[s14]

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    9

Myslím,že problém je v příliš vzdáleném serveru v USA,až bude ofiko v EU,tak to pojede. Streamovat hru přes oceán je asi moc.

• One
    One☯☯☯

Takže mé připojení mě nezklamalo. Jen tak pro info, jakou rychlost musím mít?

• One
    One☯☯☯

Já to ještě nezkoušel, ale s mým internetem v nic nedoufám. :D

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.