Konzolista.cz

PlayStation Now (30)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Unholyu
👍1

Podepisu ji pro vas

Check
Check #cotton_svk

ATARI kolekcia hier v majovom update - vraciam sa do detstva :) link

Check
Check #cotton_svk

@marek25:

Musis si zalozit ucet v regione kde je podporovana tato sluzba(US,UK atd) stiahnes si z PSstore aplikaciu PSnow. Pomocou PaylPal, CDkeys, TransferWise(to pouzivam ja) alebo Amazon si tuto sluzbu predplatis/doplnis kredit.

Odporucam pripojenie kablom, pretoze cez WiFi vznikaju arktefakty na obrazovke.

marek25
marek25 #marek25

ahoj můžete mě poučit jak to funguje na PS4

Check
Check #cotton_svk
👍1

Metal Gear Solid 4 v ponuke PSnow! link

Check
Check #cotton_svk
👍1

Sony bude rozsirovat PS now v tomto roku o dalsie krajiny v EU link

Skoda, ze v EU nieje jednotna legislativa pre vsetky clenske staty, takto sa spustenie podobnych sluzieb zbytocne predlzuje a zavisi to len na pristupe konkretnej krajiny.

Check
Check #cotton_svk

@Geny:

Alebo Amazon, moznosti je teraz vela.

Check
Check #cotton_svk
👍1

@ilSO: Kazdy mesiac, ale presnejsie netusim. Tento mesiac pridali 10 hier 😎 link

Check
Check #cotton_svk

@iISo : neni zac, uzivaj :)

@Geny: platim cez PayPal/TransferWise. Mozes zaplatit pomocou PSN card, ktoru kupis cez PayPal link

GALBATOR
GALBATOR #XBOX

@koubecx: Nadvlada, Gamepass to muze zabalit.

koubecx
koubecx #KCX B01
👍1

Rozšíření o další evropské státy - Spain, Italy, Portugal, Norway, Denmark, Finland and Sweden

zdroj: link

Check
Check #cotton_svk
👍1

Na internete sa za posledne mesiace objavuju spravy o rapidnom zlepseni tejto sluzby ohladom kvality link Vcera som testoval FPS hry a idu hrat ako vinko Mozno to je predzvest rozsirovania tejto sluzby aj do dalsich regionov, pripadne to mozu oznamit s prichodom PS5

EDIT: PSnow islo globalne s cenami dole, pri rocnom predplatnom cca 190czk/mesiac

Check
Check #cotton_svk
👍1

Mam UK ucet a platim cca 380czk mesacne za 700+ hier, to sa mi nezda az tak premrstena cena. Ohladom internetu mam klasicke O2 - ziadna optika a zatial som sa nestretol s poklesom FPS, pripojenie je samozrejme cez kabel.

PS: Do PS now pravdepodobne pride tento mesiac MGS4 z PS3

EDIT: MGS4 sa nepotvrdilo link

deadspace
deadspace #PS12345

Co to je ps now?

gumos22
gumos22 #Učitelskej

A máš český účet? Že by brzké spuštění služby u nas?

Chuck

Z ničoho nič mi dnes v PS4 menu vyskočilo PS Now, no po kliknutí píše služba momentálne nedostupná. Viete niekto o čo ide ?

HDRcze
HDRcze #Games4Life
sova655
sova655 #gabrda_9
👍1

za podobnou cenu už bazarovej MGS4 seženeš.. jen dáš pár kaček na víc :) si ho radši koupím na disku a na furt.. :D

Plejstik3
Plejstik3 #NEŘEŠ :-)

Sweat55..

V jakým bazaru, že si zahraju METAL GEAR SOLID 4 za 160-180 Kc? To by mela být cena za týdenní zapujcení videohry na PS NOW a to mi opravdu drahý neprijde ani omylem [s14]

sweat55
sweat55 #Gojira

Je to fakt drahý, pár hodin s nějakou hrou stojí víc jak bazarovka ( Metal Gear Solid 4 )

AlbertA-CZ
AlbertA-CZ #Jihlava

No, jenze americani jsou s sprominutim vypatlany a kupovat to budou a Sony se jeste pochlubi statistikou

Vojta_cz

Fanda: kdo na to nema, at si to nekupuje, jak proste. To je obchod [s14]

pitrsone
pitrsone #Trololo
👍3

Fanda; a co jako ty pako?

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife

Nezkoušejte spouštět Playstation Now,pokud nežijete v USA.[s6]

Plejstik3
Plejstik3 #NEŘEŠ :-)

Heymi9615..

A ted' prosím preklad do ceštiny, pác jediný co jsem z videa stacil pochytit byly sluvka PLAYSTATION [s6]

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife
argokib
argokib #PS space

Já to zkoušel taky.A když mi to začalo testovat připojení tak se PS4 sama vypla...měl sem co dělat abych ji zase nahodil.Pak už sem to radši nezkoušel[s14]

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife
👍9

Myslím,že problém je v příliš vzdáleném serveru v USA,až bude ofiko v EU,tak to pojede. Streamovat hru přes oceán je asi moc.

One
One #☯☯☯

Takže mé připojení mě nezklamalo. Jen tak pro info, jakou rychlost musím mít?

One
One #☯☯☯

Já to ještě nezkoušel, ale s mým internetem v nic nedoufám. :D