Musis si zalozit ucet v regione kde je podporovana tato sluzba(US,UK atd) stiahnes si z PSstore aplikaciu PSnow. Pomocou PaylPal, CDkeys, TransferWise(to pouzivam ja) alebo Amazon si tuto sluzbu predplatis/doplnis kredit.
Odporucam pripojenie kablom, pretoze cez WiFi vznikaju arktefakty na obrazovke.
Sony bude rozsirovat PS now v tomto roku o dalsie krajiny v EU link
Skoda, ze v EU nieje jednotna legislativa pre vsetky clenske staty, takto sa spustenie podobnych sluzieb zbytocne predlzuje a zavisi to len na pristupe konkretnej krajiny.
Na internete sa za posledne mesiace objavuju spravy o rapidnom zlepseni tejto sluzby ohladom kvality link Vcera som testoval FPS hry a idu hrat ako vinko Mozno to je predzvest rozsirovania tejto sluzby aj do dalsich regionov, pripadne to mozu oznamit s prichodom PS5
EDIT: PSnow islo globalne s cenami dole, pri rocnom predplatnom cca 190czk/mesiac
Mam UK ucet a platim cca 380czk mesacne za 700+ hier, to sa mi nezda az tak premrstena cena. Ohladom internetu mam klasicke O2 - ziadna optika a zatial som sa nestretol s poklesom FPS, pripojenie je samozrejme cez kabel.
PS: Do PS now pravdepodobne pride tento mesiac MGS4 z PS3
V jakým bazaru, že si zahraju METAL GEAR SOLID 4 za 160-180 Kc? To by mela být cena za týdenní zapujcení videohry na PS NOW a to mi opravdu drahý neprijde ani omylem [s14]
Já to zkoušel taky.A když mi to začalo testovat připojení tak se PS4 sama vypla...měl sem co dělat abych ji zase nahodil.Pak už sem to radši nezkoušel[s14]
PlayStation Now (30)
Podepisu ji pro vas
ATARI kolekcia hier v majovom update - vraciam sa do detstva :) link
@marek25:
Musis si zalozit ucet v regione kde je podporovana tato sluzba(US,UK atd) stiahnes si z PSstore aplikaciu PSnow. Pomocou PaylPal, CDkeys, TransferWise(to pouzivam ja) alebo Amazon si tuto sluzbu predplatis/doplnis kredit.
Odporucam pripojenie kablom, pretoze cez WiFi vznikaju arktefakty na obrazovke.
ahoj můžete mě poučit jak to funguje na PS4
Metal Gear Solid 4 v ponuke PSnow! link
Sony bude rozsirovat PS now v tomto roku o dalsie krajiny v EU link
Skoda, ze v EU nieje jednotna legislativa pre vsetky clenske staty, takto sa spustenie podobnych sluzieb zbytocne predlzuje a zavisi to len na pristupe konkretnej krajiny.
@Geny:
Alebo Amazon, moznosti je teraz vela.
@ilSO: Kazdy mesiac, ale presnejsie netusim. Tento mesiac pridali 10 hier 😎 link
@iISo : neni zac, uzivaj :)
@Geny: platim cez PayPal/TransferWise. Mozes zaplatit pomocou PSN card, ktoru kupis cez PayPal link
@koubecx: Nadvlada, Gamepass to muze zabalit.
Rozšíření o další evropské státy - Spain, Italy, Portugal, Norway, Denmark, Finland and Sweden
zdroj: link
Na internete sa za posledne mesiace objavuju spravy o rapidnom zlepseni tejto sluzby ohladom kvality link Vcera som testoval FPS hry a idu hrat ako vinko Mozno to je predzvest rozsirovania tejto sluzby aj do dalsich regionov, pripadne to mozu oznamit s prichodom PS5
EDIT: PSnow islo globalne s cenami dole, pri rocnom predplatnom cca 190czk/mesiac
Mam UK ucet a platim cca 380czk mesacne za 700+ hier, to sa mi nezda az tak premrstena cena. Ohladom internetu mam klasicke O2 - ziadna optika a zatial som sa nestretol s poklesom FPS, pripojenie je samozrejme cez kabel.
PS: Do PS now pravdepodobne pride tento mesiac MGS4 z PS3
EDIT: MGS4 sa nepotvrdilo link
Co to je ps now?
A máš český účet? Že by brzké spuštění služby u nas?
Z ničoho nič mi dnes v PS4 menu vyskočilo PS Now, no po kliknutí píše služba momentálne nedostupná. Viete niekto o čo ide ?
link
za podobnou cenu už bazarovej MGS4 seženeš.. jen dáš pár kaček na víc :) si ho radši koupím na disku a na furt.. :D
Sweat55..
V jakým bazaru, že si zahraju METAL GEAR SOLID 4 za 160-180 Kc? To by mela být cena za týdenní zapujcení videohry na PS NOW a to mi opravdu drahý neprijde ani omylem [s14]
Je to fakt drahý, pár hodin s nějakou hrou stojí víc jak bazarovka ( Metal Gear Solid 4 )
No, jenze americani jsou s sprominutim vypatlany a kupovat to budou a Sony se jeste pochlubi statistikou
Fanda: kdo na to nema, at si to nekupuje, jak proste. To je obchod [s14]
Fanda; a co jako ty pako?
Nezkoušejte spouštět Playstation Now,pokud nežijete v USA.[s6]
Heymi9615..
A ted' prosím preklad do ceštiny, pác jediný co jsem z videa stacil pochytit byly sluvka PLAYSTATION [s6]
link
Já to zkoušel taky.A když mi to začalo testovat připojení tak se PS4 sama vypla...měl sem co dělat abych ji zase nahodil.Pak už sem to radši nezkoušel[s14]
Myslím,že problém je v příliš vzdáleném serveru v USA,až bude ofiko v EU,tak to pojede. Streamovat hru přes oceán je asi moc.
Takže mé připojení mě nezklamalo. Jen tak pro info, jakou rychlost musím mít?
Já to ještě nezkoušel, ale s mým internetem v nic nedoufám. :D