dotaz na lidi co maji sony wireless headset. Nemáte problémy se zvukem na PS4?
Občas se mi stane že mi vypadne zvuk nebo je rušenej. Někdy se odpojí a musím je vypnout a zapnout. Hlavní prooblém je že na PS3 fungujou bez problému, kdyby to dělali obě konzole chápu. Ale takhle nevím co s nima.
Nějaký rady, tipy??
P.S. technickou podporu jsem zkoušel, ale bez úspěchu [s13][s15]
Majsta tohle jsem potreboval vedet, tak ja ty Goldy beru, protoze se mi nikdo nedokazal vyjadrit, jake jsou a teda bych se ještě zeptal, jak funguje virtual surround 7.1? Spokojenej? Dela to dobry zvuk?
ja mam obednani Gold, jedinej rozdil (co sem zatim pochopil z toho co sem cetl) je ze pulse maj jeste k tomu vibrace ale nekdo rika ze je to trochu sliset ten moturek v tom jak vibruje... jinak v tom rozdil asi neni bych rekl, jen Gold sou jeste skladaci... [s6] ale hrat by meli stejne
Čau konzolisti, potřebuju poradit. Rozhduji se mezi Playstation Gold Wireless Stereo Headset 2.0 a Playstation Wireless Stereo Headset Pulse Elite. Která jsou lepší a lépe hrajou. A která by jste si vzali vy ? Díky.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Playstation Gold Wireless Stereo Headset 2.0 VS. Playstation Wireless Stereo Headset Pulse Elite (11)
Zdar,
dotaz na lidi co maji sony wireless headset. Nemáte problémy se zvukem na PS4?
Občas se mi stane že mi vypadne zvuk nebo je rušenej. Někdy se odpojí a musím je vypnout a zapnout. Hlavní prooblém je že na PS3 fungujou bez problému, kdyby to dělali obě konzole chápu. Ale takhle nevím co s nima.
Nějaký rady, tipy??
P.S. technickou podporu jsem zkoušel, ale bez úspěchu [s13][s15]
Ja ještě takovej blbej dotaz
Když zapojím sluchátka přes USB do tv bude to makat nebo to musí být pouze přes jack
TV mám link
Ps: sluchátka nemám doma jinak bych to vyzkoušel
A co tohle jaký v tom je rozdíl nějak jsem mimo
link
Souhlasim s martinem - taky mam asi tyden PULSE a je to fakt narez muzu doporucit hrat je potom uplne jinej zazitek.
Majsta tohle jsem potreboval vedet, tak ja ty Goldy beru, protoze se mi nikdo nedokazal vyjadrit, jake jsou a teda bych se ještě zeptal, jak funguje virtual surround 7.1? Spokojenej? Dela to dobry zvuk?
rozhodně pulsy,mám je a je to nádhera[s16]
Jsou na těch Goldech ty basy opravdu tak špatné? Respektive vyplatí se dát o těch cca 700,- více a koupit Pulsy?
hmm pekny porovnani, ale sem prekvapenej ze ty novy maj prakticky nulovy bassy, prej...
Taky se rozhoduji a ASI pujdu do těch nových k PS4 :) Tady máš porovnávačku link
ja mam obednani Gold, jedinej rozdil (co sem zatim pochopil z toho co sem cetl) je ze pulse maj jeste k tomu vibrace ale nekdo rika ze je to trochu sliset ten moturek v tom jak vibruje... jinak v tom rozdil asi neni bych rekl, jen Gold sou jeste skladaci... [s6] ale hrat by meli stejne
Čau konzolisti, potřebuju poradit. Rozhduji se mezi Playstation Gold Wireless Stereo Headset 2.0 a Playstation Wireless Stereo Headset Pulse Elite. Která jsou lepší a lépe hrajou. A která by jste si vzali vy ? Díky.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.