Playstation 4

PlayStation Gold Wireless Headset (12)

• Antikristo666
    Antikristo666Ps4

Geny, pokud pravý prostorový zvuk získáš pouze přes optiku , máš nějaký typ na sluchatka ale ne to co máš ty, přeci jenom je už skoro rok 2019 a ty tvoje jsou hodně starý ,Ja uvažoval o HyperX S .

• BorryCZ
    BorryCZDeck #PS5 #XSX

Coklo: presne tak, redukci na 1 jack a pichni do ovladace.

• coklo
    cokloGamer

Mno mě Ježíšek prinesl sluchátka na kabel.A jelikož jsem měl vždy wireless,tak se chci zeptat jak to s tím kabelem je.Kdyz chci i chat při hře,stačí píchnout jednoho Jacka do tv a druhýho do ovladače kde si musím nastavit chat,nebo budu potřebovat slucovacku Jacku a pak to zapojit jako celek do dualshocku?Díky za odpověď.

• Archiczek
    ArchiczekPS5

@Temp27: Ten bezdrát funguje i na PC? nebo jen na PS4

• Temp27
    Temp27^ *,.,* ^
    1

Ty černý Goldy 7.1 jsem dostal pod stromek a musím říct, že je to topka... asi nejlepší sluchátka, co jsem zatím měl, skoro celý den jsem to nesundal z hlavy

• Archiczek
    ArchiczekPS5

Ahoj nevíte jestli SONY nechystá nějakou novou verzi GOLD headsetů? Nikde ji nemají skladem. Tak jesti se nevyplatí počkat, kdyby bylo něco nového.

• Drkovcim
    Drkovcim

Keby si si siel teraz kupovat headset, ktory si kupis?

edit: nový gold headset alebo starý pulse elite headset od Sony

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    1

jo mám, pulse má lepší bassy

• Drkovcim
    Drkovcim

Zdravim, nemate nahodou niekto moznost porovnat tento headset s pulse elite headsetom?

• ruziss
    ruziss

ano muzes je bezdratove pripojit všude kde mas usb

• ruziss
    ruziss

Tady jsem je kupoval:link zvuk vazne paradni muzu jen doporucit.

• pehe2805
    pehe2805

Ahoj prosím majitele sluchátek jestli by jste mohli vyzkoušet jestli jdou bezdrátově i k poslouchání klasické TV kanálu a i k PS3? Díky za odpověd

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.