Geny, pokud pravý prostorový zvuk získáš pouze přes optiku , máš nějaký typ na sluchatka ale ne to co máš ty, přeci jenom je už skoro rok 2019 a ty tvoje jsou hodně starý ,Ja uvažoval o HyperX S .
Mno mě Ježíšek prinesl sluchátka na kabel.A jelikož jsem měl vždy wireless,tak se chci zeptat jak to s tím kabelem je.Kdyz chci i chat při hře,stačí píchnout jednoho Jacka do tv a druhýho do ovladače kde si musím nastavit chat,nebo budu potřebovat slucovacku Jacku a pak to zapojit jako celek do dualshocku?Díky za odpověď.
Ty černý Goldy 7.1 jsem dostal pod stromek a musím říct, že je to topka... asi nejlepší sluchátka, co jsem zatím měl, skoro celý den jsem to nesundal z hlavy
PlayStation Gold Wireless Headset (12)
Geny, pokud pravý prostorový zvuk získáš pouze přes optiku , máš nějaký typ na sluchatka ale ne to co máš ty, přeci jenom je už skoro rok 2019 a ty tvoje jsou hodně starý ,Ja uvažoval o HyperX S .
Coklo: presne tak, redukci na 1 jack a pichni do ovladace.
Mno mě Ježíšek prinesl sluchátka na kabel.A jelikož jsem měl vždy wireless,tak se chci zeptat jak to s tím kabelem je.Kdyz chci i chat při hře,stačí píchnout jednoho Jacka do tv a druhýho do ovladače kde si musím nastavit chat,nebo budu potřebovat slucovacku Jacku a pak to zapojit jako celek do dualshocku?Díky za odpověď.
@Temp27: Ten bezdrát funguje i na PC? nebo jen na PS4
Ty černý Goldy 7.1 jsem dostal pod stromek a musím říct, že je to topka... asi nejlepší sluchátka, co jsem zatím měl, skoro celý den jsem to nesundal z hlavy
Ahoj nevíte jestli SONY nechystá nějakou novou verzi GOLD headsetů? Nikde ji nemají skladem. Tak jesti se nevyplatí počkat, kdyby bylo něco nového.
Keby si si siel teraz kupovat headset, ktory si kupis?
edit: nový gold headset alebo starý pulse elite headset od Sony
jo mám, pulse má lepší bassy
Zdravim, nemate nahodou niekto moznost porovnat tento headset s pulse elite headsetom?
ano muzes je bezdratove pripojit všude kde mas usb
Tady jsem je kupoval:link zvuk vazne paradni muzu jen doporucit.
Ahoj prosím majitele sluchátek jestli by jste mohli vyzkoušet jestli jdou bezdrátově i k poslouchání klasické TV kanálu a i k PS3? Díky za odpověd
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.