boszeli kdyby to byla kterákoliv jiná appka tak bych napsal že časem je dost možné že ano, ale playstation app na WP...ale možná až se dostatečně rozšíří WP, bude i tam
tak možná další poznatek k fungování zpráv. když se odepíše z PS3 do "názvu zprávy", tak se vrátí do mobilu prázdná zpráva. musí se psát to "textu zprávy". foto ani zvuková zpráva na PS3 nedorazila.
me to funguje primo sem psal kamosovy na ps3 jak vidi zpravu co jsem mu z ps app odeslal a odepsal mi zpet do apky akorat si to musim manualne aktualizovat ty zpravy...
Decka,potrebuji radu. Koupil jsem ps vitu s 8 gb kartou ale v systém memory card mi pisou ze mam capacitu 7632 MB, stahl jsem si killzone a uz se mi tam nevejde ani demo. Jak je to mozny ?
cus uz ji mam od uvolneni na G-Play a funguje bezvadne, problem bude zrejme u tebe zkus vymazat data aplikace a znovu se v ni nalogovat, kdyby to nepomohlo leda preinstalovat. Btw. fakt je ten ze mi slo poustet z ni psn store a ted mi to aktualne nejde...je mozny ze chyba je na strane sony
Playstation App (23)
Trofeje mi to ukazuje v pohodě.Když kliknu na profil tak tam trofeje mám.
Zdravím jo trofeje mi fungujou
Funguje někomu když máte mobil v cz? Třeba trofeje
boszeli kdyby to byla kterákoliv jiná appka tak bych napsal že časem je dost možné že ano, ale playstation app na WP...ale možná až se dostatečně rozšíří WP, bude i tam
Bude tato app nekdy i na windows phone?
Dotaz, kdyz necham ps4 ve stanby modu, zacne se mi stahovat hra ,kdyz si hru pres mobil dam do downloudu?
tak možná další poznatek k fungování zpráv. když se odepíše z PS3 do "názvu zprávy", tak se vrátí do mobilu prázdná zpráva. musí se psát to "textu zprávy". foto ani zvuková zpráva na PS3 nedorazila.
Je mozne v aplikaci videt obrazovku z ps4?
me to funguje primo sem psal kamosovy na ps3 jak vidi zpravu co jsem mu z ps app odeslal a odepsal mi zpet do apky akorat si to musim manualne aktualizovat ty zpravy...
Tak to by som chcel vidieť, ale ako fakt :D Kedže by bolo maximálne divné, že jedným to ide a ďalším nie.
jesterka: to ale prišlo aj tomu komu si ju poslal. Ty mas len jej kópiu. Ale odosielanie správ z ps3 do tej appky proste nefunguje..
ja odešlu správu z mobilu a místo aby přišla tomu komu sem to poslal přijde mě na ps3 [s6][s6]
Decka,potrebuji radu. Koupil jsem ps vitu s 8 gb kartou ale v systém memory card mi pisou ze mam capacitu 7632 MB, stahl jsem si killzone a uz se mi tam nevejde ani demo. Jak je to mozny ?
Tak potom prečo to nikomu nejde? :) chyba v matrixe
To že nejdú prijímať z PS3 je chyba PS3 a nie tej appky. Proste PS3 na to nie je stavaná. Z Vity a z PS4 to normálne funguje
Samsung galaxy note II - odešlu, přijmu z jiného androida, nepřijmu z PS3 ...
Už jsem to tu někde psal Na Huawei g300 -Android 4.0.3
i na Acer A810-16GB - Android 4.2.2 běží v pohodě až na ty PM,odeslat jdou ale s příjmem je trošku problém.
ja mám Samsung galaxy s4 a maka
galaxy s2 (android 4.3.1) - též funguje jen odeslaní
Na xperia T to jde v pohodě
geny tak to je blby zvlast kdyz nejde na telefonech od sony :D napis jim komentar na GPlay
Má smysl jít kvůli tomu do androidu ?
cus uz ji mam od uvolneni na G-Play a funguje bezvadne, problem bude zrejme u tebe zkus vymazat data aplikace a znovu se v ni nalogovat, kdyby to nepomohlo leda preinstalovat. Btw. fakt je ten ze mi slo poustet z ni psn store a ted mi to aktualne nejde...je mozny ze chyba je na strane sony