Konzolista.cz

Playstation App (23)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
ChuligaN_cz
ChuligaN_cz #FCB 1922

Trofeje mi to ukazuje v pohodě.Když kliknu na profil tak tam trofeje mám.

Devil2000
👍1

Zdravím jo trofeje mi fungujou

Ondřej

Funguje někomu když máte mobil v cz? Třeba trofeje

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️

boszeli kdyby to byla kterákoliv jiná appka tak bych napsal že časem je dost možné že ano, ale playstation app na WP...ale možná až se dostatečně rozšíří WP, bude i tam

boszeli

Bude tato app nekdy i na windows phone?

🇨🇿 ZdeeDwo 🎮

Dotaz, kdyz necham ps4 ve stanby modu, zacne se mi stahovat hra ,kdyz si hru pres mobil dam do downloudu?

worrymi

tak možná další poznatek k fungování zpráv. když se odepíše z PS3 do "názvu zprávy", tak se vrátí do mobilu prázdná zpráva. musí se psát to "textu zprávy". foto ani zvuková zpráva na PS3 nedorazila.

Mauvek

Je mozne v aplikaci videt obrazovku z ps4?

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️

me to funguje primo sem psal kamosovy na ps3 jak vidi zpravu co jsem mu z ps app odeslal a odepsal mi zpet do apky akorat si to musim manualne aktualizovat ty zpravy...

play3man
play3man #Yes, it is

Tak to by som chcel vidieť, ale ako fakt :D Kedže by bolo maximálne divné, že jedným to ide a ďalším nie.

play3man
play3man #Yes, it is

jesterka: to ale prišlo aj tomu komu si ju poslal. Ty mas len jej kópiu. Ale odosielanie správ z ps3 do tej appky proste nefunguje..

jesterkacz

ja odešlu správu z mobilu a místo aby přišla tomu komu sem to poslal přijde mě na ps3 [s6][s6]

ft5678877uy5

Decka,potrebuji radu. Koupil jsem ps vitu s 8 gb kartou ale v systém memory card mi pisou ze mam capacitu 7632 MB, stahl jsem si killzone a uz se mi tam nevejde ani demo. Jak je to mozny ?

play3man
play3man #Yes, it is

Tak potom prečo to nikomu nejde? :) chyba v matrixe

play3man
play3man #Yes, it is

To že nejdú prijímať z PS3 je chyba PS3 a nie tej appky. Proste PS3 na to nie je stavaná. Z Vity a z PS4 to normálne funguje

worrymi

Samsung galaxy note II - odešlu, přijmu z jiného androida, nepřijmu z PS3 ...

BigFood79
BigFood79 #Ovw / Ttf2

Už jsem to tu někde psal Na Huawei g300 -Android 4.0.3

i na Acer A810-16GB - Android 4.2.2 běží v pohodě až na ty PM,odeslat jdou ale s příjmem je trošku problém.

alex33cz

ja mám Samsung galaxy s4 a maka

epileptickejfish

galaxy s2 (android 4.3.1) - též funguje jen odeslaní

jirka023

Na xperia T to jde v pohodě

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️

geny tak to je blby zvlast kdyz nejde na telefonech od sony :D napis jim komentar na GPlay

One
One #☯☯☯

Má smysl jít kvůli tomu do androidu ?

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️
👍1

cus uz ji mam od uvolneni na G-Play a funguje bezvadne, problem bude zrejme u tebe zkus vymazat data aplikace a znovu se v ni nalogovat, kdyby to nepomohlo leda preinstalovat. Btw. fakt je ten ze mi slo poustet z ni psn store a ted mi to aktualne nejde...je mozny ze chyba je na strane sony