Volné forum

Playstation 4 a cesta zpět (9)

• Gmok4
    Gmok4PS+indiáni
    1

Only Playstation 4 cesta zpět neexistuje.[s6]

• bf333
    bf333Ravens
    3

,,Nejvetsi zklamani FiFA 15 bez CZ,,No co k tomu napsat...[s6]

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    4

Shrňme si to. PS3 je s námi nějakých 8 let,PS4 je tu rok a něco....

link

vs.

link

Tohle vlákno zdá se býti minimálně zavádějící..... Pokud chceš hry jen v cz, poradil ti už Raew... Ale trošku tě nechápu...[s4]

• gumos22
    gumos22Učitelskej
    3

Bože, co to jsou za výkřiky do tmy? PS4 je tady s námi rok a 3 měsíce. Kolik her v češtině vyšlo za stejnou dobu na PS3? A pokud hraješ jen hry, co mají české titulky, tak to sis ani na PS3 toho moc nezahrál. Jestli chceš hry v češtině, tak přejdi na PC jak ti už tady poradil .Raew. Nicméně by ses mohl díky hrám dokopat k tomu, že se tu angličtinu naučís. V dnešní době je to bez znalosti AJ docela těžké. Kdekoliv pojedeš mimo ČR, tak AJ prostě potřebuješ, aby ses aspoň nějak domluvil. Navíc se tak často ochudíš o skvělé hry jen proto, že neumíš anglicky. Překlady jsou prostě hodně drahé a v naší zemi, kde se prodá max pár tisíc kusů hry, se jim to prostě nevyplatí překládat, protože se jim to nezaplatí.

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    1

na ps3 už nikdy, to raději na x360 :D ale fakt nevim, proč bych to dělal, za chvíli mi vyjde border, takže stovky hodin zábavy

• joui11
    joui11
    3

[s6][s6][s6]si děláte kozy?[s6]

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    2

JJ tiez stale hravam 95 percent casu na ps3, na ps4 si dam maximalne nejake demo alebo film, ale z ineho dovodu - ps4 zial stale trpi nedostatkom pre mna zaujimavych hier. Tento mesiac ked vyjde FF-T0 sa dufam ze situacia trochu zlepsi... [s8] A este uvidim ci vobec a ako ma chyti Bloodborne, to tiez vyzera zaujimavo. :D

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ
    42

si radši pořid' PC a budeš mít CZ na všechno když je to pro tebe takový problém.

• valuueee
    valuueee
    32

Ahoj hráči a hráčky,

měl sem PS3 a s příchodem PS4 sem si řekl, že bych mohl být konečně u zrodu něčeho nového.

A teď? Jen opravdu málo velmi málo her obsahuje cz titulky. Největší zklamání je pro mě fifa 15, kde na PS3 je komplet česky a na PS4 vůbec nic.

Takže sem se dostal do fáze, kdy přemýšlím že vrátím PS4 a půjdu zpět do PS3.

Nemějte mě za blázna, jsem hráč a přesto že PS4 je určitě lepší než PS3, nenabízí mi o tolik víc.

Co vy na to? Máte to podobně?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.