Bože, co to jsou za výkřiky do tmy? PS4 je tady s námi rok a 3 měsíce. Kolik her v češtině vyšlo za stejnou dobu na PS3? A pokud hraješ jen hry, co mají české titulky, tak to sis ani na PS3 toho moc nezahrál. Jestli chceš hry v češtině, tak přejdi na PC jak ti už tady poradil .Raew. Nicméně by ses mohl díky hrám dokopat k tomu, že se tu angličtinu naučís. V dnešní době je to bez znalosti AJ docela těžké. Kdekoliv pojedeš mimo ČR, tak AJ prostě potřebuješ, aby ses aspoň nějak domluvil. Navíc se tak často ochudíš o skvělé hry jen proto, že neumíš anglicky. Překlady jsou prostě hodně drahé a v naší zemi, kde se prodá max pár tisíc kusů hry, se jim to prostě nevyplatí překládat, protože se jim to nezaplatí.
JJ tiez stale hravam 95 percent casu na ps3, na ps4 si dam maximalne nejake demo alebo film, ale z ineho dovodu - ps4 zial stale trpi nedostatkom pre mna zaujimavych hier. Tento mesiac ked vyjde FF-T0 sa dufam ze situacia trochu zlepsi... [s8] A este uvidim ci vobec a ako ma chyti Bloodborne, to tiez vyzera zaujimavo. :D
Playstation 4 a cesta zpět (9)
Only Playstation 4 cesta zpět neexistuje.[s6]
,,Nejvetsi zklamani FiFA 15 bez CZ,,No co k tomu napsat...[s6]
Shrňme si to. PS3 je s námi nějakých 8 let,PS4 je tu rok a něco....
link
vs.
link
Tohle vlákno zdá se býti minimálně zavádějící..... Pokud chceš hry jen v cz, poradil ti už Raew... Ale trošku tě nechápu...[s4]
Bože, co to jsou za výkřiky do tmy? PS4 je tady s námi rok a 3 měsíce. Kolik her v češtině vyšlo za stejnou dobu na PS3? A pokud hraješ jen hry, co mají české titulky, tak to sis ani na PS3 toho moc nezahrál. Jestli chceš hry v češtině, tak přejdi na PC jak ti už tady poradil .Raew. Nicméně by ses mohl díky hrám dokopat k tomu, že se tu angličtinu naučís. V dnešní době je to bez znalosti AJ docela těžké. Kdekoliv pojedeš mimo ČR, tak AJ prostě potřebuješ, aby ses aspoň nějak domluvil. Navíc se tak často ochudíš o skvělé hry jen proto, že neumíš anglicky. Překlady jsou prostě hodně drahé a v naší zemi, kde se prodá max pár tisíc kusů hry, se jim to prostě nevyplatí překládat, protože se jim to nezaplatí.
na ps3 už nikdy, to raději na x360 :D ale fakt nevim, proč bych to dělal, za chvíli mi vyjde border, takže stovky hodin zábavy
[s6][s6][s6]si děláte kozy?[s6]
JJ tiez stale hravam 95 percent casu na ps3, na ps4 si dam maximalne nejake demo alebo film, ale z ineho dovodu - ps4 zial stale trpi nedostatkom pre mna zaujimavych hier. Tento mesiac ked vyjde FF-T0 sa dufam ze situacia trochu zlepsi... [s8] A este uvidim ci vobec a ako ma chyti Bloodborne, to tiez vyzera zaujimavo. :D
si radši pořid' PC a budeš mít CZ na všechno když je to pro tebe takový problém.
Ahoj hráči a hráčky,
měl sem PS3 a s příchodem PS4 sem si řekl, že bych mohl být konečně u zrodu něčeho nového.
A teď? Jen opravdu málo velmi málo her obsahuje cz titulky. Největší zklamání je pro mě fifa 15, kde na PS3 je komplet česky a na PS4 vůbec nic.
Takže sem se dostal do fáze, kdy přemýšlím že vrátím PS4 a půjdu zpět do PS3.
Nemějte mě za blázna, jsem hráč a přesto že PS4 je určitě lepší než PS3, nenabízí mi o tolik víc.
Co vy na to? Máte to podobně?
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.