Playstation 3

PlayStation 3 - hidden gems (7)

• Pabelik_Ajchy
    Pabelik_Ajchy

Mně se líbilo Flower a jestli máš rád Hidden Objects hry tak Interpol The Trail of Dr. Chaos

• El_Scorpio
    El_ScorpioPS3 4ever

Tak medzi hidden gems by som este ja osobne zaradil aj Spec Ops: The Line. Pamatam si stary Spec Ops, vyslo to ako prva velka hra zadarmo k LEVELu. Dost HC zalezitost na cas. Najskor som si myslel, ze toto bude nejaky nastupca, ale s povodnou hrou to ma spolocny len nazov. Je to sice tunel, ktory neprinasa nic nove (klasicka cover based TPS a la Gears), ale silne sa sustredi na pribeh a je to zasadene do velmi posobiveho prostredia. Nakoniec toho predali nieco cez milion, ale ja som o tejto hre vela nevedel a zistujem, ze mnohi maju na nu rozporuplne nazory. Ja patrim k tej skupinke, ktoru zaujala a jednoznacne odporucam ludom, ktory maju radi zameranie na single player a pribehove hry.

• MontanaCZ81
    MontanaCZ81Buldok

Pan Téčko :) diky nejak mi to taky uniklo a i tohle by nemuselo byt spatny.

link

Majin and the Forsaken Kingdom.

• RobotCZ
    RobotCZ

Co se týče Hack and Slash, tak hry co jsou málodoceněný, nebo je skoro nikdo nehrál je Conan link a Captain America link .....Conana stavim hodně vysoko(skvělá hratelnost, skvělej příběh, vynikající souboje s bossama). Škoda jen toho vizuálního zpracování.

• Pan T
    Pan TDrifter
    1

Papo & Yo je taková nenápadná hra. Prošuměla bez větší pozornosti, a přitom si ji zaslouží. link

MontanaCZ81: Co se dívám na hry která doporučuješ, tak je to dobrý tip i pro tebe.

• MontanaCZ81
    MontanaCZ81Buldok
    2

Enslaved a Vanquish jsem hral a skvele hry doporucuju. zkus taky : Shadows of Damned , Rain , Remember Me , Unfinished Swan , Limbo , Brothers vsechny hry co jsem vypsal jsem hral a mohu doporucit nevsedni zazitek a ne 100xCOD nuda:-)

• El_Scorpio
    El_ScorpioPS3 4ever
    1

Ahojte, viete mi poradiť nejaké fajn, nadpriemerné hry o ktorých sa veľmi nevie? Zatiaľ som našiel toto:

Enslaved, Kingdoms of Amalur, Vanquish, Spec Ops The Line a Binary Domain.

Ak sa dá vyhnite sa JRPG (rôzne Tales of...) a podobných japonským úchylnostiam (Catherine, Asura’s Wrath atd.) Pozeral som si rôzne zoznamy na webe, ale zaujíma ma či tu na konzolistovi nehral niekto niečo fakt "skryté". O tých hrách, čo som vypísal vyššie som do včera vôbec nepočul.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.