Konzolista.cz

Playstation 3 Eye (28)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
veks
veks #DJ

Tu máš...

link

Plechcore__CZ

dík, zkusim něco najít, na pc sem total mimo

sotysnake
sotysnake #snaaaaake

Plechcore__CZ: dřív jsem jí používal ale potřeboval jsem ovladač ale už nevím kde jsem ho stáhnul, ale google najde všechno [s14]

Plechcore__CZ

ahojec, prosím o radu jde li ps3 eye camera připojit na skype na pc,díkes

jose79

Řeknu to spíš takhle , ostatní s HS mě přeřvali....

A666tool

Těžko říct, každopádně já si stěžovat nemůžu. A to ji mam cca 1,5m od tlamy. Nijak jsem to nestudoval právě proto že jsem žádnej problém řešit nemusel. Ale je to divný, nenapadá mě proč by se moje chovala tak odlišně. Celkem by mě zajímalo jestli jsem jedinej komu jako hs slouží dobře

filom3n
filom3n #Grip

mne to fungovalo ze trech, ctyrech metru v pohode... sme kdysivca s kamosem prez to telefonovavali

jose79

No nevim , kecal jsem do toho tak z 1metru? (nastavení jsem měl v pořádku) Slyšet jsem byl , ale blbě....má to mít směrovej mikrofon , kterej nefunguje asi úplně optimálně , alespoň u mě... Ale zkoušel jsem ho tak před rokem a půl , možná nastaly nějaký změny....nevim...nějaká softwerová optimalizace.Pokud je to vůbec možný...

A666tool

Hm tak to mě šlape normálně, možná dost zaleží na umístění [s14] Jinak headset je samozřejmě lepší, ale z mý zkušenosti eye není zas tak tragickej jako náhrada hs

jose79

Můžu potvdit Maggotova slova , z vlastní škušenosti vim , že jako náhrada za HS je EYE nepoužitelnej.... z 95% bylo slyšet jen "Nepočujem Bratislavu" [s6]

Maggot
Maggot #PAN JATKÁČ

Každopádně při hraní je to dost nevyhovující. Kamera snímá spíš zvuky z okolí než tebe samotnýho, takže ty 1. budeš rád když z TV uslyšíš ostatní a za 2. ostatní budou rádi když uslyší tebe přes ten hroznej bordel kterej je slyšet při komunikaci skrz PSEye

digishit
digishit #digishield

Na voice / video chat stačí jen kamera, když pudeš do: Accessory Settings - Audio Device Settings - Input Device: USB Camera - Output Device: System Default Device.

Pak můžeš mluvit normálka bez HS a kolegu uslyšíš přes repráky v televizi / v domácim kině.

Yarda

musis v nastaveni prehodit: vstupni zarizeni pro snimani zvuku zvol EYE kameru.... kdyz pripojis headset tak zase prehodit na HS (pokud se neprepne samo)

AlbertA-CZ
AlbertA-CZ #Jihlava

ja myslel, ze kdyz si poridim kameru, tak na chatovani muzu headset zahodit ale ono H. nevi nekdo jestli nemam nekde neco zmacknout aby mi kamera snimala zvuk? pritom kdyz jsem hral EYEpet, tak jsem tlesknul a on reagoval, takze by to melo frcet jak by melo. dik

⛩ Nellerix_YT ⛩

Nestezuju si akorat funkce HEADSET v 5:1 HC

Tactical_Nuker

Je to sice shit ale jedinej free a to Windows movie maker

Mira77
Mira77 #...

play3man: diky,o audacity vim,ale nevedeli by jste primo program,ve kterem video nahravat?

play3man
play3man #Yes, it is

Na to audio použi audacity. Na win o free editačnom editore na video neviem.

EDIT: tak ako viem ale nie o nejakom poriadnom

Mira77
Mira77 #...

...no teda kdyz koukam pod ten tvuj avatar,tak vidim,ze ty to sve povolani opravdu nezapres:) no jasne,potrebuju to na nemravny aktivity:) covece,diky za radu,ale ja fakt doufal v nejakej legal free programek,nevis neco? chtel bych to uz primo nahravat na pc pomoci te kamerky,ovladace uz jsem sehnal dobre,na pc to dobre frci,dokonce to mai svuj nahravaci rezim,ale strasne to zere data,chtel bych neco,kde bych si nastavil jakoze kvalitu a podle toho vlastne i velikost. no a pak vlastne mozna nejaky dalsi vhodnej programek na editaci,ve kterem by se dalo zamerit treba i na upraveni/vycisteni zvuku.

Mira77
Mira77 #...

chtel bych pozadat o radu,nevedel by nekdo,jak pomoci ps3 kamerky nahravat vlastni video,ale pomoci nejakeho dobreho programku v pc? aby tam bylo nejake to nastaveni,prip. editace atd. kdyztak dekuji.

Dacyn
Dacyn #DotA

no ja ji vyhodne koupil todle pondeli v JRC s hrou eyepet za cenu 649Kc komplet :-P

edit: jinak na link to stejny muzes koupit zhruba za 957Kc (taky hra+kamera)

Andress

čuss, já ji scháním za nějakou rozumnou cenu bo se mi nechce dávat 1000kč nevíte někdo o něčem? Potřebuju ji hlavně do paradise ať mám konečně tu platinu [s6]

jaccobino
jaccobino #ReBorn

ok diky, [s14]

ApsidalTill
ApsidalTill #One/U/PS4

Možeš si to video normalne presunút na HDD, ja to dávam do PC aby som to mohol upravovat a komprimovat

the_edge
the_edge #dave3345

ja si s jeji pomoci obcas zahraju eye of judgements

jaccobino
jaccobino #ReBorn

fíha :) to sem netušil, celkem dobrá kvalita :) hele a když nahraju to video do PS3 tak jak ho mam dat na HDD abych si ho mohl třeba pustit atd... ? nebo to děláš přes PC ?

ApsidalTill
ApsidalTill #One/U/PS4

no ja ju využívam vždy dva krát týždene, točím cez ňu totiž svoje video blogy link link

jaccobino
jaccobino #ReBorn

Ahoj, Dneska mám narozeniny a dostal jsem PS3 Eye tedy moderního nástupce kamerky na PS2 :) Pište sem jak si ji užíváte na co vše ji využíváte, posílejte odkazy na videa, fotky atd. vlastní výroby třeba :) Díky, taky sem něco písnu :)