Platina bloodborne Platina dark souls Platina dark souls 2 Platina dark souls 3Platina hod of warNebudu psát čas, ale bylo to hodne hodin.. Žena chodila spát s miminem každý den kolem osmý, byla spousta času
Tem co to hazi tu hlasku, tak pravdepodobne nemate povolený v psku rozšířené sbirani dat. Je to v nastaveni - data zarizeni/zdravi a bezpečnost - data zařízení. A tam je potřeba mit povolene dodatecna data
Furt to háže:„PLAYSTATION 2019 Wrap-Up je k dispozici pouze na vybraných místech. Uživatelé musí být starší 18 let a pro rok 2019 musí mít do 10. prosince odehráno více než 10 hodin hraní her.“ Tak si říkám, kde se na PSN účtu zadává věk? Ani v Playstationu, ani na webu, ani v appce... však to nikde není. Nebo snad určují plnoletost podle kreditky? Jížní Morava je out? Nebo kde je k...a problém? 😼
@Insertcoin, @Bamboocha: prostě jenom špatné návyky ještě z dob sucha na Xboxu, tam jsou takováto a ještě nižší statistická číslíčka naprosto běžně k vidění. Kde nic není, ani......
Tyhle statistiky by měla ps4 ukazovat v menu. Nevím proč tam tyhle data člověk nemůže zobrazovatV podelanym telefonu si to můžu zobrazit a v herní mašině se z toho dělá něco úžasného co se posílá jednou ročně
Jj. potvrzuju, možná je to přetížený, nejdřív jsem měl taky ten úkol "podívat se" nesplněno, pak se to chytlo. Dole je ta odměna, klikl jsem vybrat, přehodilo mne to na účet, uplatnit reedem code, to už tam bylo přednastavený a odměna bylo několik avatarů a téma. V pesině potom je to jak se mění avatary a téma uložený v těch výběrech.
Já mám loni 11 spuštěných her, 1200 hodin celkem ve 248 dnech, nejoblíbenější téma závody, nejdelší zátah 13 hodin, nejčastěji hraju v úterý odpoledne a pořadí loni bylo:
1) Divočina 355 hodin2) GTS 2783) WT 253Předloni byl vítěz KCDTy jo, to je dobrá věc ta statistika. Jsem zvědavej, která hra získá zlatýho herníka letos.:-)
Mě to špatně spočítali, akorát tam mám hry s PSvita (stará 2 měsíce)... Trofeje asi všechny 361 a celkem 19hodin Tak sem to samozřejmě ukázal ženě že to není vůbec špatný a není to jak říká že u toho sedím každej den...👍
a kdeze sa to prihlasujete ved v cz je to nedostupne aspon to mi pise a na blogu mi pise hluposti ze najviac som hral destiny 2 620hod no ked si spominam tak v skutocnosti max 50 hod som tomu dal.
Trochu se bojim to sem napsat, protože většina zdejších hráčů bere hraní sportovních her jako nějaký zlo, ale asi je mi to vlastně jedno Ještě dva roky zpátky by to vypadalo úplně jinak a jako trophy hunter bych měl všeho víc, ale už mě ten zápal opustil a tolik už tomu hraní klasickýchc AAA her nedávám, takže už je pro mě hraní spíš relaxem
1. Fifa 19 - 416 hodin 2. Fifa 20 - 104 hodin3. Apex Legends - 83 hodin
Celkem jsem během 306 dní spustil 35 her a nechal tam 1765 hodin. Nejčastěji jsem hrál v klidu v sobotu odpoledne a získal 340 trofejí. Jsem prej sportovní fenomén
PlayStation 2019 Wrap-Up (40)
Platina bloodborne Platina dark souls Platina dark souls 2 Platina dark souls 3Platina hod of warNebudu psát čas, ale bylo to hodne hodin.. Žena chodila spát s miminem každý den kolem osmý, byla spousta času
Ja to mel vyple a mrzi me to, byla by to opet vysoka cisla Data to alespon vzalo z PS3 a Vity, ktere obcas provetram.
1. God of War: Collection volume 2 - 15 hodin2. Singularity - 12 hod.3. Aliens: Colonial Marines - 10 hod.
448 trofeji
Nejcasteji hrano v nedeli vecer
@m42ar: ja to mel jak ty, ale pro tenhle rok to asi bylo potreba mit zaply. Pisou to na PlayStation blogu link
Já taky já taký...Odehráno 1012h78herNejdelší herní zátah 12hNejvíc utery večer 😃259dni1dayZ 204h2Cod mw(remaster) 1203Cod mw 90
@Rohlais: Nastavené jsem to neměl to je pravda, ale loni mi to video přišlo a měl jsem to taky vypnuté.
@arnold: ja to taky neměl a zapl to az teď. Ono to asi bude beze změny, kdyz Sony nemelo od nas souhlas ty data shromazdovat. Tak holt příští rok no.
to jsem teda povolené neměl, ale teď už jo, ačkoli je to beze změny.
Tem co to hazi tu hlasku, tak pravdepodobne nemate povolený v psku rozšířené sbirani dat. Je to v nastaveni - data zarizeni/zdravi a bezpečnost - data zařízení. A tam je potřeba mit povolene dodatecna data
věk se zadává tady po přihlášení, resp. úprava profilu
link
což jsem udělal, mám ho nastavený dobře, zkoušel jsem to přes tablet, ale stejně to furt háže chybu.
@Bamboocha909: To je špatný.
Furt to háže:„PLAYSTATION 2019 Wrap-Up je k dispozici pouze na vybraných místech. Uživatelé musí být starší 18 let a pro rok 2019 musí mít do 10. prosince odehráno více než 10 hodin hraní her.“ Tak si říkám, kde se na PSN účtu zadává věk? Ani v Playstationu, ani na webu, ani v appce... však to nikde není. Nebo snad určují plnoletost podle kreditky? Jížní Morava je out? Nebo kde je k...a problém? 😼
1. GTS - 205 hod2. R6 Siege - 155 hod3. Killing Floor 2 - 73 hod
A nebýt místní sekty lopat, vypadal by ten seznam trochu jinak.
1591 hodin Ale viděl jsem borce co měl 2000 jen v RDR2
@Ergonaut69: Normalne chrome na telefonu bez problemu.
Nefunguje. Jde to někomu na Androidu nebo to honíte přes PC?
Death Stranding - 142 Days Gone - 121Hitman 2 - 109Celkove - 802
Paladins 361Death stranding 60Sekiro 51
@Insertcoin, @Bamboocha: prostě jenom špatné návyky ještě z dob sucha na Xboxu, tam jsou takováto a ještě nižší statistická číslíčka naprosto běžně k vidění. Kde nic není, ani......
1. Bloodborne 1 001 hodin
2. Death Stranding 162 hodin
3. Sekiro 147 hodin
@Oli shu: Ne to hrajes jen malo :-D
@Oli shu: To jsou hodne amatersky cisla :D
Taky mi to nefunguje.
U mě:
1. Battlefield V - 348h2. The Division 2 - 76h3. The Witcher 3 - 50h
Za me vyhralo NHL
NHL 19 - 776hNHL 20 - 75hSekiro - 20h
PLAYSTATION 2019 Wrap-Up
AC Odyssey 123h
Days Gone 81h
Ghost Recon Breakpoint 81h
2608 hodin
odehráno 335dní
136hodin PSVR
80 hodin online
14hodin nejdelší v kuse ...
nejdelší můj stream na Youtube je Death Stranding 9h:57 minut v kuse.
Trofeje:
16platina/135gold/433silver/1665bronz
jinak statistiku mám i zde:
link
Tyhle statistiky by měla ps4 ukazovat v menu. Nevím proč tam tyhle data člověk nemůže zobrazovatV podelanym telefonu si to můžu zobrazit a v herní mašině se z toho dělá něco úžasného co se posílá jednou ročně
Když jsem viděl své statistiky, tak jsem se upřímně zasmál. Něco podobného jsem čekal, ale že to bude až takový nářez to vážně ne. :-D
1. Infamous Second Son - 32 hodin2. Spyro Reignited trilogy - 23 hodin3. Ape Escape - 21 hodin
7 Různých her
Nejoblíbenější téma: Akce/dobrodružství - 5 her
Celkem hodin v režimu pro jednoho hráče: 88online: 0PS VR: 0
Celkem 131 trofejí z toho 2 platinové.
PS: Odměny jsou funkční přes odkaz na UK Playstation blogu.
no uz mi to ide1- Overwatch 949hod2-Borderlands 3 152hod3-Wildlands 140hod2028hod hrania budem to musiet obmedzit787 hod online
@NNova: Já už taky ne. :D Zkusím ráno.
1) Kingdom Come Deliverance - 177 hodin2) Death Stranding - 90 hodin3) Hollow Knight 74 hodin
Parádní herní rok.
Jj. potvrzuju, možná je to přetížený, nejdřív jsem měl taky ten úkol "podívat se" nesplněno, pak se to chytlo. Dole je ta odměna, klikl jsem vybrat, přehodilo mne to na účet, uplatnit reedem code, to už tam bylo přednastavený a odměna bylo několik avatarů a téma. V pesině potom je to jak se mění avatary a téma uložený v těch výběrech.
Já mám loni 11 spuštěných her, 1200 hodin celkem ve 248 dnech, nejoblíbenější téma závody, nejdelší zátah 13 hodin, nejčastěji hraju v úterý odpoledne a pořadí loni bylo:
1) Divočina 355 hodin2) GTS 2783) WT 253Předloni byl vítěz KCDTy jo, to je dobrá věc ta statistika. Jsem zvědavej, která hra získá zlatýho herníka letos.:-)
@SteveHood: vydrz chvilku, pak se aktivuje, me taky slo aktivovat asi hodinu potom co jsem se na to dival.
Jak ho získat? Jelikoz v odmenach mam jen nesplnenou ulohu. :D
Jinak na konci je tam i odměna. Získáte avatar a téma. Dostal jsem kod k zadání na PS store, zatím jsem nezkoušel co to je.
1. Kerbal space program - 239 h :-D2. Anthem - 206h3. Borderlands handsome collection - 176 h
307 dni1688 hodin
1101 trofeji22 platin
42 ruznych her
Nejdelsi zatah 10h1280 h mistne408 h online
No a je tu 2020 pred nami :-)
Mě to špatně spočítali, akorát tam mám hry s PSvita (stará 2 měsíce)... Trofeje asi všechny 361 a celkem 19hodin Tak sem to samozřejmě ukázal ženě že to není vůbec špatný a není to jak říká že u toho sedím každej den...👍
No tvl, druhy misto moje dcery a jeste navic na PS3
1.Sekiro shadows die twice 194 hodiny2.Lego marvel superheroes 193 hodiny3.Dark souls III 151 hodiny 33 hry 355 trofeje 1470 hodiny
Během roku jste odehráli266 dní 1807 hodin místně3 hodin v ps vr41 hodin online15 hodin - nejdelší herní zátah
Odehráno 293 dní. 2026 hodin v 90 hrách.1. Apex: Legends - 578 Hodin
2. Zaklínač 3 - 176 Hodin
3. Death Stranding - 91 Hodin
906 nových trofejí z toho 15 platin.
Nejdelší zátah - 8 Hodin.
též mi to nejde, viz hláška :
"PLAYSTATION 2019 Wrap-Up je k dispozici pouze na vybraných místech.
Uživatelé musí být starší 18 let a pro rok 2019 musí mít do 10. prosince
odehráno více než 10 hodin hraní her."
Určitě jsem nahrál víc než 10 hodin
a kdeze sa to prihlasujete ved v cz je to nedostupne aspon to mi pise a na blogu mi pise hluposti ze najviac som hral destiny 2 620hod no ked si spominam tak v skutocnosti max 50 hod som tomu dal.
Trochu se bojim to sem napsat, protože většina zdejších hráčů bere hraní sportovních her jako nějaký zlo, ale asi je mi to vlastně jedno Ještě dva roky zpátky by to vypadalo úplně jinak a jako trophy hunter bych měl všeho víc, ale už mě ten zápal opustil a tolik už tomu hraní klasickýchc AAA her nedávám, takže už je pro mě hraní spíš relaxem
1. Fifa 19 - 416 hodin 2. Fifa 20 - 104 hodin3. Apex Legends - 83 hodin
Celkem jsem během 306 dní spustil 35 her a nechal tam 1765 hodin. Nejčastěji jsem hrál v klidu v sobotu odpoledne a získal 340 trofejí. Jsem prej sportovní fenomén
U mě 220 dní jsem nahrál 2733 hodin ve 29 hrách.
1. Widle - 140h
2. WoW L - 58h
3. Gemes of War 48h
a 65 nových trofejí a 13 hodin v jedné hře na jeden zátah.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.