Nezařazené

PlayStation 2019 Wrap-Up (40)

• Simple.33
    Simple.33

Platina bloodborne Platina dark souls Platina dark souls 2 Platina dark souls 3Platina hod of warNebudu psát čas, ale bylo to hodne hodin.. Žena chodila spát s miminem každý den kolem osmý, byla spousta času

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢
    1

Ja to mel vyple a mrzi me to, byla by to opet vysoka cisla Data to alespon vzalo z PS3 a Vity, ktere obcas provetram.

1. God of War: Collection volume 2 - 15 hodin2. Singularity - 12 hod.3. Aliens: Colonial Marines - 10 hod.

448 trofeji

Nejcasteji hrano v nedeli vecer

• Rohlais
    RohlaisPS5 / SD / PC
    1

@m42ar: ja to mel jak ty, ale pro tenhle rok to asi bylo potreba mit zaply. Pisou to na PlayStation blogu link

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉
    1

Já taky já taký...Odehráno 1012h78herNejdelší herní zátah 12hNejvíc utery večer 😃259dni1dayZ 204h2Cod mw(remaster) 1203Cod mw 90

• mazar
    mazarPS remasterrace

@Rohlais: Nastavené jsem to neměl to je pravda, ale loni mi to video přišlo a měl jsem to taky vypnuté.

• Rohlais
    RohlaisPS5 / SD / PC

@arnold: ja to taky neměl a zapl to az teď. Ono to asi bude beze změny, kdyz Sony nemelo od nas souhlas ty data shromazdovat. Tak holt příští rok no.

• arnoldKONDAR
    arnold

to jsem teda povolené neměl, ale teď už jo, ačkoli je to beze změny.

• Rohlais
    RohlaisPS5 / SD / PC

Tem co to hazi tu hlasku, tak pravdepodobne nemate povolený v psku rozšířené sbirani dat. Je to v nastaveni - data zarizeni/zdravi a bezpečnost - data zařízení. A tam je potřeba mit povolene dodatecna data

• arnoldKONDAR
    arnold

věk se zadává tady po přihlášení, resp. úprava profilu

link

což jsem udělal, mám ho nastavený dobře, zkoušel jsem to přes tablet, ale stejně to furt háže chybu.

• Ergonaut69
    Ergonaut69🔸PS4Pro🔸

@Bamboocha909: To je špatný.

Furt to háže:„PLAYSTATION 2019 Wrap-Up je k dispozici pouze na vybraných místech. Uživatelé musí být starší 18 let a pro rok 2019 musí mít do 10. prosince odehráno více než 10 hodin hraní her.“ Tak si říkám, kde se na PSN účtu zadává věk? Ani v Playstationu, ani na webu, ani v appce... však to nikde není. Nebo snad určují plnoletost podle kreditky? Jížní Morava je out? Nebo kde je k...a problém? 😼

• fuffcz
    fuffcz🎮💙
    3

1. GTS - 205 hod2. R6 Siege - 155 hod3. Killing Floor 2 - 73 hod

A nebýt místní sekty lopat, vypadal by ten seznam trochu jinak.

• Osiris
    Osiris

1591 hodin Ale viděl jsem borce co měl 2000 jen v RDR2

• Bamboocha909
    Bamboocha909PS5
    1

@Ergonaut69: Normalne chrome na telefonu bez problemu.

• Ergonaut69
    Ergonaut69🔸PS4Pro🔸

Nefunguje. Jde to někomu na Androidu nebo to honíte přes PC?

• Starky
    StarkyNaughtyGod
    1

Death Stranding - 142 Days Gone - 121Hitman 2 - 109Celkove - 802

• robinhocz
    robinhoczKupPlaystation
    1

Paladins 361Death stranding 60Sekiro 51

• Thing
    ThingMaiden Astraea
    3

@Insertcoin, @Bamboocha: prostě jenom špatné návyky ještě z dob sucha na Xboxu, tam jsou takováto a ještě nižší statistická číslíčka naprosto běžně k vidění. Kde nic není, ani......

1. Bloodborne 1 001 hodin

2. Death Stranding 162 hodin

3. Sekiro 147 hodin

• Bamboocha909
    Bamboocha909PS5

@Oli shu: Ne to hrajes jen malo :-D

• Insertcoin
    Insertcoin👌
    1

@Oli shu: To jsou hodne amatersky cisla :D

• mazar
    mazarPS remasterrace

Taky mi to nefunguje.

• Slim Jim
    Slim Jim

U mě:

1. Battlefield V - 348h2. The Division 2 - 76h3. The Witcher 3 - 50h

• Zakoush
    Zakoush
    2

Za me vyhralo NHL

NHL 19 - 776hNHL 20 - 75hSekiro - 20h

• MichaelV
    MichaelVŠumava
    1

PLAYSTATION 2019 Wrap-Up

AC Odyssey 123h

Days Gone 81h

Ghost Recon Breakpoint 81h

2608 hodin

odehráno 335dní

136hodin PSVR

80 hodin online

14hodin nejdelší v kuse ...

nejdelší můj stream na Youtube je Death Stranding 9h:57 minut v kuse.

Trofeje:

16platina/135gold/433silver/1665bronz

jinak statistiku mám i zde:

link

• maranelo
    maraneloN💩SR💩T!
    9

Tyhle statistiky by měla ps4 ukazovat v menu. Nevím proč tam tyhle data člověk nemůže zobrazovatV podelanym telefonu si to můžu zobrazit a v herní mašině se z toho dělá něco úžasného co se posílá jednou ročně

• Garfi99
    Garfi99Návody
    1

Když jsem viděl své statistiky, tak jsem se upřímně zasmál. Něco podobného jsem čekal, ale že to bude až takový nářez to vážně ne. :-D

1. Infamous Second Son - 32 hodin2. Spyro Reignited trilogy - 23 hodin3. Ape Escape - 21 hodin

7 Různých her

Nejoblíbenější téma: Akce/dobrodružství - 5 her

Celkem hodin v režimu pro jednoho hráče: 88online: 0PS VR: 0

Celkem 131 trofejí z toho 2 platinové.

PS: Odměny jsou funkční přes odkaz na UK Playstation blogu.

• Kakadouch
    KakadouchPS5-NSW
    2

no uz mi to ide1- Overwatch 949hod2-Borderlands 3 152hod3-Wildlands 140hod2028hod hrania budem to musiet obmedzit787 hod online

• SteveHood
    SteveHoodPS5

@NNova: Já už taky ne. :D Zkusím ráno.

• LGT
    LGT
    1

1) Kingdom Come Deliverance - 177 hodin2) Death Stranding - 90 hodin3) Hollow Knight 74 hodin

Parádní herní rok.

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat
    3

Jj. potvrzuju, možná je to přetížený, nejdřív jsem měl taky ten úkol "podívat se" nesplněno, pak se to chytlo. Dole je ta odměna, klikl jsem vybrat, přehodilo mne to na účet, uplatnit reedem code, to už tam bylo přednastavený a odměna bylo několik avatarů a téma. V pesině potom je to jak se mění avatary a téma uložený v těch výběrech.

Já mám loni 11 spuštěných her, 1200 hodin celkem ve 248 dnech, nejoblíbenější téma závody, nejdelší zátah 13 hodin, nejčastěji hraju v úterý odpoledne a pořadí loni bylo:

1) Divočina 355 hodin2) GTS 2783) WT 253Předloni byl vítěz KCDTy jo, to je dobrá věc ta statistika. Jsem zvědavej, která hra získá zlatýho herníka letos.:-)

• Chesse
    ChesseUbiFan
    3

@SteveHood: vydrz chvilku, pak se aktivuje, me taky slo aktivovat asi hodinu potom co jsem se na to dival.

• SteveHood
    SteveHoodPS5
    1

Jak ho získat? Jelikoz v odmenach mam jen nesplnenou ulohu. :D

• gumos22
    gumos22Učitelskej
    1

Jinak na konci je tam i odměna. Získáte avatar a téma. Dostal jsem kod k zadání na PS store, zatím jsem nezkoušel co to je.

• Bamboocha909
    Bamboocha909PS5
    3

1. Kerbal space program - 239 h :-D2. Anthem - 206h3. Borderlands handsome collection - 176 h

307 dni1688 hodin

1101 trofeji22 platin

42 ruznych her

Nejdelsi zatah 10h1280 h mistne408 h online

No a je tu 2020 pred nami :-)

• Fanda75
    Fanda75PS5
    3

Mě to špatně spočítali, akorát tam mám hry s PSvita (stará 2 měsíce)... Trofeje asi všechny 361 a celkem 19hodin Tak sem to samozřejmě ukázal ženě že to není vůbec špatný a není to jak říká že u toho sedím každej den...👍

• PureXena
    PureXenaArch Enemy
    1

No tvl, druhy misto moje dcery a jeste navic na PS3

1.Sekiro shadows die twice 194 hodiny2.Lego marvel superheroes 193 hodiny3.Dark souls III 151 hodiny 33 hry 355 trofeje 1470 hodiny

Během roku jste odehráli266 dní 1807 hodin místně3 hodin v ps vr41 hodin online15 hodin - nejdelší herní zátah

• SteveHood
    SteveHoodPS5
    1

Odehráno 293 dní. 2026 hodin v 90 hrách.1. Apex: Legends - 578 Hodin

2. Zaklínač 3 - 176 Hodin

3. Death Stranding - 91 Hodin

906 nových trofejí z toho 15 platin.

Nejdelší zátah - 8 Hodin.

• arnoldKONDAR
    arnold
    4

též mi to nejde, viz hláška :

"PLAYSTATION 2019 Wrap-Up je k dispozici pouze na vybraných místech.

Uživatelé musí být starší 18 let a pro rok 2019 musí mít do 10. prosince

odehráno více než 10 hodin hraní her."

Určitě jsem nahrál víc než 10 hodin

• Kakadouch
    KakadouchPS5-NSW
    1

a kdeze sa to prihlasujete ved v cz je to nedostupne aspon to mi pise a na blogu mi pise hluposti ze najviac som hral destiny 2 620hod no ked si spominam tak v skutocnosti max 50 hod som tomu dal.

• Munky
    Munky
    2

Trochu se bojim to sem napsat, protože většina zdejších hráčů bere hraní sportovních her jako nějaký zlo, ale asi je mi to vlastně jedno Ještě dva roky zpátky by to vypadalo úplně jinak a jako trophy hunter bych měl všeho víc, ale už mě ten zápal opustil a tolik už tomu hraní klasickýchc AAA her nedávám, takže už je pro mě hraní spíš relaxem

1. Fifa 19 - 416 hodin 2. Fifa 20 - 104 hodin3. Apex Legends - 83 hodin

Celkem jsem během 306 dní spustil 35 her a nechal tam 1765 hodin. Nejčastěji jsem hrál v klidu v sobotu odpoledne a získal 340 trofejí. Jsem prej sportovní fenomén

• VítekŠ
    VítekŠNTW-20
    2

U mě 220 dní jsem nahrál 2733 hodin ve 29 hrách.

1. Widle - 140h

2. WoW L - 58h

3. Gemes of War 48h

a 65 nových trofejí a 13 hodin v jedné hře na jeden zátah.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.