Ostatní konzole

Playstation 2 - HDMI kabel (11)

• RobertHammer
    RobertHammerEXPERT AA

ja mam taky ps2 , nedavno jsem si ji koupil od typka , tak asi koupim taky ten Komponetni kabel , protoze ted jedu cez normal AV kabel + Scart

btw nedavno jsem dohral Killzone 1 a je to skvela hra

• libis
    libis

Děkuju všem, budu kupovat PS2, abych si mohl zahrát staré PS2 hry a chtěl jsem mít jistotu, že to na ten LCD monitor připojím, abych nevyhazoval peníze.. Díky.

• PEPE
    PEPEJoe_TheSlow

Píše se to v návodu k použití mojí ps3 i TV a taky je to moje osobní zkušenost. Ale to je jedno, protože jak píše Maggot.... . Zkrátka ten kabel zvládne víc než ps2.

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Pepe: ps3 umoznuje pri YUV zvolit rozliseni az do 1080p. Proc by to tam bylo, kdyz by fungovalo jen 1080i?

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Z osobní zkušenosti vim, že PS2 připojená k LCD přes komponent vypadá skokově o hodně líp jak skrz SCART, nebo RGB SCART, některý hry pozdější generace navíc podporujou progresivní vykreslování (480p), což nepustíš jinak, než přes komponent.

• PEPE
    PEPEJoe_TheSlow

Mám vyzkoušeno na ps2 i ps3. Jede max do1080i.

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Obraz by mel jit az do fullHD, tedy 1080p. Jestli bude rozdil oproti digitalnimu HDMI ti nepovim, nezkousel jsem. Tipuju ale, ze pokud ano, tak zanedbatelny.

link

link

Osobne bych vzal kvuli stineni tenhle:

link

• libis
    libis

Mohl bych poprosit o nějaké přesné odkazy na ten komponentní kabel? A v jaké kvalitě bude obraz vypadat?

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Nelze... nejlepším řešením, jak propojit PS2 s TV / Monitorem je skrz komponentní kabel. Ten se dá naštěstí koupit za pár korun.

• sten32
    sten32loading...

lol tak to určite nie [s6]

• libis
    libis

Zdravím, sice jsem hledal (a nenašel), ale zeptám se odborníků: Lze nějak propojit PS2 přes HDMI kabel? LCD má ještě mimo HDMI vstupu i vstupy DVI a VGA. Lze to nějak propojit?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.