z prvního ročníku je asi 5 fotek co máme:-) jinak to tehdy fotil někdo z PlayCentra a fotky byly na sony-playstation . Pokud ti stačí těch 5 fotek tak normálně najeď na stránky play3day cz. Jsou v sekci srazy.
Prosím všechny pamětníky prvního srazu Play3Day z roku 2008, vím že je to už strašně dlouho ale jdou někde najít na netu fotky? Našel jsem jen z druhého ročníku. Už je to nějaký pátek a moc lidí tu asi z tý původní skupiny není, ale kdyby někdo věděl o někom kdo má ty fotky, byl bych za ně moc rád. Díky za jakékoliv info
Z Prahy jedeme s Jack Radcliffem a Gangsta_Morkym. ConanVJ bohužel nepojede. Jinak nevím jak se budu chytat v Tekkenovi, v poslední době jsem nehrál v podstatě nic jiného než RPG.
to je zasejic ''nejinteligentnější komentář'', který jsem po dlouhé době četl. jsi už na 2 místě hned po Lampsovi :D. btw. až dostaneš v Tekkenovi na prdel budeš mluvit jinak! [s6] [s6]
Tento rok pravdepodobne neprídem, viem že nikomu chýbať nebudem, prave naopak [s6] nemám čas ani hrať a nie ešte ísť do čiech, [s1] tak prajem priemnu zabavu
adadfefek: Tak jsem ze Vsetína takže to mám kousek a jel bych autem ještě s jedním kámošem co má zájem...jinak jak se vlezu do 4000kč tak je to úplně na pohodu [s1] PS: společnice raději na hraní než do pokoje:DDD
Druppi: viz. výše... rád bych jel aspoň na jeden sraz, důležité je pro mě kdo pojede a pak taky jak mi vyjde práce atd. Tebe, Reka, Conana, Primala, Smashe, Rasomasa a spoustu dalších bych určitě uvítal.
>>Andress: zalezi na tom, jak si chces uzit. Pokud budes pit jen vodu a jist suchy rohliky, tak se do tisicovky vejdes, ale jestli tam budes od patku do nedele, kazdou pulhodinu v plnem sale zarves "piti na me" a na noc si do pokoje vezmes nejaky tri ctyri spolecnice, tak ta utrata bude trosku vyssi :)
Play3Day (76)
Robitus: Díky, vím že jich bylo hodně ale ty už jsou asi navždy ztracený
z prvního ročníku je asi 5 fotek co máme:-) jinak to tehdy fotil někdo z PlayCentra a fotky byly na sony-playstation . Pokud ti stačí těch 5 fotek tak normálně najeď na stránky play3day cz. Jsou v sekci srazy.
suchac: Právě že od něho jsem našel fotky až od druhého ročníku, ale první snad nikde není
Prosím všechny pamětníky prvního srazu Play3Day z roku 2008, vím že je to už strašně dlouho ale jdou někde najít na netu fotky? Našel jsem jen z druhého ročníku. Už je to nějaký pátek a moc lidí tu asi z tý původní skupiny není, ale kdyby někdo věděl o někom kdo má ty fotky, byl bych za ně moc rád. Díky za jakékoliv info
mno uvidím, letos se začíná celkem dařit, tak by to snad i šlo :)
Tesim se jedu urcite [s14][s14]
odkaz na info o Play3Day
link
Conan nejede vůbec? Tak to mám celkem rozhodnuto, zda jet nebo ne... Tak třeba příště.
Z Prahy jedeme s Jack Radcliffem a Gangsta_Morkym. ConanVJ bohužel nepojede. Jinak nevím jak se budu chytat v Tekkenovi, v poslední době jsem nehrál v podstatě nic jiného než RPG.
Hledám zájemce z okolí Klatov - Plzně co se chtějí zůčastnit letošního Play3Day.
Auto mám prázdný, přiďte se domluvit na e-mail:BananRoman@seznam.cz nebo napište PM
Za to nemuzu, ze holky nehrajou. Kdyz jim pripada zajimavejsi cely den prolizat obchody, tak jim fakt neni pomoci :)
Ty holky z Playboye tam samozrejme necekam, ale nejaky flasky tam snad budou, nejlip plny :)
Koukám, že se to tu zvrhlo :-D
Že by bylo o srandu postaráno? [s6]
Áááha... tak teď už to chápu... [s6] [s6] [s6]
Janinko neboj, zalováme k hasičům. :D
Nechci vám kazit vaše nadšení, ale obávám se, že sestava z Playboye tam opravdu nebude a samotných holek tam asi bude taky poskrovnu... [s6]
to abych si na P3D vzal kameru :D
NE! Oblecene komplet, svliknu si je sam :)
REK: a ještě dle vlastního výběru že? :) ovšem měli by začít s 50% méně oblečení než ty. :D
Nejkrasnejsi hra na svete je flaska s kompletni sestavou holek z posledniho cisla Playboye :)
[s6] Letos budou v raži chytrolini.Buzz kviz je připraven i když nejkrasnějši hra na světě je fotbal(samozdrřejmě že PES)
to je zasejic ''nejinteligentnější komentář'', který jsem po dlouhé době četl. jsi už na 2 místě hned po Lampsovi :D. btw. až dostaneš v Tekkenovi na prdel budeš mluvit jinak! [s6] [s6]
>>adadfefek: do skoly nechod, jdi do skolky, tam je to lepsi :)
v pátek se hraje v sobotu spí a v neděli pije. :D
Taky přemišlim kdy přijed,ale nejspiš v sobotu dopoledne,pač v patek se stejně jenom sosa a ja už 4 den nepiju. [s6]
já někdy chodím spát když normální člověk pracuje :D a to jen díky PS3 <3
ja su z MS kraje a slysim neco takoveho poprve(spis ctu)net mam necely rok ale tam se musim ukazat,zvlaste kdyz chodim spat s ovladacem v ruce :D
REKU v kolik tam tak přijedeš? Přemýšlím, jestli vůbec jít v pátek do školy. [s4]
PD3III is only JOKE! Are you sleeping noob? [s4]
A jeeee, boss of kozlovice nas pocti svou navstevou... :)
Ty chodíš do školy v sobotu a v neděli?Byl jsi nejmladší ze všech a taky z největší dálky..obdivuhodné
IZZA ,doufam ze dorazis,je to predevsim tvoje zasluha se si neco takoveho vymyslel.Prvni rocnik byl nezapomenutelny
Přes PSN to je k hovnu... Není nad osobní setkání. :)
gambrimus:ved sme sa tam pred rokom ani poriadne nestretli a COD si možeme zahrať aj cez PSN :-)
Cerms:Tak hold škola ma teraz prednosť a nemožem vynechať ani jeden deň :-(
na 99% se tež přidu ukázat a možna i něco víc...anebo taky vůbec nic :D :P ;)
Druppi: já chtěl spíš slimku... [s8]
Sten 32 : No neblázni . To je moc velká škoda se nezůčastnit. A já s tebou počítal na 100% . To nám přece nemůžeš udělat [s13] .
sten32...ja škoda že nepřijedeš,já se těšil [s13]
adadfefek: kamos ted chce prodat jeho 60GB verzi.Ma tam jeste starej firm, nebyl vubec pripojenej k netu.:) Mam se zeptat na cenu?
Když pojede NESER tak to bude stát za to! Tenhle týpek chlastal ještě v plínkách! :) Viď ty THC mistře... :)
btw.: s tím žrádlem atd. jse si dělal samozřejmě prdel, jo ale beru si prachy, kdyby se tam chtěl někdo zbavit svého PS3 nebo nějakých her! :)
btw2.: gambáče a bzunka zvu na panáka ;)
jede Druppi jedu já , aspoň tu holčičku konečně poznám.. :P a mmaattess by moch taky jet.. chci zase ten jeho RUM z 1. srazu !! :D
vzhledem k tomu ze se asi letos nekona metalmania fest tak se tam letos snad ukazu :) dedek buldok74 prislibil taky ucast. :)
Tento rok pravdepodobne neprídem, viem že nikomu chýbať nebudem, prave naopak [s6] nemám čas ani hrať a nie ešte ísť do čiech, [s1] tak prajem priemnu zabavu
adadfefek: Tak jsem ze Vsetína takže to mám kousek a jel bych autem ještě s jedním kámošem co má zájem...jinak jak se vlezu do 4000kč tak je to úplně na pohodu [s1] PS: společnice raději na hraní než do pokoje:DDD
Taky asi pojedu mam to 120 km to neni tak daleko tak mně asi čekejte ale ještě neni nic jsiteho se na vás tešim. Doufma že tam bude par lidi...
veks: Já ještě na P3D nebyl tak uvidim podle kámošů kdo tam bude
Druppi: viz. výše... rád bych jel aspoň na jeden sraz, důležité je pro mě kdo pojede a pak taky jak mi vyjde práce atd. Tebe, Reka, Conana, Primala, Smashe, Rasomasa a spoustu dalších bych určitě uvítal.
>>Andress: zalezi na tom, jak si chces uzit. Pokud budes pit jen vodu a jist suchy rohliky, tak se do tisicovky vejdes, ale jestli tam budes od patku do nedele, kazdou pulhodinu v plnem sale zarves "piti na me" a na noc si do pokoje vezmes nejaky tri ctyri spolecnice, tak ta utrata bude trosku vyssi :)
Jj, jedu:) Jedes tez?
A ty Druppi jedeš?
Minule to stalo nejakejch 400/noc/snidane.Uplne v pohode s penezma.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.