Nezařazené

Play3day 2016 (51)

• m@rco
    m@rco

ještě dam odkaz na fotky z letošního ročníku sem link

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Někteří lidi jsou tam již od včerejška. Viď DUC DUC mane :D.

Někteří pak ode dneška. Viď Cony, the bruderrr ;).

No a zblytek přijede zítra. A někteří aj v sobotu :-). To už ale budou všichni běhat po zeleném pažitu a nahánět pastu a spol. :-)-

• pastic
    pastic

MC přijed kolem 5.Vem spidermana a postav se u vchodu do hotelu.

• Dawwer
    DawwerTOBELL

BUZZ nabalen :-). Akorát se nám trochu komplikují pásky, snad to ale dáme nějak do kupy. Pokud ne, dáme si Retro s papírovýma :-).Budu vyjíždět v pátek poo, v autě mám volno pro 5 - 6 lidí. Mohu tedy někoho nabrat po cestě - Džeseník - Bruntáli - Leskovec n.m. - Vítkov - Odry - ValMez.

• pastic
    pastic

TLOU beru

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

Jinak kluci jestli někdo můzěte tak vemte prosim nekdo jedno Black Ops 3 a jeden Tlous:) jinak mame snad vsechy hry pokud vezme Dawer Buzz kviz:-)

• pastic
    pastic

jo,už to jede

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

Stránky by měli fungovat, jinak počasí?snad ně začne sněžit:-)

• PEPE
    PEPEJoe_TheSlow
    1

Jaké chystáte počasí?

• Dawwer
    DawwerTOBELL

pasta: Mě stránky jedou, hned jsem ho tam dopsal ;).

• pastic
    pastic

Nevím jestli můj synek má zadaný Nick. Píše mi to že na stránkách se pracuje. Jináč kdyby tam nebyl zaregistrovaný tak nick má disko8

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Zdar fšici, kdo ještě nedoplnil svůj nick kvůli pásce, nechť tak prosím neprodleně učiní. A to nejpozději do pondělního rána, protože pak jdou pásky do výroby. Nick prosím zadávejte vlevo na tomto linku:

link

• Dawwer
    DawwerTOBELL
    1

Pasta: Tak to je paráda!Zuřivá řecká mlátička: V klidu to dáš ;). Já mám dva tejdny starou dceru ;).

tupac: Samé skvělé zprávy :-). Doufám že tam budou aj nějaké postavy v životní velikosti z Dead or Alive :-).

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

Syna vem sebou:-) jinak Sony nám zítra odešle balíček plnỳ cen do turnajú:-)

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Tak rad bych za vama dojel :( .. Jen mam mesic narozenyho syna a neklapne to asi sakra :(

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

to je pěkné :)

• pastic
    pastic

Letos každý kdo se zůčastní některého turnaje na Play3day obrží dárek: triko s logem

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

njn, co se dá dělat :)

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

tak jako cony, ja se letos rozhodnu přijet a ty hned takové negativní zprávy? :D

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

Malá nápověda na jaké turnaje se můžete těšit link

• pastic
    pastic

Conan,tak to jsem zvědavy.

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Já na chlastání prdím, stroha neberu, to už nepiju :)

• Plejstik3
    Plejstik3NEŘEŠ :-)

To už je tady další ročník PLAY3DAY? Safra, ten čas letí. Říkal jsem si, že bych se zase po pár letech zastavil, ale to by tahle akce musela být o týden, dva později, jelikož jsem v tuhle chvilku nepojízdnej. Ale ještě neházím flintu do žita. Když bude dobrá konstelace hvězd a zadaří se mi do 10.března poskládat mýho Maxíka, tak rád přifrčím na kus řeči

Xpastic.. Fajnový foto-sestřih. Na to, že jde o Tvůj první video počin v životě, tak velice dobrá práce

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

Tak kdo budete chtít, tak se už můžete zapsat na našich stránkách www.play3day.cz :-)Jinak Dawwere díky moc:-)

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

No udělej nějaké ať máš s tím co nejméně práce:-) Já se můžu na webu udělat něco na ty prezdívky na ID pásky:-)

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Jj, snad na to nezapomenu :-). Už bychom zase měli začít sbírat jména na pásky, eště nevím, jaké letos vůbec budou :).

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

dawwer tak to by bylo naprosto parádní:-)

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Buzze vezmu i se čtyřma bezdrátama ;).

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

No s tím Buzzem nevím nevím já ho prostě nikde nemůžu najít:-D ovladače mám dokonce i obal jen ta placka mi chybí:-D

• pastic
    pastic

joui ,mám to naplanované takhle:pátek chlastání+Buzz,sobota možná Painbal(zaleží na pátku) bazén ,sauna a odpoledne FIFA turnaj a rozbíječka v Tekenu

• joui11
    joui11

A co budeš dělat po té moji třetí?

• pastic
    pastic

Ja budu rodit s Conanen po druhé flašce Stroha

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!
    1

Marceli tak to mě mrzí, tak třeba se během roku sejdem jinde :)Vejt pro všechny, doraž :)Daniku tak přeju ať vše dopadne bez problémů a jste všichni zdraví :)

• Vejt
    VejtBBQ

Zdarec,

akce je otevřená pro všechny, či jen pro určitý okruh lidí?

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

Chlapy ja asi nakonec nedojedu, protoze dnes jsme si s drahou uvedomili ze tento termin jdeme na koncert :(

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Pasticu videjko luxus :) Nevím jestli budu tahat nějakej chlast :)

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

Joo to jaou vzdycky plany s paitballem :D to planuju uz nekolikaty rok. A furt nic...

• Predicktor soky
    Predicktor sokyOld shatterhand

Mno nemám to daleko, aj bych přijel na panáka :)

• pastic
    pastic

Já bych chtěl letos vyzkoušet Paintbal. Doufam ,že v sobotu ráno nebudu ještě na kaši

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

Dal bych tam turnaj v rocket league. Nejlepsi fotbalova hra :D (pro me)

• pastic
    pastic

m@rco,právě ,že nic moc.Chtěl jsem to nechat udělat profikem,ale neměl čas.Tak jsem to zpíchnul za 3 hodky.Letos budou pěkné ceny v turnajích,tak už třeba začít trénovat.Letos musím potrénovat i Teken abych vám mohl rozhodit sandál.

• m@rco
    m@rco

video velmi pěkné... xpastic: zasloužíš si pochvalu před nastoupenou jednotkou :)btw. rezervace pokoje potvrzena. doufám, že vše půjde dle plánu a na večírek se dostanu už ve čtvrtek

• pastic
    pastic

Conan, to musíš obstarat ty. Já dotlacim domácí slivovicu. Jinak co říkáš na to video já jsem to dělal poprvé.

• Buša
    Buša

Já pravděpodobně zase taky dorazím. Když bude s kým. :D

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

squery :D

Pasticu přivezeš Sthoha? :D

Jinak dostalo mě, jak jedna lama, která nikdy na srazu nebyla psala do hromadných zpráv, že nemůže, že má práci. Já ji mám taky a vezmu si dovolenou :D Hold musel by mezi lidi a to by asi nerad :D :D

• pastic
    pastic
    1

Squrenix, jsem se umacknul, píšu na mobilu.

• PEPE
    PEPEJoe_TheSlow

sory

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

squereenix Letos bude Play3day a Bar v jedné místnosti:-D ( přesuneme se do prostor vedle bazénu na místo bývalého nočního Baru ) takže budeme všichni pohromadě .

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

Jinak vás všechny (kluci i holky) zveme na 9. ročník Play3day (jediný Playstation sraz v ČR).Sraz se bude konat od 11.3 do 13.3 2016 , již tradičně v Hotelu Mesit na Horní Bečvě.

Pokud se chcete podívat jak P3D přibližně probíhá, tak se mrkněte na stránky www.play3day.cz , kde jsou v levém dolním rohu , nahraná videa z loňské Play3Day.Turnaje a pěkné ceny jsou zaručeny :-) nejen díky nám,Sony ale hlavně díky xpasticovi.

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

Xpastic ty jsi mě úplně zatlačil do aktualizace webu:-D ale už je hotová.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.