BUZZ nabalen :-). Akorát se nám trochu komplikují pásky, snad to ale dáme nějak do kupy. Pokud ne, dáme si Retro s papírovýma :-).Budu vyjíždět v pátek poo, v autě mám volno pro 5 - 6 lidí. Mohu tedy někoho nabrat po cestě - Džeseník - Bruntáli - Leskovec n.m. - Vítkov - Odry - ValMez.
Zdar fšici, kdo ještě nedoplnil svůj nick kvůli pásce, nechť tak prosím neprodleně učiní. A to nejpozději do pondělního rána, protože pak jdou pásky do výroby. Nick prosím zadávejte vlevo na tomto linku:
To už je tady další ročník PLAY3DAY? Safra, ten čas letí. Říkal jsem si, že bych se zase po pár letech zastavil, ale to by tahle akce musela být o týden, dva později, jelikož jsem v tuhle chvilku nepojízdnej. Ale ještě neházím flintu do žita. Když bude dobrá konstelace hvězd a zadaří se mi do 10.března poskládat mýho Maxíka, tak rád přifrčím na kus řeči
Xpastic.. Fajnový foto-sestřih. Na to, že jde o Tvůj první video počin v životě, tak velice dobrá práce
Marceli tak to mě mrzí, tak třeba se během roku sejdem jinde :)Vejt pro všechny, doraž :)Daniku tak přeju ať vše dopadne bez problémů a jste všichni zdraví :)
m@rco,právě ,že nic moc.Chtěl jsem to nechat udělat profikem,ale neměl čas.Tak jsem to zpíchnul za 3 hodky.Letos budou pěkné ceny v turnajích,tak už třeba začít trénovat.Letos musím potrénovat i Teken abych vám mohl rozhodit sandál.
video velmi pěkné... xpastic: zasloužíš si pochvalu před nastoupenou jednotkou :)btw. rezervace pokoje potvrzena. doufám, že vše půjde dle plánu a na večírek se dostanu už ve čtvrtek
Jinak dostalo mě, jak jedna lama, která nikdy na srazu nebyla psala do hromadných zpráv, že nemůže, že má práci. Já ji mám taky a vezmu si dovolenou :D Hold musel by mezi lidi a to by asi nerad :D :D
squereenix Letos bude Play3day a Bar v jedné místnosti:-D ( přesuneme se do prostor vedle bazénu na místo bývalého nočního Baru ) takže budeme všichni pohromadě .
Jinak vás všechny (kluci i holky) zveme na 9. ročník Play3day (jediný Playstation sraz v ČR).Sraz se bude konat od 11.3 do 13.3 2016 , již tradičně v Hotelu Mesit na Horní Bečvě.
Pokud se chcete podívat jak P3D přibližně probíhá, tak se mrkněte na stránky www.play3day.cz , kde jsou v levém dolním rohu , nahraná videa z loňské Play3Day.Turnaje a pěkné ceny jsou zaručeny :-) nejen díky nám,Sony ale hlavně díky xpasticovi.
Play3day 2016 (51)
ještě dam odkaz na fotky z letošního ročníku sem link
Někteří lidi jsou tam již od včerejška. Viď DUC DUC mane :D.
Někteří pak ode dneška. Viď Cony, the bruderrr ;).
No a zblytek přijede zítra. A někteří aj v sobotu :-). To už ale budou všichni běhat po zeleném pažitu a nahánět pastu a spol. :-)-
MC přijed kolem 5.Vem spidermana a postav se u vchodu do hotelu.
BUZZ nabalen :-). Akorát se nám trochu komplikují pásky, snad to ale dáme nějak do kupy. Pokud ne, dáme si Retro s papírovýma :-).Budu vyjíždět v pátek poo, v autě mám volno pro 5 - 6 lidí. Mohu tedy někoho nabrat po cestě - Džeseník - Bruntáli - Leskovec n.m. - Vítkov - Odry - ValMez.
TLOU beru
Jinak kluci jestli někdo můzěte tak vemte prosim nekdo jedno Black Ops 3 a jeden Tlous:) jinak mame snad vsechy hry pokud vezme Dawer Buzz kviz:-)
jo,už to jede
Stránky by měli fungovat, jinak počasí?snad ně začne sněžit:-)
Jaké chystáte počasí?
pasta: Mě stránky jedou, hned jsem ho tam dopsal ;).
Nevím jestli můj synek má zadaný Nick. Píše mi to že na stránkách se pracuje. Jináč kdyby tam nebyl zaregistrovaný tak nick má disko8
Zdar fšici, kdo ještě nedoplnil svůj nick kvůli pásce, nechť tak prosím neprodleně učiní. A to nejpozději do pondělního rána, protože pak jdou pásky do výroby. Nick prosím zadávejte vlevo na tomto linku:
link
Pasta: Tak to je paráda!Zuřivá řecká mlátička: V klidu to dáš ;). Já mám dva tejdny starou dceru ;).
tupac: Samé skvělé zprávy :-). Doufám že tam budou aj nějaké postavy v životní velikosti z Dead or Alive :-).
Syna vem sebou:-) jinak Sony nám zítra odešle balíček plnỳ cen do turnajú:-)
Tak rad bych za vama dojel :( .. Jen mam mesic narozenyho syna a neklapne to asi sakra :(
to je pěkné :)
Letos každý kdo se zůčastní některého turnaje na Play3day obrží dárek: triko s logem
njn, co se dá dělat :)
tak jako cony, ja se letos rozhodnu přijet a ty hned takové negativní zprávy? :D
Malá nápověda na jaké turnaje se můžete těšit link
Conan,tak to jsem zvědavy.
Já na chlastání prdím, stroha neberu, to už nepiju :)
To už je tady další ročník PLAY3DAY? Safra, ten čas letí. Říkal jsem si, že bych se zase po pár letech zastavil, ale to by tahle akce musela být o týden, dva později, jelikož jsem v tuhle chvilku nepojízdnej. Ale ještě neházím flintu do žita. Když bude dobrá konstelace hvězd a zadaří se mi do 10.března poskládat mýho Maxíka, tak rád přifrčím na kus řeči
Xpastic.. Fajnový foto-sestřih. Na to, že jde o Tvůj první video počin v životě, tak velice dobrá práce
Tak kdo budete chtít, tak se už můžete zapsat na našich stránkách www.play3day.cz :-)Jinak Dawwere díky moc:-)
No udělej nějaké ať máš s tím co nejméně práce:-) Já se můžu na webu udělat něco na ty prezdívky na ID pásky:-)
Jj, snad na to nezapomenu :-). Už bychom zase měli začít sbírat jména na pásky, eště nevím, jaké letos vůbec budou :).
dawwer tak to by bylo naprosto parádní:-)
Buzze vezmu i se čtyřma bezdrátama ;).
No s tím Buzzem nevím nevím já ho prostě nikde nemůžu najít:-D ovladače mám dokonce i obal jen ta placka mi chybí:-D
joui ,mám to naplanované takhle:pátek chlastání+Buzz,sobota možná Painbal(zaleží na pátku) bazén ,sauna a odpoledne FIFA turnaj a rozbíječka v Tekenu
A co budeš dělat po té moji třetí?
Ja budu rodit s Conanen po druhé flašce Stroha
Marceli tak to mě mrzí, tak třeba se během roku sejdem jinde :)Vejt pro všechny, doraž :)Daniku tak přeju ať vše dopadne bez problémů a jste všichni zdraví :)
Zdarec,
akce je otevřená pro všechny, či jen pro určitý okruh lidí?
Chlapy ja asi nakonec nedojedu, protoze dnes jsme si s drahou uvedomili ze tento termin jdeme na koncert :(
Pasticu videjko luxus :) Nevím jestli budu tahat nějakej chlast :)
Joo to jaou vzdycky plany s paitballem :D to planuju uz nekolikaty rok. A furt nic...
Mno nemám to daleko, aj bych přijel na panáka :)
Já bych chtěl letos vyzkoušet Paintbal. Doufam ,že v sobotu ráno nebudu ještě na kaši
Dal bych tam turnaj v rocket league. Nejlepsi fotbalova hra :D (pro me)
m@rco,právě ,že nic moc.Chtěl jsem to nechat udělat profikem,ale neměl čas.Tak jsem to zpíchnul za 3 hodky.Letos budou pěkné ceny v turnajích,tak už třeba začít trénovat.Letos musím potrénovat i Teken abych vám mohl rozhodit sandál.
video velmi pěkné... xpastic: zasloužíš si pochvalu před nastoupenou jednotkou :)btw. rezervace pokoje potvrzena. doufám, že vše půjde dle plánu a na večírek se dostanu už ve čtvrtek
Conan, to musíš obstarat ty. Já dotlacim domácí slivovicu. Jinak co říkáš na to video já jsem to dělal poprvé.
Já pravděpodobně zase taky dorazím. Když bude s kým. :D
squery :D
Pasticu přivezeš Sthoha? :D
Jinak dostalo mě, jak jedna lama, která nikdy na srazu nebyla psala do hromadných zpráv, že nemůže, že má práci. Já ji mám taky a vezmu si dovolenou :D Hold musel by mezi lidi a to by asi nerad :D :D
Squrenix, jsem se umacknul, píšu na mobilu.
sory
squereenix Letos bude Play3day a Bar v jedné místnosti:-D ( přesuneme se do prostor vedle bazénu na místo bývalého nočního Baru ) takže budeme všichni pohromadě .
Jinak vás všechny (kluci i holky) zveme na 9. ročník Play3day (jediný Playstation sraz v ČR).Sraz se bude konat od 11.3 do 13.3 2016 , již tradičně v Hotelu Mesit na Horní Bečvě.
Pokud se chcete podívat jak P3D přibližně probíhá, tak se mrkněte na stránky www.play3day.cz , kde jsou v levém dolním rohu , nahraná videa z loňské Play3Day.Turnaje a pěkné ceny jsou zaručeny :-) nejen díky nám,Sony ale hlavně díky xpasticovi.
Xpastic ty jsi mě úplně zatlačil do aktualizace webu:-D ale už je hotová.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.