to jsi musel nahrát během toho, protože když jsem tahal, tak tam bylo jen sedm souborů :D já si toho nevšiml a říkám si "kurva, já chci trojku, tak proč se mi tahá podruhý čtyřka" :D
No, pokud máte těch videí víc, tak mi to klidně hoďte vše (to platí pro každého, kdo natočil byť jen na mobil), já se nedávno učil s nějakým tím softwarem, tak bych si s tím pohrál a aspoň to využil :)
Musím probrat ty fotky, David se včera rozjel, když si půjčil zrcadlo :)
Tibore, můžeš mi pak poslat to finále tekkena, co točila Markétka? Domlouvali jsme se s Markem, že by jsme to dali do kupy jako PIP s těma reakcema, co natočil on
I já se přidávám s díky všem, co spolupracovali s organizací a všem, co dovalili. je škoda, že na sebe máme vždy tak málo času, ale o to víc je třeba si ty chvíle zábavy spolu užít do poslední minuty a dostat z toho maximum. takže gameskám zdar, uvidíme se zase příště, ať už P3D, či napříč republikou....ďuk ďuk ďuk ďuk ďůůůůk
Letošní akce byla jedna s nejlepších co jsem zažil. Moje poklona patří Tiborovi za organizaci a parádní průběh celé akce. Byli jste vseci super a a budeme se na vás těšit příští rok.[s16]
:-D já raději slivku s vyluhovanýma švestkama:-D jinak jojo to COD se nám bude na 100% hodit jedno nám chybí:-) ještě někdo psal něco o Tekkenu ten by se taky hodil, žádného nemáme může být klidně i Mortal:-D
Prostě si doneste kdo co chcete zásuvek máme habaděj:-)
Letos uděláme GT6 na 4TV (najednou), playseat bude, no prostě závodnická nirvána:-D
A bude i celo víkendová časovka v DC o jedno The Order 1886 :D snad to vše postíháme
Kluci hodím sem pár informací k Sobotnímu Paintballu, v 9:00 musíme být na místě.
Takže odjezd od hotelu 8:30:-)
Budeme mít tarif pro 10 hráčů, jeden tarif stojí 460 Kč.
dohromady 4600 Kč, to znamená že nás na to může být klidně i 20 lidí a potom dojde k rozdělení tarifu 4600 Kč mezi 20 lidí, to je cca 230 Kč za osobu.
V jednom tarifu je 200 kuliček, takže dohromady 2000, ale na 100 % se bude dokupovat počítejte tak dalších 1000 kuliček Když budeme hrát bitvu o Stalingrad:-D
Jedna kulička stojí 1 Kč. takže jsme celkem na 5600 Kč.
Každý by si měl půjčit i oblečení a Masku což je dohromady 80 Kč(můžete mít svoje hadry i masku pokud máte)
Sečteno podtrženo pokud nás pojede 20 výjde nás to na osobu 360 Kč :-)
Což je super cena, a místě se dá koupit pivo,čaj nebo klobásy.
PLAY3DAY 2015 (190)
to jsi musel nahrát během toho, protože když jsem tahal, tak tam bylo jen sedm souborů :D já si toho nevšiml a říkám si "kurva, já chci trojku, tak proč se mi tahá podruhý čtyřka" :D
Metal Lord: myslíš p3d-2010-no3.zip, velikost 369MB, nahraný 1/5/2015?
Marco, teď koukám, chybí tam třetí ročník :)
Marco pecicka, dikes ;)
jak jsem slíbil zde je odkaz na fotky z P3D od prvního ročníku: link
Marco to by byla pecka, mít to vše pohromadě :)
No to bude paráda :) Aspoň budu mít komplet archiv :)
díky. Letos jsem se opravdu překonal :) jpg na uloz.to klidně hodím. Zapátrám v archivu a dám ke stažení fotky od P3D no1 po P3D no8.
m@rco,tak to jsem nečekal,že to bude tak rychle.Paradní fotky,máš u mě příští rok plusko[s6]
@marco: šlo by ty jpegy loupnout na uložto? :)
moje fotky jsou online link
letos dříve než obvykle :)
tak to příště pořádně rozďukáme :D
To jo no, ale zas byly vtipy a dukání :D
Jen tomu chyběla ta voda z loňska :)
Daníku taky díky, že ses stavil :)
Metale to je dobře :D
Cony: Ale jen trošku :D
Náš rozlučkový kroužek se od posledně dost rozrostl :D
No tak šup sem s tím, ať mám i hudební podkres :D
pasťo, na reklamu použijeme ďuk ďuk ďuk a Morkyho, jak prstem ukazuje na Mesit :D
Jinak letošní neoficiálně oficiální rozlučková link
Hudbu nepotřebujeme máme super RAP od Morkyho:-D
Bylo by super udělat nějaký klip,tak 2-3 min a dat tam nějakou dobrou hudbu.Dalo by se to využít na příští P3D,jako reklama.
No, pokud máte těch videí víc, tak mi to klidně hoďte vše (to platí pro každého, kdo natočil byť jen na mobil), já se nedávno učil s nějakým tím softwarem, tak bych si s tím pohrál a aspoň to využil :)
Metal Lord OK dnes večer ti to pošlu, jinak snad letos bude pořádné P3D video máme kupu materiálu.
Musím probrat ty fotky, David se včera rozjel, když si půjčil zrcadlo :)
Tibore, můžeš mi pak poslat to finále tekkena, co točila Markétka? Domlouvali jsme se s Markem, že by jsme to dali do kupy jako PIP s těma reakcema, co natočil on
Přidal jsem vám video s vyhlášení vítězů, ostatní videa se musí hodně probrat a prostříhat a odstranit i zvuk:-D je to tam samý alkoholik:-D link
Morky s krabičákem:-D:-D
I já se přidávám s díky všem, co spolupracovali s organizací a všem, co dovalili. je škoda, že na sebe máme vždy tak málo času, ale o to víc je třeba si ty chvíle zábavy spolu užít do poslední minuty a dostat z toho maximum. takže gameskám zdar, uvidíme se zase příště, ať už P3D, či napříč republikou....ďuk ďuk ďuk ďuk ďůůůůk
Hlavne potom zaveste na YT video z Gangstarapu :D
Byla to pecka, taky díky pořadatelům a návštěvníkům za skvělou zábavu :)
Letošní akce byla jedna s nejlepších co jsem zažil. Moje poklona patří Tiborovi za organizaci a parádní průběh celé akce. Byli jste vseci super a a budeme se na vás těšit příští rok.[s16]
tak upřímně, kdo dnes může říct, že nemusí dělat, že něco dělá :D
m@rco: Dělat že něco děláš, to Ti šlo vždycky nejlíp :-).
Já chtěl dojet okolo třetí, vzhledem k množství práce to však vidím tak na třetí ráno :-).
Já dorazím až v pátek večer. V pátek musím ještě v práci předstírat, že něco dělám...
A co přesně trénujete? Výměnu postelí s Akimem? :D
Už trénujem s Oldou na zítřek, ale decentně. Já můžu víc, ale Olda už má útrum :D
No to aby se vzal lavor, pokud někdo bude blejt :D
Jinak pokud by nakonec měl být ten Mortal, můžeme ho nahradit klidně Injustice na PS4, ale snad dopadne ten Tekken.
Jinak už se na vás gumy těším, zítra po obědě tam budu. Tupacu, od kolika je check-in na recepci, od 14h?
ok Beru TTT a CoD :)
A jeste bych si i zaparil Dead Or Alive kdyby nekdo mel :) popr. Se da stahnout z psn core verze je tam asi 5 postav :)
Tak Tekken Tag stačit určitě bude, super:-)
Mám Tekken Tag jestli stačí. Mortala nemám
:-D já raději slivku s vyluhovanýma švestkama:-D jinak jojo to COD se nám bude na 100% hodit jedno nám chybí:-) ještě někdo psal něco o Tekkenu ten by se taky hodil, žádného nemáme může být klidně i Mortal:-D
Prostě si doneste kdo co chcete zásuvek máme habaděj:-)
Letos uděláme GT6 na 4TV (najednou), playseat bude, no prostě závodnická nirvána:-D
A bude i celo víkendová časovka v DC o jedno The Order 1886 :D snad to vše postíháme
Mám i dětskou 45% :D Jinak tedy beru to CoD, jo?
88%? jste blázni:-D Já ti donesu neboj ale čekej klasickou 55 sátku:-D
Tupacu budeš mít na košt? :D Jinak já budu mít i 88% Slivku. Už jsme ji testovali a taky vidíme :D
pastiču, tebe by jsme měli přejmenovat na DJ Bulva, tam všem vypálíš rohovky :D
Kluci hodím sem pár informací k Sobotnímu Paintballu, v 9:00 musíme být na místě.
Takže odjezd od hotelu 8:30:-)
Budeme mít tarif pro 10 hráčů, jeden tarif stojí 460 Kč.
dohromady 4600 Kč, to znamená že nás na to může být klidně i 20 lidí a potom dojde k rozdělení tarifu 4600 Kč mezi 20 lidí, to je cca 230 Kč za osobu.
V jednom tarifu je 200 kuliček, takže dohromady 2000, ale na 100 % se bude dokupovat počítejte tak dalších 1000 kuliček Když budeme hrát bitvu o Stalingrad:-D
Jedna kulička stojí 1 Kč. takže jsme celkem na 5600 Kč.
Každý by si měl půjčit i oblečení a Masku což je dohromady 80 Kč(můžete mít svoje hadry i masku pokud máte)
Sečteno podtrženo pokud nás pojede 20 výjde nás to na osobu 360 Kč :-)
Což je super cena, a místě se dá koupit pivo,čaj nebo klobásy.
To není od Likérky Drak:-D normální 80 voltový tuzemák:-D zatím teda ještě vidím:-D
A jako bonus prijdes o zrak do 12h od poziti :D
xpastic 3dc nebo 3l? kluci já vám klidně vezmu Horovicu:-D od mého dědy.
Ta zbořila i jiné píče Stroha:-D
ConanVj já normálně viděl další variaci 80% Rumu který nenesl jmého Stroh a je normálně o polovinu levnější a dokonce stejně chutná:-D
Pasticu :D
Dovezu na okoštovani 3dc slivovice[s6]
O dost dřív, řekl bych :)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.