Akční TPS

Plants vs. Zombies: Garden Warfare (40)

• kadell
    kadell

Zdravim, prosim Vas, mladej drti tuhle hru a chybi mu par postav. Porad kupuje, jak blazen cerny balicky za 20000, ale od te doby, co zrusili balicek za 40000 s postavou, mu nic neprislo. Dostal nekdo vubec kousek postavy z obyc. balicku? Nebo jak je ma ziskat vsechny? Diky

• Matesino
    MatesinoPS4

Taky musim rict, ze je to skvela hra, kdyz jsem to stahl (ten vikend kdy to bylo zdarma) a potom zahral, rikal jsem si SONY EA děkuji, ze jste dali tuhle luxusni hru zdarma :-) .

• Plejstik3
    Plejstik3NEŘEŠ :-)
    2

Úžasne návyková, necekane zábavná, ohromne vtipná a vizuálne krásná videohra [s14]

Díky EA a SONY za dárek k 20.výrocí PLAYSTATION, neskutecne se u PLANTS vs ZOMBIES bavím [s12]

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2

Nemáte někdo v plánu dělat ty trofeje z Garden Ops?

• jelmi
    jelmi

Tak mi to dneska cinklo ve dvou hrách za sebou. Poslední byli vědec a kaktus. Teď už jen dorazit level 10 u některý postavy, level 50 celkově a platina je doma. Akorát je blbý, že skip challenge se zoufale nedostává.

• zigi2846
    zigi2846.

Je to jenom o plnění těch challengů během hry, nezapomeň používat i tu možnost ten challenge přeskočit, nevim jak se to teď jmenuje, asi skip challenge star, to si občas vylosuješ v těch kartách...

• Matesino
    MatesinoPS4

JE těžký dát lvl 50? Jsem teprve 27 :/

• zigi2846
    zigi2846.
    1

Člověk by neřekl, že to bude mít tak dobrou hratelnost, je to dost návykový a to mám rád, jiný mulťák teď nehraju [s6]. Dokonce bych řekl nejlepší mulťák co jsem na PS hrál [s6]. Ty trofeje mi cinkly asi za 14 dní při normálním tempu hraní a to nemám ani lvl 35 [s14]

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Nikde to není, sám jsem dělal průzkumnou analýzu včetně toho, jestli nejsou statistiky někde externě na internetu (jako v případě Battlefield série). Musíš hrát, hrát a hrát :) Za Zombies mě to klaplo relativně rychle, protože jsem hrál jen za ně. A za květinky taky až po padesátce levelu.

btw. je celkem vtipný jak mi na PSNProfiles vyskočila platina v žebříčku do Very Rare, jak ta hra byla o víkendu zdarma :D A přitom to není nijak zvlášt těžký. Je to o trpělivosti.

• Matesino
    MatesinoPS4

Nemuze to byt v te sticker book? :-)

• Pan T
    Pan TDrifter

jelmi: Nenašel jsem taky nikde. Stačí ale jen hrát, je to otázka času kdy ti to cinkne. Trofej za zabití zombíků jsem dostal stejný den co trofej za level 50, a trofej za zabití rostlinek mi skočila hned druhý den po tom. Takže pokud se motáš okolo levelu 50, měl by jsi být blízko.

(i když teda je to značně individuální)

• jelmi
    jelmi

Nevíte jestli se dají někde najít statistiky kolik mám zabitých kaktusů atd.? Chybí mi ty trofeje za zabití po 100 ks od každýho a docela by mě zajímalo kolik čeho mi chybí.

• Matesino
    MatesinoPS4

Čau, dal by někdo garden ops (PS4) dík :-)

• Maxyking
    MaxykingResistance

Tak to hraju taky :) pridejte si me a dame treba i co-op :) ps nick MaXyKinG

• Kokos
    Kokos

Taky se rád přidám psn kokosrs

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922

Rád se přidam.PSN: ChuligaN_cz

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2

Sháním lidi na co-op trofeje, PS4. Nick Konsty_ml, ale ten tu už asi každej zná :D

• Beverlis
    Beverlis

lidičky taky tu hru vlastním a mužem si všichni dát co op :)

• Unholyu
    Unholyu;)

Taaak hru uz taky vlastnim na ps4 tak kdyz tak muzem zahrat

• zelvik44
    zelvik44PS4

Zdravim lidi přidejte si mě hraju všechny mody:-) nick zelvik44

• One
    One☯☯☯

Jsem na tom podobne. Max jsem se na crazy dostal do posledni vlny, ale tam jsem pohorel.

Kdyby mel nekdy nekdo chut a cas, tak si me pridejte: AchieverOne.

• norbish
    norbish

Pan T: mě taky přijde jako jeden z nej režimů, jenže je to jak říkáš. Včera mi to dokonce nevyhledalo ani easy hru, a to už je co říct[s8]

• Pan T
    Pan TDrifter

Přesně tak! Mám na PS4, a je problém sehnat garden ops hru i na hard, a někdy nejde narazit ani na normal.(na hard se mi to povedlo jen jednou) Tak nevím, že by byly všichni takové bačkory? Dívím se že je to tak málo hraný režim, mě totiž přijde vedle graveyards vs gardens jako nejlepší.

• norbish
    norbish

tak zrova Super Boss Wave mi padl relativne brzo :) a bylo to v Garden Ops na normal obtížnost..je to strašně moc o náhodě, co ti vyplivne ten generátor Dr. Zombosse. Sháníš na PS4 předpokládám?

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Hodně štěstí :) Ani na PS4 ten Garden Ops skoro nikdo nehraje. Ale taky sháním aspoň jednoho borce na trofej Super Boss Wave. Z 20 her mě to ani jednou nepadlo. Tipuju, ze to bude jen na těžší obtížnosti.

• norbish
    norbish

Hrajete to někdo i na PS3? Sháním 2-3 lidi na hard/craaaaazy Garden Ops. Nějak mi to nevyhledává žádné hry, asi hrajou všichni už jen mulťák.

• Tomys
    Tomys

jj taky jsem to rozjel a je to super kdyztak psn v profilu

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Jacku, u Garden Ops si můžeš nastavit všechno, včetně uzamčení jen pro přátelé. U MP je to už horší, to je pravda. Tam můžeš pozvat přátele až přímo ze hry zmáčknutím R1 nebo L1 při výběru postavy.

• Pan T
    Pan TDrifter

Tak to teda beru taky. Objednal jsem na Mallu.cz link [s14]

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer
    2

Hra je to parádní s chytlavou hratelností. Jen bych vytkl, že hra nemá žádný pořádný matchmaking, což je u čistě MP hry dost na hlavu. Třeba se mýlím, ale v menu hry jsem nic takového nenašel.

• One
    One☯☯☯

Me do zapadakova to prijde az v pondeli. Muj nick: AchieverOne

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    1

Nemá žádný Online Pass, ani Season Pass. Všechny DLC jsou a budou zdarma, a řeknu že ta hra je opravdu silně návyková. Kdo váhá, tak koupí neprohloupí :)

• Pan T
    Pan TDrifter

Doufám že ta hra nemá nějaký online pass? Jde mi o to jestli je to časem prodejné.

• Matesino
    MatesinoPS4

Já koupím, ale na PS3, na next-gen konzoli nemám penize :) :/

• Lordkarl
    LordkarlLineage2
    1

Já taky kupuju.... :-)

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Výtečně! :)

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    1

geobbu uvidíme se na zahradě!!!! stejně tak se dostaví lordkarl, darkramm ;)))))

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    1

Mám pre-order u xzonu, s poštou je to bez dvou korun rovnej litr :) O nich vím, že to posílají den předem, tak pokud nebude Česká pošta dělat kraviny, už v pátek bych mohl eventuélně hrát :)

• Unholyu
    Unholyu;)
    1

Ja se tesim od prveho ohlaseni a tajne doufal ze bude na ps4 na psn mam nick hoovinko a mimochodem kde kupujete

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    2

Tak po dlouhý době, kdy byla tato hra výsadou Xbox One a později i PC se tento skvost dostává tento pátek i k PS4 hráčům :) Zajímalo by mě, najdou se tu další blázni jako já, co už se těší na netradiční souboj rostlinek a zombíků? Pište sem vaše názory, PSN přezdívky, a cokoli jiného co vás napadne :) Moje přezdívka je stejná jako tu, kdyby chtěl někdo zahrát co-op.

PlayStation Launch Trailer link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.