Je tu někdo kdo tuhle hru stale ještě hraje? Když jo, tak si mě přidejte na nicku: blacku123, hraju za modry, tušim, že se jim řiká kolonizátoři, kdyžtak založime, nějakej českej outfit...
Včera to šlapalo před pulnocí ale něco málo po pulnoci konec US servery už jedou ale Evropa zatim nic :/ poslední zprava na twitteru je před 7mi hod že se na tom pracuje :/.Ale jinak pecka chytlo mě to. Zrovna sem řešíl co koupím za hru a asi zustanu u F2P hry poprvé
Edit: v dnešní době je twitter jistota tam se dovíš hned vše link
Tak už je ke stažení na PSN, ale po stáhnutí hry i update mi to při logování hodí hlášku Server Unavailable. Máte to taky někdo? zajímá mě jestli je to problém ve mě nebo serverů
Kdyby někdo hledal spoluhráče, v podstatě zkušeného z PC verze a měl klíč navíc, rád bych se obětoval. Kdyžtak roman.seifrt@email.cz Mikrofon a sluchátka mám takže komunikace in-game je jistota. :3 Btw a nevíte kdy by měla být otevřená beta ? Mám eště pár spoluhráčů kteří by do toho šli taky. Na stránkách mají pouze release date:2015 dík. :)
Hraje z vás někdo za Terran republic? Chtěl bych se zde dát dohromady s několika hráči a občas si zahrál. Jsem zatím na 22lvl, ale vesměs to pořád hraji sám. Ne že by to nebylo méně zábavné, ale radši bych hrál s Čechem nebo Slovákem. Pouze TR !!! Ne Vanu nebo NC
Určitě by se mi jeden klíč hodil, hrál jsem to na PC a rád bych i na PS4, radeczek tak jestli můžeš pošli mi ho na roman.seifrt@email.cz, děkuji předem.[s16]
PlanetSide 2 (82)
Muj nic je : oooRADEKooo
Ja hraju;-) taky za modere
Je tu někdo kdo tuhle hru stale ještě hraje? Když jo, tak si mě přidejte na nicku: blacku123, hraju za modry, tušim, že se jim řiká kolonizátoři, kdyžtak založime, nějakej českej outfit...
kdyz je na foru ze nevi asi ani nikdo zde to vedet nebude
Nevi nekdo co se stalo ze je planetside nedostupny. Na foru jen visi ze zjistuji co se deje.Snad to zase nejaci trapaci neschodily...
Dominik - jde to uplne jednoduse,az budes online napis
To už me napadlo ale von je většinou na jiném serveru
jen hodne spatne,musite se doslova najit,urcit si kontiment a zakladnu a tam oba jit.
Zdravím jde se nak napojit do hry kde hraje kamik?
Hledaji se spoluhraci do outfitu za terranskou republiku. Kdo ma zajem, tak at si me prida do pratel. Nick mam stejny jako zde
Včera to šlapalo před pulnocí ale něco málo po pulnoci konec US servery už jedou ale Evropa zatim nic :/ poslední zprava na twitteru je před 7mi hod že se na tom pracuje :/.Ale jinak pecka chytlo mě to. Zrovna sem řešíl co koupím za hru a asi zustanu u F2P hry poprvé
Edit: v dnešní době je twitter jistota tam se dovíš hned vše link
Tak už je ke stažení na PSN, ale po stáhnutí hry i update mi to při logování hodí hlášku Server Unavailable. Máte to taky někdo? zajímá mě jestli je to problém ve mě nebo serverů
LEVEL 32 !!! You suckers :-D
Kdyby někdo hledal spoluhráče, v podstatě zkušeného z PC verze a měl klíč navíc, rád bych se obětoval. Kdyžtak roman.seifrt@email.cz Mikrofon a sluchátka mám takže komunikace in-game je jistota. :3 Btw a nevíte kdy by měla být otevřená beta ? Mám eště pár spoluhráčů kteří by do toho šli taky. Na stránkách mají pouze release date:2015 dík. :)
Nicmene je tu nekdo, kdo aktivne hraje closed betu?
Jakmile jde Dane o to sdílet s dívkou šťávičky, tak jde vše stranou... Rozumím a chápu :-)
Jeden plonkovni kód: CBRJ-DHNL-DC4L
Muzes pri tom XXXXX zaujmout pasivni polohu a pritom hrat ne? :-)
Hraje z vás někdo za Terran republic? Chtěl bych se zde dát dohromady s několika hráči a občas si zahrál. Jsem zatím na 22lvl, ale vesměs to pořád hraji sám. Ne že by to nebylo méně zábavné, ale radši bych hrál s Čechem nebo Slovákem. Pouze TR !!! Ne Vanu nebo NC
Určitě by se mi jeden klíč hodil, hrál jsem to na PC a rád bych i na PS4, radeczek tak jestli můžeš pošli mi ho na roman.seifrt@email.cz, děkuji předem.[s16]
mám ještě jeden klíč.kdyby někdo chtěl.ale je to beta trial.jen nevím jaký je rozdíl mezi tímto a normální betou.
zdravim nema nahodou nekdo klic navic diky do pm prosim
hmm sakra uz ho nekdo pouzil a ani nemel dost slusnosti aby dal vedet kdyby jeste nekdo mel dejte prosim vedet
Kdo chce tady je US klic QHDG-C7N5-KKJ2
taky jsem psal že bych chtěl, no nevadí....
Mel bys to mit v pm.
Ahoj,jestli je to EU,tak beru.
Mam klic, kdo chce…?
Jak dlouho vlastně bude trvat ta beta.
Hral jsem na pc a hodne me to bavilo, zaregistroval jsem dvakrat, zatim nic. Po jake dobe to chodi? Popr jestli ma nekdo navic tak prosim SZ. Diky
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.