Sportovní

PES 2016 (170)

• darud
    darud

ahoj mam otazku jestli nejde nekde stahnout pes kit creator obcas pada net a ja ho potrebuju bez netu nevite nekdo prosim

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Na xbox nejdou importovat tymy

• Lenka H
    Lenka H

Zdravím. Chci se zeptat, zda jde u PES 17 na xbox one importovat originalni tymy plus nejake nove stadiony a třeba i ceskou ligu? diky za odpověď a popr navod

• Epic
    Epic

Když je hráč vytvořený v národní klubu nejde nějak zkopírovat do jiného klubu? např. Huntelaar

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs
  • Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs

To někdo hraje na ps3 ještě?a k tomu starou 15?no ty vole

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Darud pres oprion file by to melo jit ne ?

• darud
    darud

neda mam dotaz jde importovat vytvorene tymy z pes 15 do pes 16 na ps3

• Epic
    Epic

Dá se nějak přesunout hráč do jiného klubu aniž bych ho musel vyměnit za jiného

• darud
    darud

mam dotaz kdyz chci hrat 1plaers vs 2 players pri poharu jak mam udelat to aby 2 plaers mohl dat do prostred tedy na pocitac

• darud
    darud

dresy si muszes udelat pomoci pocitace jinak si je muzes stahnout na flasku a vlozit do hry jinak to prepinani uzivatelu to nejde musite hrat spolu pokud pokud budete hrat proti sobe tak jedine kazdy musi myt svuj tym jinak to nejde ja treba si stahnu do pocitace fotky dresu a vystrinu si je a pak dam na flasku a vlozim mam tak udelanou kompletni synot ligu i se sponzory vsecjny tymy premier league

• meda017
    meda017

Zdravím hoši, nemáte někdo link na stáhnutí dresů premier league pro xbox360? Dále se chci zeptat, jestli ste někdo neřešil volný výběr strany v lize nebo cupu. S kámošem hrajeme EURO 2016 a každý si vybereme jeden tým a když ty týmy zrovna nehrajou proti sobě, tak jeden z nás nemůže hrát za počítač, můžeme hrát pouze spolu. To mě celkem vadí, protože u Fifi to de a tak si hezky můžeme "škodit" a hrát za tým, který by jinak ovládal počítač. Pamatuju si, že dřív to šlo ale poslední roky to nejde přepínat a nevim co Konami k tomu vedlo tuto možnost zrušit.

Díky!

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Nijak. Proste to tam neni.

• darud
    darud

pes 15 ps3 jak mam udelat aby se mi objevily nastupy hracu na hriste

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

joo když budeš mít chuť si zahrát. Tak se registruj na webu a přihlaš se

• jinoFCB
    jinoFCBBaníček

sisaCZE: to zní dobře, asi opráším PES a přidám se

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Kdyby jsi někdo chtěl zahrát online turnájek EURO 2016 tak následujte: link

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Tak atributy změníš hráčům v Editu.

• darud
    darud

mam jeste jeden dotaz jak mam zlepsit hracum atributy jak je vdycky u tymu jakou silu maji v obrane utoku a v zaloze udea jsem si synot ligu a chci tam myt nejlepsi spart plzen atd

• mivardi18
    mivardi18

Tak to opravdu nevim

• darud
    darud

jakou sipku to musis najit v nastaveni hry nevis kde jsou pes 15 na ps3 nastupy hracu jsou jen ve finae ligy mistru alle jinak nikde

• mivardi18
    mivardi18

A jak vypnu tu šipku při střelbě?

• darud
    darud

basic je zakladni dej advanted padaji mnohem krasnejsi goly

• mivardi18
    mivardi18

Já mám střelu na Basic jak vypnu šipku při střelbě?už mě tam sere😔

• darud
    darud

dal jsem si v nastaveni ve strelbe advanted a je to uplne jiny fotball

• darud
    darud

protoze krome tvorby je tam vsechno onicem

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

proč myslíš ?

• darud
    darud

aji kdybych mel 2 tak to nepujde protoze je to uplna blbost

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Tak to asi nejde, když máš jen jeden ovladač.

• darud
    darud

prosim vas nevite jak si zahrat za vice tymu v lize mistru nevimjak na to chce to po me vic ovladcu neda se to nejak nastavit please

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.