Sportovní

PES 13 (33)

• pastic
    pastic

My mame PES,ale hrajem jen of line.[s14]

• TÓM74cz
    TÓM74cz

ahoj vsichni kdo ma pes 2013 navrhl jsem turnaj v pes 2013 na www.OnlineArena.cz kdo by mel zajem hrat tak at se tam zaregistruje a napise ze by mel zajem zatim jsme tam jen 3 a to opravdu na nejakej turnaj nestaci

• pastic
    pastic

ParisCZ,na tebe bych uplně zapoměl.Udělame něco v březnu.Letos vas už nenechame[s6]

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

az bude zas v orlove, tak se mozna ukazem s brachou

• pastic
    pastic

16.2 turnaj v česke třebova.Konečně se sjede elita s čech a moravy.Už se těšim.[s6]

• black mamba
    black mamba

stáhl jsem si patche od toho paula, no a stáhnul sem si momentálně vše co udělal do pes 2013, no a najednou když to dám do ps3 na flashce, tak ty soubory jsou corupted, a to i ten kterej sem tam s úspěchem dal minuej tejden, tak fakt nevim. Jinak to má pěkně udělaný co sem koukal, tak snad to nějak dám.

• Munky
    Munky

Tak záleží od koho to stáhneš.já si to taky stahoval do starších dílů a vypadalo to parádně..dresy,znaky,loga ligových soutěží všechno bylo udělaný bezchybně.ale musíš fakt hledat no,většinou by tam měl bejt i nějakej popis nebo obrázek abys viděl jak je to udělaný.

• black mamba
    black mamba

Tak nevim, stáhl jsem si patch toho týpka co tu někdo dal link,ale není to co jsem čekal. Dresy jsou nedodělané, bez reklam, a třeba nějaké stadiony jsou bez znaků a místo nich jsou na tribunách červeným křížem přeškrtlý papír nebo co. Jako že chybí obrázek, a to smé je u lig, kde místo obrázku např. premier league chybí nějaký obrázek. Tak poraďte prosím čím to je, chybí mi nějaká jiná předešlá verze toho patche? Stáhl jsem si ten jeho nejnovější. Je sice hezký že tam je bundes liga kterou hrát ani nebudu, když to je takový nedodělaný.

• toninho64
    toninho64

efreeti: diky moje anglictina je fakt slabounka, vetsinou ty oznameni jenom odkliknu bez dlouhyho lusteni :-)

MAJSTA: Nahore na tyhle strance hodil odkaz na patch breykH_CZ mam to v PES a je to fakt dobry

• efreeti
    efreeti

toninho64: Ted bylo ve hre oznameni, ze prosinci vyjde patch, ktery mimo jine prida moznost volby automatickeho ukladani/neukladani pozice v ML.

• toninho64
    toninho64

breykH_CZ: no zda se mi, ze to dost zdrzuje ale zvykam si. Neni to nic s cim bych se nesrovnal.

• breykH_Cz
    breykH_CzPrago Pyco

jak vidíš z předchozích komentářů tak hraje, já LM nehraju sorry ale pokud chceš něco celkové ke hře tak řikej

toninho: proč to potřebuješ vypnout ? složka SAVE DATA musí být ještě ve složce PS3.

majsta:pes má licence na francouzskou,italskou,španělskou,portugalskou a holanskou ligu a jihoamerickej evropskej výběr týmů a nároďáky ale díky EDIT MODE co v pro evu je si můžeš stáhnout z netu od lidí co to udělaj i anglickou a bundes ligu plus jiný věci jako stadiony atd. PES bere! :)

• Tom
    Tom

tady fakt nikdo nepari pes 2013 na ps3?

• Tom
    Tom

Cau vsichni, kdo tady hraje master ligu online v pes 13 na ps3, ozvete se, poterebuji neco probrat, dik.

• toninho64
    toninho64

Please ! Neda se nekde vypnout to automaticky ukladani po kazdym zapase?

• Till
    TillPonies

jestli se ti srala fifa díky problémem s routerem, tak mě třeba nefungoval PES 13 :D jinak španělská, italská, portugalská, tuším že i němci tam něco maj. anglie jak co...

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

till nejen online ;-) :)

• Till
    TillPonies
    2

já sem na fotbal online fakt lama :D

• evox
    evox

Till: dej tomu čas a jednou vyhraješ, téda takovou prosbu sem od Tebe nečekal[s14]

• Till
    TillPonies
    1

ahoj, potřebuju pomoct s jednou trofejí. a to sice vyhrát online. já sem na to strašný dřevo a trápit se s tím nehodlám. pomohl by mi někdo ?

Edit: ps3 a časově je mi to v tomhle týdnu fuk

• TÓM74cz
    TÓM74cz

JJ SAVEDATA ALE TEN STAŽENEJ SOUBOR JE V RARU TAK TO MUSIS ROZBALIT UDELAL JSI TO?

• toninho64
    toninho64

kurna porad mi to nefrci, fakt staci jenom vytvorena slozka s nazvem SAVE DATA ?

• toninho64
    toninho64

k.u.k.i : diky

• k.u.k.i
    k.u.k.iou jééé
    1

toninho64: musis si ve flashce vytvorit slozku SAVE DATA a do ni vlozit ten patch, potom ti to ps3 precte.

• toninho64
    toninho64

Cau, mam taky dotaz. Kdyz stahnu ten patch na flashku nejde mi to potom hodit do PS3, nevite nekdo co s tim?

• Till
    TillPonies

ahoj kucí, kolik je v novým PESku nelicencovanejch klubů ? případně, jeslti znáte postup nahrání patche na xko a odkuď se dá stáhnout....díky za rady

btw. je tam česká liga ?

• TÓM74cz
    TÓM74cz

Díky za rady, stáhl jsem to a rozběhl.

• breykH_Cz
    breykH_CzPrago Pyco

čus od tohohle chlapíka stahuju patche na PES a je to klasa :) link

jinak kdo chce tak si mě přidejte na zahrání toho jediného fotbalu v právém slova smyslu PSN: Z_Cz PS: s kámošem chceme hrávat 2 proti 2 tak kdyby měl někdo stejné plány :) díky a ať žije pesko

• k.u.k.i
    k.u.k.iou jééé

TÓM74cz: podivej se teda na internetu, jestli uz nejsou nejake uzivatelske patche ale pozor! musis zadat cislo te hry, napr. BLES-01407, ktery se nachazi na disku a to vetsinou vedle loga dolby digital.

Jednou jsem takhle taky kopiroval slozky a bylo to jinaci cislo, takze nekonec prace na pikacu.

• ElinkaFCB
    ElinkaFCB

Lidi chci se zeptat máte taky problémys kupováním hráču na PS3 ?

• black mamba
    black mamba

Dle mého názoru nikde, budeš muset editovat.

• TÓM74cz
    TÓM74cz

Zapoměl jsem napsat, že mám PES 13 na ps3

• TÓM74cz
    TÓM74cz
    1

Ahoj všichni potřeboval bych poradit, kde se dá stáhnout lincencované kluby, např. FC londýn aby byla Chelsea atd. díky

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.