Akční FPS

P. T. (57)

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ
    1

In Silent Hills I trust! P.T. Je reklama ktera neni hodna finalni podoby SH, proste lidi to prechvaluji. Edit: k te reklame, kamos psal ze hra je meaningless, ja odpovidal ze slouzi jako reklama. No ty pi*e jsem prehnal, ale to uz nevratim.

• bezatom99
    bezatom99
    1

Raew.To dabujes ty?Proc to sem teda davas kdyz jsou z toho vsichni vystrikany?sam ses reklama ty kokot.

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

Pri livestreamu jsem byl osvicen a 100% metoda existuje link

• Alias
    Alias

Kojima jde do Holywoodu a bude se podilet na nataceni Vriskotu 5, s P.T udelal pry velky dojem :D:D link

• Beastial Dante
    Beastial DanteManiac

S headsetom je to funkčne,prešiel som to celé viac krát ,použité návod sotysnake ,dajte si to do prekladača a je to 100% funkčne ,poprípade tu je moj úspešný gameplay link

• ruziss
    ruziss
    2

No mě to taky nejde dohrat už nevím co mam dělat.[s13]

• PanaCZek333
    PanaCZek333PS5/PS4/PS

Me dostala ta lednicka co se houpe na retezu do toho plac ditete a div mi s toho neslezly nehty hruzou.Ale ted se bojim podivat do svej lednice a uz mam hlad. Jsem zvedavej jestli bude opravdu limited edition s kalhotama,pac ty svoje si urcite zadelame[s6] .Ja se nepodival do zadnyho navodu.A Headset sem nepouzil...

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

100% funkční

Step 1: Walk forward to see the clock, wait 1 full minute, when the gong starts take exactly 10 steps. You will hear a baby laugh, that is the first sequence.

Step 2: Find the ghost, get possessed. This is required, trust me.

Step 3: The actual answer and what you need... PLUG IN A MICROPHONE.

Step 4: Go back to the phone, and talk into the microphone, wait you should hear a second baby laugh and then the controller should vibrate. DO NOT MOVE.

Step 5: Enjoy the wicked trailer.

• PortyCZ
    PortyCZMeh Master

Co se týče telefonu, tak mě se dítě zasměje dvakrát a pak nic. Přečetl jsem si leccos, ale pořád nevím jak to dohrát...

• HanSS
    HanSS

Chlapi mam dotaz projel to někdo bez toho aníž by použil jakykoliv návod?

• Wickett
    WickettSorted

Musim rict, ze u zadne horor hry jsem nemel takovy strach jako z PT a to uz jsem jich par hral. Kojima je buh[s6]

• Alias
    Alias

Me kdyz se zasmalo po druhy tak jsem hned sprintoval k telefonu, koukal jsem na nej, zasmalo se po treti pak jsem zazoomoval a zacal zvonit, zvednes ho opet zoomem. Jeste detail byl jsem posedlej tou zenskou tzn. nechas ji sebou probehnout nebo naopak se ji musis vyhybat.

• HIDAN
    HIDANPS4

když se ti zasměje dítě po 2 nesmíš se ani hnoud začne ti vybrovat ovladač a ty stuj dokud nezazvoní pak ho vem já to dam jedině z headsetem

• Beastial Dante
    Beastial DanteManiac

Takže napodruhý krát to nemôžem dokončiť ani headsetom,asi je to blbosť hrať to s headsetom,nemá to vplyv [s13]

• CZtwins
    CZtwins

Jojo, tu diru jsem nakonec nasel chvili po tom, co jsem odeslal prispevek, ale dekuju...

Ted mam ale dalsi a zrejme posledni problem, vypada to, ze jsem v zaverecne casti, kde podle youtube videa se nejakemu manikovi 3x dite zasmeje a pote zvoni telefon. Ale ja toho nejsem schopny docilit, zasmalo se mi jen 2x a potom uz jen 1x. Je to cast, kde odbije 12.00 hodin.

• HIDAN
    HIDANPS4

do toho headsetu se musi mluvit nahlas a dlouho ale funguje to

• Beastial Dante
    Beastial DanteManiac

Yes teraz som to dokončil,Hidan dik za radu vo finále som to spravil s tým headsetom asi to funguje,skúsim to spraviť celé ešte raz[s7]

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP

CZtwins: Na mluvení do headsetu se vykašli, nevím kde se tahle fáma že to pomáhá vzala. V části kde jsi ty, musíš najít část chodby kde je na na zemi sundaný obraz ze stěny a pomocí R3 šmírovat skrz dírku ve zdi.

• HIDAN
    HIDANPS4

pobíhej po chodbě a sleduj po prave před koupelnou straně stěnu má tam být spadený obraz a v té stěně díra koukni do ní až se dostaneš dál postupuj podle komentu víše

• CZtwins
    CZtwins

Prave jsem se dostal do casti, kde hodiny ukazuji 12.00 a beham v nekonecne chodbe s rozmazanym videnim, vsude jsou obrazy s ocima a ja netusim, co ted...mluvit do headsetu? Jako vazne??

• HIDAN
    HIDANPS4

vsechno se to točí kolem 12:00 až odbije 12:00 tak ujděte cca 10 kroku a cekej na smích pak stačí lítat od konce chodby ke konci a mluvit do headsetu a cekat na zasmaní 2 nebo když uvidíš ducha tak řekni hello lisa a cekej až začne dítě brečet a projdi dveřma kdyžtak piš a poradím po druhém zabrečení se ani nehni začne brnět ovladač až přestane bude zvonit telefon jdi k němu a dej r3

• bezatom99
    bezatom99

Joo,Hidan,diky za radu:)

• HIDAN
    HIDANPS4
    3

Tak cca po 2 hodinách jsem to dohrál mám trauma do konce života ale super takhle jsem se dlouho nebál těším se na silent hill

• bezatom99
    bezatom99

aha.no tak to jsem na to zvedavej..i kdyz taky uz jsem kombinoval nejaky tlacitka..takze rikas ze dal opet zasek.taky jsem skouknul mrte videi a nepomohlo mi to..

• Beastial Dante
    Beastial DanteManiac

Ani mne to nešlo no potom som stlačil tlačítka tuším XO a potom to išlo ,ja zas nemôžem odomknuť ten tajný koniec už som to skúšal viac ako stokrát aj podľa viacero videonavodov ale stále neúspešne :-(

• bezatom99
    bezatom99

Ja se z toho poseru.vzdycky kdy zacnu hrat demo tak me hned sejme ta pí*a a pak bloudim a nemuzu propalit tu fotku u toho radia to by mel byt ten posledni kousek do toho obrazu a me to proste nejde zoomuju to jak čů**k a nic dvere tim padem zavreny a muzu tak akorat poslouchat hekot.co mam delat?ja uz nevim.a tak rad bych to dohral..

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP

the_edge: Je to datum narození Hideo Kojimy.

204863 = 24. srpna 1963

viz wiki: link

• the_edge
    the_edgedave3345

tusi nekdo co znamenaji ty cisla co tam neustale opakuji?zeby zasifrovany datum vydani silent hillu?jinak hra me hodne pripomina film pokoj 1408.

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢
    2

No takto snad naposled u Blair Witch.Ale takovou husinu jak dnes jsem nikda nemel :-) Je to fakt genialni a rad bych to dohral, ale bude me to stat hodne sil :-) Smekam pred tvurcema !

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP
    2

link [s6]

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    3

Dlooouho? Já ještě nikdy!!!!

Geniálně jednoduchý,strašně atmosferický a přirozeně nechutný...Prostě Kojima je génius. Normálně se to bojím zapnout,když vidím chodbu,mám husinu a STRACH.[s5] [s6][s6][s6]

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢
    4

Dlooouho jsem nebyl takhle vysranej ! Parkrat jsem si i zplna hrdla zarval :-D Graficka opravdu luxusni. Horrory miluju, ale tohle je fakt terapie :-D Dnes mi prisla PS 4, chtel jsem ji koupit az pak s novym Alienem, ale P.T. me tak lakalo, ze jsem nevydrzel :-D Hral jsem ted 2 hodiny a kdyz jsem sel na zachod, tak jsem se normalne leknul kyble co je v rohu koupelny :-D

• Alias
    Alias

I kdyz v tyhle hre nejde behat, krom jedny sceny. Tak tady bych bral nohy na ramena...viz. stin v 1:40 [s6][s5]

link

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

no já viděl jen gameplay a jsem totálně pokakanej..............Outlast jsem nedohrál......

• bezatom99
    bezatom99
    1

Koupim si dve plzne a dneska vecer to prubnu:)

• Predator
    Predator

Tady je gameplay, který snad někomu pomůže...link

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    4
  • Loser
    Loser

nadhrnou atmosferu to ma jen do chvíle nez vas sejme ta zenska,pak nastupuje beznadej a FRUSTRACE[s3][s3][s6][s6]

• the_edge
    the_edgedave3345

taky jsem zasekli v te posledni casti a uz na to fakt kaslu.

• Alias
    Alias

Mel bys udelat co si udelal naposled, jak jsem psal je to nahodny, ale pro vetsinu byly 2 zasmati, pak jit k telefonu a cekat.

• Antikristo666
    Antikristo666Ps4

Ne nešel, ale ted kdyz to hraju od ty posledni casti , tak uz ani nevim jak docilit toho aby ty deti opet zaznely.

• Alias
    Alias

Antikristo je to nahodny, jak jsem psal vyse. Sel si hned k telefonu a koukal si na nej? Pak by mel vybrovat ovladac, zazoomujes a mel by zvonit.

• Antikristo666
    Antikristo666Ps4

Znáte nekdo ten postup jak to dohrát? Mě se to dítě ozvalo dvakrát ale telefon stejně nezazvonil, nechápu tu souvyslost věcí.

• Loser
    Loser
    1

omg tak to v tom pripade to hned mazu[s6] ta frustrace je na me moc silna[s3]

• Alias
    Alias

Loser ted je to dost slozity podivej se na to video co jsem sem dal. Musis trikrat neco udelat abys slysel smich ditete. Por kazdyho to je jiny, ale po pulnoci by si se mel divat v ruznych kombinacich na hodiny, telefon, dite, napisy a kdo vi co vsechno...a kdyz budes mit aspon trochu stesti u druhyho zasmati by ti mel zazvonit telefon jako me. Ale moc se to lidem nepovedlo, me asi po 6 hodinach. :D

• Loser
    Loser

jakym svetlem?

• NEMÁM PENÍZE NA KONZOLI
    NEMÁM PENÍZE NA KONZOLISONY ({})

Jdi za světlem.

• Loser
    Loser

jsem za očima,mam celou fotku ale nic se nedeje. co ted?ka mam jit nebo co udelat?[s13]

• Alias
    Alias
    2

Taky hlasim posrany trenky je to fakt super teaser, ja to nekakym zpusobem dohral ale zda se ze co musis udelat je nejak nahodne generovany. link

Fotka je jedna v kvetinaci

dalsi pod hodinama u flasek

dalsi je schovana ve start menu kdyz zmacknes R3

jedna je u medvidka jak je telefon

dalsi za koupelnou je takova obezdivka tak v rohu nahore

to jsou snad vsechny doufam.

Edit:

Jeste na jednu jsem zapomel, pod schodama kdyz jdes ven z urovne.

• bezatom99
    bezatom99
    2

Jako ve triceti letech jsem se opravdu niceho tak nebal jako u tyhle hry..ani zubare:)vcera v noci po stazeni dema jsem se divil..husi kuze na kazdym kroku a dokonce jsem si i kriknul:)bohuzel jsem nenasel posledni kousek fotky.hlavne uz jsem se bal hledat.dvere do koupelny jsou pootevreny,nahlednout jde ale baterka tam nedosviti..napadl me i ten telefon ale s nim nic delat nejde..poradte prosim,mam chut se o5 v noci bat:)ale radsi chci jit najisto..dikas

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.