Prodám tyto LEGO hry. Všechny jsou nové s nepoužitými DLC kódy. Hry jsou bez originální fólie pokud není uvedeno jinak. Ceny jsou uvedené bez poštovného. Osobní převzetí možné v Roudnici nad Labem, po dohodě i v Praze (Metro C - Letňany - Hl. nádraží).
Vše je nepoužité, kupoval jsem to kvůli přiloženým Lego figurkám do sbírky.
Poštovné 50 Kč po platbě předem.
X360 - Batman 3 Beyond Gotham - 350 KčPS3 - Hobbit - 350 KčPS3 - Lord of the Rings - 250 KčPS3 - Batman 2 DC Super Heroes - 200 KčPC - Lord of the Rings - 100 KčPC - Batman 3 Beyond Gotham - 150 Kč - ve fóliiPC - Lego Movie - 150 Kč - ve fólii
Dále mám na prodej filmy na BD (stav jako hry)
Hobbit Bitva pěti armád - jazyk ENG, GER, SPA - 100 Kč
Lego DC Super Heroes United - jazyk ENG - 50 Kč
Lego Justice League DVD - jazyk ENG, GER, SPA - 50 Kč
P: LEGO hry na X360/PS3/PC, filmy BD (3)
mas PM pres tyden
X360 - Lego Batman 3 Beyond Gotham a všechny filmy stále aktuální! Zbytek prodán.
Prodám tyto LEGO hry. Všechny jsou nové s nepoužitými DLC kódy. Hry jsou bez originální fólie pokud není uvedeno jinak. Ceny jsou uvedené bez poštovného. Osobní převzetí možné v Roudnici nad Labem, po dohodě i v Praze (Metro C - Letňany - Hl. nádraží).
Vše je nepoužité, kupoval jsem to kvůli přiloženým Lego figurkám do sbírky.
Poštovné 50 Kč po platbě předem.
X360 - Batman 3 Beyond Gotham - 350 KčPS3 - Hobbit - 350 KčPS3 - Lord of the Rings - 250 KčPS3 - Batman 2 DC Super Heroes - 200 KčPC - Lord of the Rings - 100 KčPC - Batman 3 Beyond Gotham - 150 Kč - ve fóliiPC - Lego Movie - 150 Kč - ve fólii
Dále mám na prodej filmy na BD (stav jako hry)
Hobbit Bitva pěti armád - jazyk ENG, GER, SPA - 100 Kč
Lego DC Super Heroes United - jazyk ENG - 50 Kč
Lego Justice League DVD - jazyk ENG, GER, SPA - 50 Kč